Vieläkö olisi tarvetta? – ChatGPT:llä voi nyt luoda Windows 95 -aktivointiavaimia Kommentit pois päältä artikkelissa Vieläkö olisi tarvetta? – ChatGPT:llä voi nyt luoda Windows 95 -aktivointiavaimia

ChatGPT osaa tehdä monia asioita, mikä saakin tavan tallaan jo miettimäänkin, että missä ihmeessä sen kyvyt oikeastaan rajautuvatkaan. Nyt eräs YouTubettaja on julkaissut videon, jossa edellämainittu chatbot luo 95 -aktivointiavaimia tyhjästä. Tämä on täydellistä niille ”luvattomille kopioille”, joita sinulla saattaa vielä olla jäljellä.

YouTubettaja Endermanin mukaan :n validointimekanismi on varsin yksinkertainen, mikä onkin syy siihen, että sitä käytettiin monimutkaisempien järjestelmien kuten Windows XP:n sijaan. ChatGPT on kuitenkin suunniteltu estämään piraattitoimintaa, joten se ei luo Windows 95 -aktivointiavainta suoraan pyydettäessä. Tämä ei kuitenkaan estä sinua saamasta avainta botilta.

Video aiheesta katsottavissa alta:

Kommentoi

Nvidia julkaisi virallisesti GeForce NOW -pelipalvelunsa Kommentit pois päältä artikkelissa Nvidia julkaisi virallisesti GeForce NOW -pelipalvelunsa

Nvidia GeForce NOW

on nyt virallisesti julkaissut -pilvipelaamispalvelunsa. Palvelu oli pitkään beta testausvaiheessa ja on nyt valmis haastamaan Google Stadian ja Microsoftin Project xCloudin.

Stadiasta poiketen Nvidian palvelu ei kuitenkaan pyri konsolimaiseen kokemukseen vaan sen sijaan se voidaan yhdistää jo olemassaolevaan Steam, Epic tai Battle.net tiliin ja pelata näiden kirjastoista löytyviä pelejä haluamallasi laitteella. Pelattava on mm. Fortnite, DOTA 2, Overwatch, PUBG, Destiny 2 ja Rainbow Six Siege sekä pelejä valmistajilta kuten Capcom, EA, Konami, Remedy, ja Square Enix.

Palvelusta on saatavilla kaksi versiota ilmainen ja 5,49€ hintainen perustajajäsenyys. Ilmaisversiossa pelaaja joutuu jonottamaan vuoroaa ja voi pelata ainoastaan tunnin verran kerrallaan. Pelikerran jälkeen voi liittyä uudestaan jonoon. Perustajajäsenet voivat pelata koska vain ja miten pitkänä haluavat. Maksullisessa versiossa on myös tuki RTX -säteenseurantaan.

GeForce NOW toimii , ja -alustoilla sekä Nvidian -laitteella.

Voit lukea lisää palvelusta ja kokeilla sitä täältä.

Kommentoi

Maailman pienin ohjain kulkee taskussa avaimenperänä: 8BitDo julkaisi Zero 2 -ohjaimen Kommentit pois päältä artikkelissa Maailman pienin ohjain kulkee taskussa avaimenperänä: 8BitDo julkaisi Zero 2 -ohjaimen

8BitDo julkaisi avaimenperän kokoisen, 20 gramman painoisen -ohjaimen. Se toimii bluetoothilla ja on käytettävissä Windowsin, macOSin, Rasberry Pin, Androidin laitteiden sekä Nintendo Switchin ja Liten kanssa. 20 dollarin hintaisen ohjaimen voi valita pinkkinä, keltaisena tai turkoosina.

Zero 2 on helppo kuljettaa mukana esimerkiksi matkatessa lennolla tai kyläillessä kaverin luokse, jolloin voi tarvita lisäohjainta. Laite ladataan Micro USB:llä, ja kahden tunnin lataus mahdollistaa kahdeksan tunnin pelin. Ohjaimessa on minimaalinen määrä painikkeita, kun ajatellaan perinteisiä 2D-pelejä.

Mahdollisesti maailman pienintä ohjainta on jo testattu käytännössä ja yhden testivideoista voi katsoa alta:


Kommentoi