10 faktaa Horizon Forbidden West -pelistä Kommentit pois päältä artikkelissa 10 faktaa Horizon Forbidden West -pelistä

Horizon Forbidden West

Odotettu Horizon Forbidden West -peli ilmestyy vihdoin tänä perjantaina helmikuun 18. päivä. Alle on listattu 10 faktaa tulevasta pelistä.

 1. ilmestyy lähes tismalleen viisi vuotta sarjan ensimmäisen pelin, Horizon Zero Dawnin jälkeen. Se julkaistiin 28. helmikuuta 2017.
 2. Pelisarjaan kuuluva toinen uusi peli julkaistiin aiemmin tänä vuonna, ja se on kehitetty yksinomaan PlayStationin 2 -laitteistolle. Peli on nimeltään ja se antaa pelaajille mahdollisuuden kokea Horizonin maailman virtuaalitodellisuuden kautta.
 3. Horizon Forbidden Westissä on entistä suurempi ja tiheämpi maailma, mutta tavoitteena ei sinänsä ollut tehdä pelistä suurempaa.

  ”Kuuntelimme palautetta faneilta, arvioijilta sekä puhuimme sisäisesti studiossamme. Tiesimme ennalta joitain asioita, joita halusimme: enemmän kunnioitusta herättäviä koneita, kaunista luontoa ja uusia heimoja. Meillä oli myös mielessämme muita erityisiä tavoitteita, kuten paremmat taistelut ihmisvihollisia vastaan, syvempi sivutehtävä sekä syvemmät suhteet ei-pelattaviin hahmoihin”, sanoo Guerrilla Gamesin pelin tarinasta vastaava Narrative Director Ben McCaw.
 4. Carrie-Anne Moss (-sarja), Angela Bassett (Black Panther) ja Lance Reddick (The Wire, John Wick) nähdään Horizon Forbidden Westin näyttelijäkaartissa.
 5. Kesti vain kaksi vuotta, ennen kuin sarjan ensimmäinen peli, Horizon Zero Dawn, saavutti 10 miljoonan kappaleen virstanpylvään. Nyt peli on myynyt jo peräti 20 miljoonaa.
 6. on saanut ennakkoarvioissa loistavan vastaanoton ja  ja tällä hetkellä sen Metacritic-luokitus on 89.
 7. avaa pelin sankarille Aloylle monia uusia etenemisvaihtoehtoja, kuten kyvyn sukeltaa. Tämä avaa valtavia uusia alueita, joihin ei aiemmin ollut pääsyä.
 8. PlayStation 5:llä peli hyödyntää DualSense-ohjaimen ominaisuuksia ja konsolin Tempest 3D Audio Engineä, mikä tarkoittaa, että maailma on elävämpi kuin koskaan aiemmin. PlayStation 5:n nopeasti latautuvan SSD:n avulla pelaajat voivat matkustaa ympäri maailmaa lähes välittömillä latausajoilla.
 9. Peli julkaistaan PlayStation 5:lle ja PlayStation 4:lle, mikä tarjoaa entistä useammalle mahdollisuuden pelata Aloyn uusinta seikkailua.
 10. Horizon Forbidden Westin takana oleva Guerrilla Games -studio tunnettiin ennen Horizonia Killzone-sarjasta. Studio sijaitsee Amsterdamissa Alankomaissa ja se on yksi Euroopan merkittävimmistä pelikehitysstudioista.

Horizon Forbidden West ilmestyy yksinoikeudella PlayStation 5 ja PlayStation 4 -konsoleille tänä perjantaina helmikuun 18. päivä 2022.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2013. Saints Row: The Third puolestaan sai uusinnon PS4, One ja PC -alustoille viime vuonna.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4,  Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi

Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla

Rainbow Six Siege

Tom Clancy’s Siege on yksi pelatuimpia ja seuratumpia kilpaurheilupelejä. Sen Major-peliturnauksissa kohtaavat lajin huiput ottaessaan toisistaan mittaa taktisissa, mutta nopeatempoisissa peliotteluissa. Tämän kesän Six Major -kisat pelataan Berliinissä 15.-21. elokuuta. Mukana on 16 parasta joukkuetta neljältä eri alueelta ympäri maailmaa. Mukana on myös suomalaisväriä, kun Juhani ”Kantoraketti” Toivonen pelaa turnauksessa Rogue-tiimissä.

Ensimmäisenä on vuorossa ryhmävaihe, joka kisataan 15.-17. elokuuta suljettujen ovien takana. Näistä otteluista kahdeksan parasta tiimiä jatkaa pudotuspeleihin, jotka pelataan yleisön edessä Berliinin sydämessä, kuuluisalla Theater am Potsdamer Platz -tapahtumapaikalla. Paikan päälle oleville faneille on otteluiden ohella tarjolla joukkuetapaamisia, demoalueita, oheistarvikemyyntiä ja paljon muuta. Kisatapahtumassa julkistetaan myös pelin seitsemännen pelivuoden kolmannen kauden uudistukset 21. elokuuta.

Six Berlin Major -turnaus alkaa 15. elokuuta kello 10.45 Suomen aikaa ja on katsottavissa suorana lähetyksenä täältä. Kattava joukkuelistaus ja tapahtumaohjeistus löytyvät täältä.

Rainbow Six Siege on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. Peli on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi