10 uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – viikot 11 ja 10 Kommentit pois päältä artikkelissa 10 uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – viikot 11 ja 10

Steam (Valve)

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina uutta peliä päivittäin. Vaikka se onkin hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi uusien asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto uusimmista Steamissa julkaistuista peleistä.

Young Souls

Julkaistu: Maaliskuu 10. Kehittäjä: 1P2P

Young Souls on upea 2D tappelu-RPG, joka kertoo kapinallisista orvoista nimeltä Jenn ja Tristan, joiden tehtävänä on pelastaa ”salaperäinen tiedemies”, joka on toiminut heidän sijaisisänään. Taistele pelissä vihollisia vastaan, nouse tasoja satojen aseiden ja tarvikkeiden avulla, joko yksin tai paikallisena yhteistyöpelinä vaikka kaverin kanssa.

Have a Nice Death

Julkaistu: Maaliskuu 8. Kehittäjä: Magic Design Studios

Have a Nice Death on viime viikolla Early Accessiin lanseerattu 2D tasohyppelytoiminta rogue-tyyppinen peli, jossa pelaat ylityöllistetyllä Death:llä. Pelissä sinun on tutkittava kuolemaa jakavaa päämajaasi, ja luotettavan viikatteesi turvin näytettävä ”rehenteleville työntekijöille”, jotka ovat horjuttaneet sielujen tasapainoa, että kuka on pomo. Have a Nice Death pysyy Early Accessissa noin vuoden, jonka aikana tarina saa päätöksensä ja uusia ”pelielementtejä” lisätään.

Julkaistu: Maaliskuu 10. Kehittäjä:

Lienzo Aztech Forgotten Godsia kuvataan kyberkivikauden toimintaseikkailupeliksi, joka selittää sen scifimäiset elementit. Peli on kolmannen persoonan 3D-tasopeli, joka keskittyy nopeatempoiseen hakkerointi- ja slash-taisteluihin. Pelin päähenkilö Achtli tutkii ”modernia atsteekkien kaupunkia”, jossa hän taistelee jättimäisiä Unohdettuja jumalia vastaan hyödyntäen näiden omia voimia heitä itseään vastaan.

Distant Worlds 2

Julkaistu: Maaliskuu 10. Kehittäjä: CodeForce

Alkuperäinen Distant Worlds julkaistiin kahdeksan vuotta sitten, ja tätä jatko-osaa on kehitetty siitä lähtien. Distant Worlds 2 on laaja, keskeytettävä reaaliaikainen 4X avaruusstrategiapeli. Pelissä on paljon syvyyttä ja kymmeniä tuhansia planeettoja, kuita ja asteroideja, joten tutkimista riittää. Pelissä tutkit ja hyödynnät hankkimiasi resursseja avaruuden diplomatiassa tai mahdollisesti sodassa.

Ignited Steel: Mech Tactics

Julkaistu: Maaliskuu 9. Kehittäjä: Yokaicade

Ignited Steel on koneistomainen vuoropohjainen taktiikkapeli. Pelissä hallitset ylikuumenevia vanhan tegnologian koneistoja, selvität galaksin tarinan matkustelemalla solmujen välillä, kehität koneistojasi, hankit itsellesi lentäjiä ja yrität voittaa yliherra A.I.n.

Julkaistu: Maaliskuu 4. Kehittäjä: Glee-Cheese Studio

on värikäs 1970-luvun maisemiin sijoittuva rytmi-Indie peli. Pelissä tutkit päähenkilö Gabrielin muistoja, kun hän yrittää sopeutua tilanteeseensa musiikillisen muistinsa avulla. A Musical Story näyttää upealta ja ainutlaatuiselta rytmipeliltä.

Julkaistu: Maaliskuu 4. Kehittäjä: Alexander Taylor

on suloinen ja avoin pulmapeli robottien ohjelmoinnista. Pelissä ratkaistaksesi pulmia, asetat alas söpöjä SOKO-robotteja, annat niille komentoja ja luot äärettömäsi itseään toistavia kokoonpanolinjoja, jotka yhdistävät muotoja yhdeksi.

Battle Cry of Freedom

Julkaistu: Maaliskuu 1. Kehittäjä: Flying Squirrel Entertainment

Battle Cry of Freedom on strateginen sotasimulaattori, jossa on ensimmäisen ja kolmannen persoonan taistelua 1800-luvun Amerikassa. Pelissä jalkaväki, tykistö ja asiantuntijat ovat armeijan päähaaroja, ja opeteltavana ja käytettävänä on yli 120 asetta. Battle Cry of Freedom:issa pääset taistelemaan uudelleen Yhdysvaltain sisällissotaa vastaan joko unionina tai konfederaationa verkkotaisteluihin, joihin mahtuu jopa 500 pelaajaa.

Conrad Stevenson’s Paranormal P.I.

Julkaistu: Maaliskuu 1. Kehittäjä D&A Studios,

Conrad Stevenson’s Paranormal P.I. -pelissä olet yksityisetsivä, jonka tehtävänä on löytää haamuja asiakkaidesi kodeista. Ensimmäisen persoonan haamumetsästys-simulaatiossa käytät laitteita, kuten EMF-mittaria, kameraa, lämpömittaria ja ääninauhuria apunasi kerätäksesi todisteita ärsyttävistä haamuista tai muista yliluonnollisista ilmiöistä. Stevensonin Paranormal P.I. on Early Access -tapaus, ja sen odotetaan julkaistavan kokonaan viimeistään vuoden 2023 alussa.

Julkaistu: Helmikuu 28. Kehittäjä: Strudio Company

on vuoropohjainen globaali strategiapeli, jossa löydät kansakunnan, kasvatat sitä, hallitset sitä ja lähdet sotaan muita valtioita vastaan. Pelin aika ulottuu keskiajalta tähän päivään, ja väestölle on määrättävä 160 lakia sekä yli 100 kehitettävää teknologiaa. Toki sotaa lietsotaan, mutta teet myös liittoutumia ja diplomaattisia edistysaskeleita kuten myös rakennat kaupunkia ja paljon muuta.

Kommentoi

Futuristinen Redout -ajopeli viivästyy kesäkuulle Kommentit pois päältä artikkelissa Futuristinen Redout -ajopeli viivästyy kesäkuulle

Redout 2

34BigThings on ilmoittanut viivästyttävänäsä nopeatempoisen ja futuristisen 2 -ajopelin julkaisua kesäkuun 16. päivälle. Pelin piti alunperin ilmestyä konsoleille ja :lle tällä viikolla toukokuun 26. päivä.

Kehittäjä ilmoitti aiheesta Twitter -viestissään, jossa se kertoo tarvitsevansa lisäaikaa pelin viimeistelemiselle.

Peli on jatkoa alunperin vuonna 2016 ilmestyneelle Redout -pelille ja jatko-osassa on 36 rataa. Ajaa voi niin yksin kampanjatilassa tai verkossa 12 pelaajan kisoissa ja eri pelitiloissa kuten Arena Races, Time Attacks, Last Man Standing sekä Boss Races.

Valittavana on 12 erilaista ajoneuvon pohjaa joihin voi valita rakettimoottorit, vakaimet, peräsimet, magneetit, välijäähdyttimet, siivet sekä spoilerit.

Redout 2 ilmestyy kesäkuun 16. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille sekä :lle Epic Games Storen ja Steamin kautta.

Kommentoi

Humble Bundle tarjoilee rooli- ja strategiapelejä edullisesti Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoilee rooli- ja strategiapelejä edullisesti

Tyranny

Humble Bundlen uusin pelipaketti tarjoilee edullisesti isometrisiä roolipelejä, imperiumin rakentamista sekä muuta strategiaa. Mukana on pelejä kuten Tyranny, Pathfinder: Kingmaker sekä Gordian Quest.

Paketti maksaa yhteensä 11,93 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pathfinder: Kingmaker Enhanced Plus Edition
  • Pathfinder: Kingmaker – Royal Ascension DLC -lisäosa
  • Pathfinder: Kingmaker – The Wildcards -lisäosa
  • Gordian Quest
  • Field of Glory: Empires
  • Plebby Quest: The Crusades
  • Ember
  • CROSSBOW: Bloodnight
  • Tyranny – Deluxe Edition

Paketti on ostettavissa täältä aina kesäkuun 8. päivään asti. Kaikki pelit ovat koodeja Steam -palveluun PC:lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.

Kommentoi