Vuoden 96 Elder Scrolls -peli julkaistiin uudelleen nykyaikaisilla ohjaimilla ja uudistetulla ilmeellä Kommentit pois päältä artikkelissa Vuoden 96 Elder Scrolls -peli julkaistiin uudelleen nykyaikaisilla ohjaimilla ja uudistetulla ilmeellä

The II: Daggerfall on tärkeä monista syistä, kuten sen huomattavasta asemasta sarjassa, johon kuuluivat Morrowind, Oblivion ja Skyrim, sekä siitä, että se voitti myöskin vuoden pelin palkinnon. Peli on kuitenkin 3D-seikkailu vuodelta 1996, ja sen pelaaminen vuonna 2022 ei välttämättä ole niin mairitteleva kokemus.

Ei sen omasta syystäkään! 90-luvulla se teki asiansa. Varhaisissa 3D-peleissä ei vaan ollut samanlaista yleismaailmallista sulavuutta ja liikkumisen helppoutta kuin nykyaikaisemmissa peleissä, joten sarjan myöhempiin peleihin paremmin perehtyneille Daggerfallin pelaaminen nyt on vaikeaa, etenkin taisteluissa.

Tai olisivat, jos he yrittäisivät pelata alkuperäistä vuoden 1996 julkaisua. Sen sijaan he voisivat pelata ihanaa Daggerfall Unity – GOG Cut -peliä, joka on juuri ilmestynyt Good Old Gamesin sivuille. Kyseessä ei ole virallinen Bethesdan julkaisu, vaan se on pikemminkin modaajien tiimin työ, joiden työt on pakattu yhteen julkaistavaksi kauppapaikalla:


Pelaa uudistettua versiota The Elder Scrolls -sarjan kaikkien aikojen roolipeliklassikosta. Daggerfall Unity – GOG Cut tuo tämän hämmästyttävän kokemuksen nykypelaajille. Se on tehty mahdolliseksi kokonaisen intohimoisten tekijöiden tiimin ansiosta, jotka työskentelevät Daggerfall Unityn nimissä.

Tämä kunnianhimoinen projekti, jonka Gavin ”Interkarma” Clayton käynnisti yli kymmenen vuotta sitten, pyrkii tuomaan klassisen avoimen maailman roolipelin ainutlaatuisen kokemuksen uudelle pelaajasukupolvelle. Klassikoita rakastavan pelisisällönluojan GamerZakhin ponnistelujen ansiosta voit nyt nauttia Daggerfall Unity -nimikkeen erityisestä GOG-leikkauksesta.

Sinun tarvitsee vain ladata peli ja yksinkertaisesti käynnistää se. Daggerfall Unityn GOG Cut ei vaadi sinulta mitään erityisiä toimia tai päivityksiä. GamerZakhin valitsemien asetusten ja modien ansiosta voit tutustua Daggerfallin rikkaaseen maailmaan parannetulla visuaalisuudella ja pelattavuudella.

Jotkut tämän niputetun pelin remasterin erityispiirteistä ovat korkearesoluutioiset grafiikat (jotka on tehty kokonaan Unityssä, mistä nimi johtuu), joissa on uusi valaistus, paljon pidemmät piirtoetäisyydet, tuki modeille ja mikä tärkeintä, useita elämänlaadun parannuksia, mukaan lukien sulavammat ensimmäisen persoonan kontrollit.

Voit ladata paketin ilmaiseksi vaikkapa Steamista

Huhu: The Elder Scrolls -aiheinen sarja tulossa Netflixiin Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: The Elder Scrolls -aiheinen sarja tulossa Netflixiin

Elder Scrolls Online

Näyttäisi siltä, että suosittu roolipelisarja The olisi saamassa oman tv-sarjan Netflixille. Aiheesta kertoi sisäpiiriläinen Daniel Ritchtman omalla Patreon -tilillään, josta raportoi mm. Game Rant -sivusto.

Kyseessä on kuitenkin vasta huhu, jota tai eivät vielä ole varmistaneet. on kuitenkin työstämässä -aiheista sarjaa -sarjan luojien kanssa.

The Elder Scrolls -aiheinen sarja saattaa hyvinkin olla mahdollinen ottaen huomioon esimerkiksi -sarjan saaman suosion.

Peliaiheiset sarjat ovat kasvattaneet suosiota kovasti ja Netflixiin on tulossa mm. -aiheinen sarja. Myös ja -aiheisista sarjoista on huhuiltu.

Elder Scrolls Online on pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna Kommentit pois päältä artikkelissa Elder Scrolls Online on pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna

Elder Scrolls Online

-maailmaan sijoittuva MMORPG -peli on pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille ja PC:lle aina marraskuun 13. päivä asti.

Kokeilujakson päättyessä luotu hahmo on pelattavissa, mikäli ostat pelin myyntiversion, jonka hinta on sopivasti alennettu puoleen. Pelaaminen on sen jälkeen ilmaista, mutta pientä maksua vastaan saa kuukausittain uutta tavaraa pelissä.

Peli lanseerattiin alunperin vuonna 2014, mutta se on saanut säännölliseen tahtiin uutta sisältöä. Näistä viimeisin on toukokuussa ilmestynyt Elseweyr -lisäosa, joka toi peliin Necromancer luokan ja lohikäärmeet.