2 peliä ja yksi lisäosa ladattavissa ilmaiseksi Steamistä Kommentit pois päältä artikkelissa 2 peliä ja yksi lisäosa ladattavissa ilmaiseksi Steamistä

Clandestinity of Elsie

Jälleen on ilmaisia pelejä jaettavana -palvelussa. Tällä kertaa vuorossa on kauhuselviytymispeli , korttipeli sekä lisäosapaketti -peliin.

Clandestinity of Elsie

Clandestinity of Elsie on selviytymistä ja psykologista kauhua yhdistelevä peli. Olet Hayden Warrick alkoholisoitunut sotaveteraani ja vaimosi katoaa yllättäen. Joudut etsimään, tappamaan ja selviytymään löytääkseen hänet jälleen. Peli on ladattavissa ilmaiseksi Steamistä aina maailmanloppuun asti.

Gang of Four

Gang of Four on korttipeli, jossa joudut käyttämään strategiaa ja oveluutta. Voitat kun sinulla ei enää ole kortteja kädessäsi – yksinkertaista! Käytössä on klassiset parit, täyskäsi, värisuora ja monia muita. Voit ladata pelin ilmaiseksi Steamistä aina sunnuntaihin huhtikuun 5. päivä klo 19.00 asti.

Pinball FX3 Care Package

Pinball FX3 Care Package

Lisäherkkuna jaossa on lisäosapaketti Pinball FX3 -peliin. Pakettiin kuuluu Star Wars, Aliens ja Marvel -aiheiset flipperit. Voit ladata lisäosat ilmaiseksi aina keskiviikkoon huhtikuun 8. päivään klo 19.00 asti.

Killer Instinct taistelupeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja Xboxille Kommentit pois päältä artikkelissa Killer Instinct taistelupeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja Xboxille

Killer Instict

Övereistä taisteluistaan tunnettu on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle sekä -konsoleille.

Vuonna 2017 ilmestynyt peli kuuluu pelisarjaan, joka sai alkunsa jo vuonna 1994 kun ensimmäinen osa ilmestyi Super Nintendolle sekä :lle.

Peli tarjoaa yliampuvia taisteluita, villejä taistelijoita, rokkaavaa musaa sekä liudan comboja.

Ilmaisversiossa pelaajat voivat taistella viikottain vaihtuvalla taistelijalla yksinpelissä sekä paikallisessa moninpelissä, että verkossa rankatuissa otteluissa.

Voit ladata Killer Instinct pelin ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Xboxille Microsoft Storesta.

Sotilassairaalapeli War Hospital ilmestyy tammikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Sotilassairaalapeli War Hospital ilmestyy tammikuussa

War Hospital

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema -sairaalasimulaatio yhdistää kiehtovalla tavalla toisiinsa strategista taktikointia ja sairaalan hallinnointia.

Ensimmäisen maailmansodan tapahtumat ovat täynnä tragedioita ja karuja ihmiskohtaloita. War Hospital -pelissä kauheuksia käsitellään toiveikkuuden kautta, sillä sotilassairaalassa hoidetaan ja kuntoutetaan haavoittuneita sotilaita.

War Hospital ei ole vain peli, vaan syvältä kouraiseva ja tunteita kanavoiva kokemus maailmansodan kammottavuuksien keskeltä. Peli luo silmäyksen sodan länsirintamalle, jossa loukkaantuneita sotilaita kannetaan sotilassairaalaan hoitoon. Jokainen hoidettava potilas on ihminen ja yksilö, jolla on oma tarinansa ja kokemuksensa. Niinpä peli käsitteleekin näitä sodan tyrskyihin joutuneita henkilöitä huomattavasti henkilökohtaisemmin kuin itse sotimista kuvaavat pelit.

Peliteknisesti War Hospital yhdistää toisiinsa reaaliaikaisten strategiapelien kiireellisyyttä ja hallittavuutta managerointipelien syvällisyyteen ja monimuotoisuuteen. Kun mukaan lisätään roolipelimäisiä piirteitä, hahmotarinoita ja selviytymispelien traagisuutta, on käsillä ainutlaatuinen kokonaisuus riipaisevalla näkökulmalla.

Syvästi hahmovetoinen pelikokemus tarjoaa tarinansa varrella kehityskaaria niin hoitokeinoihin kuin myös hoitohenkilökunnan taitotasoihin. Samalla pelaaja joutuu tasapainottelemaan olemassa olevien resurssien kanssa ja tekemään vaikeita päätöksiä. Tämä tekee pelistä sekä tunteikkaan että palkitsevan kokemuksen.

Uhrien kokemat vammat, haavoittumiset ja loukkaantumiset perustuvat tosiasiallisten kokemusten kirjoon, mikä tuo pelin lähelle todellisuutta ja oikeita tapahtumia. Myös käytössä olevat keinot ja teknologia perustuvat aikakauden mukaiseen osaamiseen ja ymmärrykseen.

War Hospital julkaistaan 11. tammikuuta 2024 sekä - ja /S -pelikonsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.