20 vuotta vanha Blade Runner -peli on taas pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa 20 vuotta vanha Blade Runner -peli on taas pelattavissa

Blade Runner

Vuonna 1997 ilmestynyt scifi point and click -seikkailupeli on taas pelattavissa, kiitos aktiivisten fanien ja -palvelun.

Alunperin Westwood Studiosin kehittämä ja Virgin Interactiven julkaisema peli heräsi henkiin -ohjelman avulla, joka mahdollistaa pelien käynnistämisen alustoilla, joille ne ei ollut alunperin suunniteltuja. Helppo prosessi tämä ei missään nimessä ollut, sillä faneilta kului yhteensä 8 vuotta takaisinmallintaa pelin koodi. Pelin alkuperäinen lähdekoodi katosi Westwoodin muuttaessa studionsa Los Angelesiin.

Pelissä päähahmo ja etsivä Ray McCoy metsästää replikantteja samassa ajassa elokuvan päähahmon Rick Deckardin kanssa. Joudut selvittämään johtolankoja, kuulemaan todistajia, etsimään syyllisiä ja päättää heidän kohtalostaan. Ilmestyessään peli oli teknologinen mullistus, sillä se käytti ennalta mallinnettuja 3D taustoja ja vokseleihin perustuvia 3D hahmoja, ilman tarvetta erilliselle laitteistokiihdytykselle.

Nyt Blade Runner on pelattavissa moderneilla laitteilla ja sen voi ostaa n. 8€ hintaan GOG -palvelusta :lle, Linuxille ja :lle.

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle

PAW Patrol World

on julkaissut uuden -pelin, joka perustuu suosittuun lasten animaatiosarjaan .

Peli on avoimen maailman seikkailupeli, joka tarjoaa mahdollisuuden tutkia Adventure Bayn katuja, Barkingburgin torneja, Jake's Mountain -vuoristoa sekä villiä viidakkoa.

Pelata voi joko yksin tai kahden pelaajan voimin ja yhteensä pelissä on kahdeksan pelattavaa hahmoa, kuten Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky ja Zuma sekä fanien suosikit Tracker ja Everest.

Peli on täysin ääninäytelty ja sen ohjaus on intuitiivinen ja saavutettava, joten se soveltuu myös nuorimmille pelaajille. Pelaajat keräävät keräilyesineitä ja salaisuuksia, jotka avaavat uusia tehtäviä ja edistymisvaihtoehtoja hahmojen ja ajoneuvojen muokkaamiseen. Mukana on myös neljä erikoismissiota, jotka perustuvat sarjan ikonisiin jaksoihin.

PAW Patrol World on saatavilla , , Nintendo , , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.