20 vuotta vanha Blade Runner -peli on taas pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa 20 vuotta vanha Blade Runner -peli on taas pelattavissa

Blade Runner

Vuonna 1997 ilmestynyt scifi point and click -seikkailupeli Runner on taas pelattavissa, kiitos aktiivisten fanien ja GOG -palvelun.

Alunperin Westwood Studiosin kehittämä ja Virgin Interactiven julkaisema peli heräsi henkiin ScumVM -ohjelman avulla, joka mahdollistaa pelien käynnistämisen alustoilla, joille ne ei ollut alunperin suunniteltuja. Helppo prosessi tämä ei missään nimessä ollut, sillä faneilta kului yhteensä 8 vuotta takaisinmallintaa pelin koodi. Pelin alkuperäinen lähdekoodi katosi Westwoodin muuttaessa studionsa Los Angelesiin.

Pelissä päähahmo ja etsivä Ray McCoy metsästää replikantteja samassa ajassa elokuvan päähahmon Rick Deckardin kanssa. Joudut selvittämään johtolankoja, kuulemaan todistajia, etsimään syyllisiä ja päättää heidän kohtalostaan. Ilmestyessään peli oli teknologinen mullistus, sillä se käytti ennalta mallinnettuja 3D taustoja ja vokseleihin perustuvia 3D hahmoja, ilman tarvetta erilliselle laitteistokiihdytykselle.

Nyt Runner on pelattavissa moderneilla laitteilla ja sen voi ostaa n. 8€ hintaan GOG -palvelusta :lle, Linuxille ja :lle.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi