2K Games hankki osuudet kahdesta espanjalaisesta pelifirmasta Kommentit pois päältä artikkelissa 2K Games hankki osuudet kahdesta espanjalaisesta pelifirmasta

2K

on hankkinut osuudet kahdesta espanjalaisesta pelistudiosta ja Turia Games. Studiot tulevat olemaan osa hiljattain perustettua 31st Union Studiota.

on keskittynyt tuottamaan 2D ja 3D taidetta AAA-tason peleihin sekä mobiilipeleihin. Studion tuotoksia on nähty mm. II: Resurrected, Call of Duty: Black Ops 4 sekä Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge -peleissä.

Elite 3D on työskennellyt 2K Gamesin parissa jo vuodesta 2005 lähtien mm. sekä 3 -pelien parissa.

Turia Games on puolestaan perustajian omistama.

Kommentoi

WWE 2K22 ilmestyy uusien pelitilojen myötä maaliskuussa 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa WWE 2K22 ilmestyy uusien pelitilojen myötä maaliskuussa 2022

WWE 2K22

Games on julkaisemassa täysin uutta WWE 2K22 -peliä maaliskuussa 2022 ja nyt pelin uusista pelitiloista ja päivityksistä on saatu esittelyvideo.

Pelissä on täysin uudistunut pelimottori, uudistetut ohjaimet sekä Showcase, MyGM, MyRISE ja MyFACTION -pelitilat.

Showcase -pelitilassa pääset kokemaan ikoniset tapahtumat WWE Superstarin historiasta. MyGM on puolestaan perinteisempi managerointipelitila, jossa voi palkata painijoita, järjestää otteluita ja hallita sopimksia.

MyFACTION on samantyyppinen pelitila, mutta pelaajan täytyy luoda oma ryhmittymä ja osallistua viikottaisiin tapahtumiin. MyRISE pelitilassa pelaajat luovat oman painijan.

WWE 2K22 -peli ilmestyy maaliskuussa 2022.

Kommentoi

Take-Two hylkäsi julkaisemattoman 53 miljoonan dollarin pelin Kommentit pois päältä artikkelissa Take-Two hylkäsi julkaisemattoman 53 miljoonan dollarin pelin

Take-Two Interactive

GTA, ja Mafia -pelisarjoista tunnettu julkaisija Interactive on paljastanut tulosjulkaisussaan hylänneensä 53 miljoonan dollarin julkaisemattoman pelin. Tyyliltään peli oli Destinyn kaltainen kolmannenpersoonan toimintapeli.

Peli oli ollut kehitteillä vuodesta 2017 lähtien 3 -pelistudion toimesta ja se kulki koodinimellä Volt. Projekti koki useita uudelleen käynnistykseen, tekniikkahankaluuksia sekä koronaviruksen aiheuttamia ongelmia.

Lopulta päätti hylätä pelin nousseiden kustannuksien ja pelin alhaisen kannattavuusodotuksen vuoksi.

Kommentoi