2K Games hankki osuudet kahdesta espanjalaisesta pelifirmasta Kommentit pois päältä artikkelissa 2K Games hankki osuudet kahdesta espanjalaisesta pelifirmasta

2K

Games on hankkinut osuudet kahdesta espanjalaisesta pelistudiosta ja Turia Games. Studiot tulevat olemaan osa hiljattain perustettua 31st Union Studiota.

on keskittynyt tuottamaan 2D ja 3D taidetta AAA-tason peleihin sekä mobiilipeleihin. Studion tuotoksia on nähty mm. Diablo II: Resurrected, 4 sekä Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge -peleissä.

Elite 3D on työskennellyt Gamesin parissa jo vuodesta 2005 lähtien mm. sekä 3 -pelien parissa.

on puolestaan perustajian omistama.

Kommentoi

UpUpDownDown ja 2K paljastavat WWE 2K23-pelin MyGM:n ominaisuudet Kommentit pois päältä artikkelissa UpUpDownDown ja 2K paljastavat WWE 2K23-pelin MyGM:n ominaisuudet

2K Games on julkaisemassa uutta WWE 2K23 -peliään maaliskuun 17. päivä. Xavier Woods ja Tyler Breeze – WWE:n suositun UpUpDownDown YouTube-kanavan vetäjät paljastivat yhdessä 2K:n kanssa :n MyGM-tilaan tulevat uudet ominaisuudet kanavansa uusimmassa jaksossaan, joka on nyt julkaistu.

MyGM antaa pelaajille mahdollisuuden asettua WWE:n toimitusjohtajan rooliin, jolloin he voivat laatia pelaajaluettelon, hallita federaation budjettia, allekirjoittaa vapaita agentteja, valita erilaisia ottelutyyppejä, areenapaikkoja, tuotantotekijöitä ja paljon muuta, tavoitteena voittaa kilpaileva toimitusjohtaja viikoittaisissa katsojalukutaisteluissa.

MyGM on laajentunut merkittävästi :ssa, ja sen ominaisuuksia on lisätty ja parannettu. Uusiin pelattaviin GM:iin kuuluvat Woods ja Breeze sekä Eric Bischoff, Kurt Angle ja Mick Foley, ja uusiin hallittaviin tuotemerkkeihin kuuluvat NXT 2.0 ja WCW. Uusia ottelutyyppejä ja -määräyksiä, kuten Triple Threat, Fatal 4-Way, Steel Cage, Backstage Brawl, Falls Count Anywhere, Submission, Iron Man, Last Man Standing ja Tornado Tag, on myös saatavilla.

MyGM mahdollistaa nyt jopa neljän pelaajan osallistumisen toimintaan paikallisesti, ja uudet kaudet ja kausihaasteet tarjoavat valtavasti uudelleenpeluuarvoa. Shake-upit ovat käytettävissä kauden aikana, mikä muuttaa pelin kulkua, ja Slammy-palkintoja voi nyt ansaita jokaisen kauden lopussa. Keeperit ovat uusi ominaisuus, joka antaa GM:ille mahdollisuuden pitää osan pelaajistostaan ennen seuraavan kauden draftia, riippuen eroamiskustannuksista ja pelaajamoraalista. :n uutuus on myös Hall of Fame. Parhaat GM:t, jotka keräävät kymmenen Hall of Fame -pokaalia suorittamalla kausihaasteita, varmistavat paikkansa Hall of Fameen sekä kehumisoikeudet.

Deluxe Edition ja Icon Edition ovat ostettavissa 14. maaliskuuta 2023. WWE 2K23 Standard Edition ja Cross-Gen ovat ostettavissa 17. maaliskuuta 2023.

Lisätietoja WWE 2K23:sta saat pelin virallisilta verkkosivuilta.

Kommentoi

WWE 2K23 -showpainipelistä julkaistiin uusi Icon Edition-traileri Kommentit pois päältä artikkelissa WWE 2K23 -showpainipelistä julkaistiin uusi Icon Edition-traileri

2K Games on julkaisemassa uutta WWE 2K23 -peliä maaliskuun 17. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi Icon Edition-traileri, joka esittelee legendaariset Ruthless Agression aikakauden tähtiä, kuten John Cenan, Randy Ortonin, Batistan sekä Brock Lesnarin. Uusi traileri katsottavissa alta:

Pullistele kehässä vahvalla rosterilla täynnä WWE-supertähtiä ja -legendoja, kuten Roman Reigns, ”American Nightmare” Cody Rhodes, Ronda Rousey, Brock Lesnar, ”Stone Cold” Steve Austin ja muita. Pelaa John Cenan 20 vuoden WWE-uran tärkeimmät vaiheet ja koe hänen kovimmat vastustajansa.

Franchise-sarjassa voit astua WWE:n kaikkien aikojen vahvimpien vastustajien saappaisiin pyrkiessäsi selättämään Mr. Hustlen, Loyaltyn ja Respectin. Tämä fanien nauttima ottelulaji on varsinainen toimintapläjäys ja se saa debyyttinsä WWE 2K23:ssa.

Luvassa on jännitystä 3v3- ja 4v4-moninpelimylläkässä tuplateräshäkin suojissa ja kahdessa rinnakkaiskehässä! MyGM ojentaa sinulle ohjat pyörittää viikoittaista painishow’ta, jossa mittelöit kilpailevia johtajia vastaan brändin ylivallasta.

Nyt tarjolla on isompi valikoima johtajia, show’n lisävalintoja, useita kausia, laajennettuja ottelukortteja ja enemmän ottelutyyppejä jopa 4 pelaajalle. Kerää ja vaihda WWE-supertähtien ja -legendojen kortteja ja rakenna lyömätön ryhmä.

Kilpaile globaalista johtoasemasta MyFactionissa, joka on nyt moninpelinä verkossa. Astele verhojen läpi WWE-debyyttiisi ja ala muovata WWE-supertähden uraa tekemällä tärkeitä valintoja ainutkertaisten tapahtumasarjojen edetessä The Lock- ja The Legacy -teemoissa. WWE Universe Mode on ylivertainen sandbox-kenttä, jossa sinä olet vastuussa koko WWE:stä, kuten nimekkäistä rostereista, feud-matseista, taisteluista, viikkonäytöksistä ja kaikesta muusta!

WWE 2K23 -peli ilmestyy maaliskuun 17. päivä 2023 PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle.

Errori.net arvosteli vuonna 2022 WWE:n edellisen tuotoksen , joka sai meiltä varsin kiitettävää palautetta.

Kommentoi