Dune: Part 2 niittää komeita tuloksia lipunmyynnissä Kommentit pois päältä artikkelissa Dune: Part 2 niittää komeita tuloksia lipunmyynnissä

Dune: Part Two

: Part 2 on ohittanut edeltäjänsä lipputulot, saavuttaen lähes 500 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti.

Toisin kuin ensimmäinen osa vuodelta 2021, joka julkaistiin samanaikaisesti elokuvateattereissa ja suoratoistopalvelussa, kyseinen jatko-osa on menestynyt poikkeuksellisen hyvin elokuvateattereissa. Tämä menestys on linjassa ohjaaja Denis Villeneuven huolien kanssa ensimmäisen elokuvan hybridijulkaisustrategiasta, jota hän pelkäsi vaikuttavan sen taloudelliseen suorituskykyyn.

Lipputulomenestyksen myötä ohjaaja Villeneuve on ilmaissut halunsa ohjata myös elokuvasarjan kolmannen osan, joka perustuu Dune Messiah nimiseen alkuperäisteokseen.

Dune-tähti mukaan Peaky Blinders -elokuvaan Kommentit pois päältä artikkelissa Dune-tähti mukaan Peaky Blinders -elokuvaan

Peaky Blinders: Mastermind

Cillian Murphyä tullaan näkemään yhdessä Rebecca Fergusonin kanssa tulevassa -elokuvassa Netflixille. -elokuvasta tuttu näyttelijä on ensimmäinen vahvistettu näyttelijä Murphyn rinnalle, joka palaa rooliinsa Thomas Shelbynä.

Juonenkohdat ja elokuvan julkaisupäivä ovat vielä salassa. Projekti lupaa kuitenkin jatkaa ikonisen Shelby-perheen tarinaa saman luovan tiimin voimin, joka oli rakastetun TV-sarjan takana.

Harry Potter ja Welcome to Derry -sarjat siirtyvät HBO Originals -sisältöihin Kommentit pois päältä artikkelissa Harry Potter ja Welcome to Derry -sarjat siirtyvät HBO Originals -sisältöihin

Discovery muuttaa sisältöstrategiaansa. Tulevat -sarja ja It-elokuvien prequel siirtyvät nyt Max Originals -sisällöistä -sisältöihin.

Päätöksen takana on ja Max Contentin toimitusjohtaja Casey Bloys, joka kokee linjojen alustusten sisältöjen välillä hämärtyneen. Alun perin sarjat julkistettiin Max-yksinoikeuksilla.

Bloys kertoi heistä tuntuneen siltä, että heidän piti tehdä ero HBO- sarjan ja Max- sarjan välillä Varietylle. Vaikka Warner Bros.in immateriaalioikeuksia (IP) pidettiin alun perin tapana erottaa Max-sisältö, Bloys sanoo, että näiden sarjojen tuotanto peilaa HBO:n vakiintuneita menetelmiä.

Shrouded in secrecy olevan Harry Potter -sarjan odotetaan olevan uskollinen adaptaatio J.K. Rowlingin romaaneista. Sillä välin Welcome to Derry tutkii Pennywise-klovnin alkuperää ennen viimeaikaisia It-elokuvia. Vaikka Bill Skarsgård aiemmin sulki pois paluun, hänen on vahvistettu palaavan esittämään kauhistuttavaa roolia.

Tämä muutos ei vaikuta kaikkiin Max-alkuperäisiin sarjoihin. -spin-off ja : Prophecy saapuvat edelleen Maxille myöhemmin tänä vuonna. Bloys vihjaa kuitenkin, että The Penguin olisi saattanut päätyä HBO:lle, jos ajoitus olisi sallinut.

Harry Potter -sarjan odotetaan ilmestyvän vuonna 2026, kun Welcome to Derry saapuu ensi vuonna.