80-luvun avaamaton Super Mario Bros. -peli myytiin 2 miljoonalla dollarilla Kommentit pois päältä artikkelissa 80-luvun avaamaton Super Mario Bros. -peli myytiin 2 miljoonalla dollarilla

Super Mario Bros.

Maailman arvokkaimman pelin titteli on jälleen rikottu kun vuoden 1985 avaamaton Bros. -peli myytiin 2 miljoonalla dollarilla.

Peli kaupattiin Rally -nimisen palvelun kautta, joka ostaa klassisia ja arvokkaita pelejä, perustaa niiden pohjalle yrityksen ja käyttäjät voivat ostaa osuuksia kyseisistä yrityksistä. Jos joku tarjoaa pelistä summaa, osakkaat voivat äänestää myydäänkö peli vai ei.

Viime vuoden aikana arvokkaiden pelien ennätyksiä on rikottu urakalla sillä alle kuukausi sitten huutokaupattiin avaamaton 64 -peli yli 1,5 miljoonan euron arvolla. Viime marraskuussa avaamaton Super Mario Bros. 3 huutokaupattiin silloin ennätykselliseen 156 tuhannen dollarin hintaan.

Kommentoi

Super Mario 64 Plus tuo klassikopeliin permadeath -tilan sekä 60 fps -tuen Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario 64 Plus tuo klassikopeliin permadeath -tilan sekä 60 fps -tuen

Super 64 on yleisesti pidetty julkaisu ja monien mielestä kaikkien aikojen paras Super Mario -peli. julkaistiin uudestaan Super Mario 3D All Stars -paketin mukana Nintendon Switch -konsolille. Kokoelma oli saatavilla vain maaliskuun loppuun asti, joten uudella raudalla peliä pelaamaan haluavat fanit joutuvat tavoittelemaan nyt viimeisiä jälleenmyyjiltä löytyviä kopioita . Onneksi nyt :n puolella on luvassa Super Mario 64 seikkailuja ilman rajoituksia. Hiljattain internetissä on julkaistu fanin tekemä Super Mario 64 -projekti, joka tuo peliin uusia ominaisuuksia sekä päivityksiä pelin visuaaliseen ilmeeseen.

Fanin kehittämä -peli tuo klassikopeliin 60 fps -tuen, permadeath -tilan sekä Odyssey -pelin kaltaisia ominaisuuksia. MorsGamesin kehittämä Plus on nyt ladattavissa ja myös Youtuben puolelta löytyy video, jossa esitellään pelin uusia ominaisuuksia. Video on katsottavissa alapuolelta.

Yksi kiinnostavimpia uusia ominaisuuksia on permadeath -tila, jonka voi kytkeä asetuksista erikseen päälle. Tila tuo varmasti uutta haastetta kokeneille pelaajille. Pelin visuaalista ilmettä on myös paranneltu faniversioon, jonka lisäksi pelissä on nyt myös 60 fps -tuki sekä kameran liikkeitä on pyritty saamaan sulavammaksi. Ohjausta on samalla herkistetty ja uudistusten rinnalla myös muutamia peliä riivanneita bugeja on siivottu pois. On hienoa, että Nintendon vanhemmat julkaisut voivat vielä hyvin fanien ylläpidon avulla. Nähtäväksi jää onko Nintendolla aikeita poistaa pelaajien saatavilta, joten peli kannattaa ladata vielä kun siihen on mahdollisuus.

Kommentoi

Tältä Super Mario Bros. näyttää Minecraft -maailmaan rakennettuna Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Super Mario Bros. näyttää Minecraft -maailmaan rakennettuna

on varmasti yksi kaikkien aikojen luovimpia pelejä ja on antanut mahdollisuuden pelaajille luoda mitä uskomattomimpia teoksia.
Nyt Reddit -käyttäjä on aloittanut todella kunnianhimoisen projektin ja luonut tarkan 1:1 kentän Super Bros. pelistä. Kyseessä on uskomattoman hieno rakennelma, joka on varmasti vienyt tekijältään reilusti aikaa.

I made the entirety of 1-1 in Minecraft. Should I make all 32 levels? from Minecraft

Video kentästä jaettiin Reddittiin ja tekijä ”TheBestTomatoKing” on suunnitellut rakentavansa kaikki pelin 32 kenttää Minecraft -maailmassa.
Rakennelma on täydellinen kunnianosoitus 35 -vuotiaalle Super Bros. pelille.

Kommentoi