8BitDo-ohjaimet saivat viimeinkin iOS-tuen Kommentit pois päältä artikkelissa 8BitDo-ohjaimet saivat viimeinkin iOS-tuen

Maailmalta kantautuu kauan odotettuja uutisia -laitteiden omistajille ja Arcaden tilaajille. on nimittäin päivittänyt suurta suosiota nauttineet kolmannen osapuolen ohjaimensa tukemaan nyt myös iPhoneja, iPadeja- sekä Applen tietokoneita.

8BitDo on tänään ilmoittanut, että sen ohjainvalikoima on nyt virallisesti yhteensopiva iOS-, tvOS- ja macOS-laitteiden kanssa. Tämä sisältää iPhone 14:n, MacBook Airin ja Apple TV 4K -suoratoistolaitteen. Toimivuuden kannalta on varmistettava, että laitteissasi on asennettuna uusimmat järjestelmäpäivitykset.

Erinomainen matkakumppani – Logitech päivitti mukana kulkevan Keys-To-Go -näppäimistön Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomainen matkakumppani – Logitech päivitti mukana kulkevan Keys-To-Go -näppäimistön

on julkistanut uuden ultrakannettavan ja langattoman Keys-To-Go 2 -näppäimistön. Näppäimistö on suunniteltu erityisesti tablettilaitteille, älypuhelimille ja kannettaville tietokoneille.

Ohut ja kevyt muotoilu tekee Keys-To-Go 2:sta erittäin helpon ottaa mukaan tien päälle. Se on yhteensopiva useiden käyttöjärjestelmien kanssa, joten käyttäjät voivat työskennellä ja luoda sisältöä saumattomasti millä tahansa laitteella, missä ja milloin tahansa.

”Nykymaailmassa on tärkeää, että voi pysyä tuottavana myös liikkeellä ollessa. Ymmärrämme liikkuvien ammattilaisten kohtaamat haasteet ja heidän tarpeensa löytää ratkaisuja, jotka helpottavat työskentelyä missä tahansa. Keys-To-Go 2 on henkilökohtainen työkalu, joka luo ihanteellisen työtilan missä tahansa.”

Kertoo Logitechin mobiiliratkaisujen ja kumppanuuksien johtaja Joseph Mingori.

Keys-To-Go 2 tarjoaa mukavan ja tarkan kirjoituskokemuksen laadukkaiden saksikytkinten ansiosta. Se voidaan liittää langattomasti Bluetoothilla jopa kolmeen laitteeseen Easy-Switch-näppäimien avulla, mikä tekee kirjoittamisesta helppoa tableteilla, älypuhelimilla ja kannettavilla tietokoneilla.

Näppäimistössä on myös integroitu suojakansi, joka suojaa näppäimiä kuljetuksen aikana. Käytön aikana kansi voidaan taittaa näppäimistön alle ja asettaa se sopivaan kirjoituskulmaan.

Keys-To-Go 2 saa virtansa vaihdettavista nappiparistoista, jotka kestävät jopa 36 kuukautta käyttötavasta riippuen.

Logi Options+ -ohjelmiston avulla käyttäjät voivat määrittää näppäimistölle pikavalintoja Windows- ja macOS-käyttöjärjestelmissä. Ohjelmiston Logi AI Prompt Builder -lisätoiminto nopeuttaa myös Open AI:n ChatGPT:n käyttöä. Käyttäjät voivat esimerkiksi valita tekstin ja antaa Logi AI Prompt Builderin muotoilla sen uudelleen, tehdä siitä yhteenvedon tai kääntää sen.

Näppäimistö on saatavana kahdessa eri versiossa: grafiitinmusta yleismalli, jossa on näppäinmerkinnät , ChromeOS, Windows, iPadOS-, ja macOS-käyttöjärjestelmille, sekä vaaleanharmaa versio, joka on tarkoitettu -laitteille ja jossa on näppäinmerkinnät vain iPadOS, iOS ja macOS-käyttöjärjestelmille.

Suurimmat erot aiempaan versioon

Kytkimet: Keys-To-Go 2 käyttää saksikytkimiä, jotka ovat tunnetusti mukavampia ja tarkempia kuin alkuperäisen Keys-To-Go:n kytkimet.

Akku: Keys-To-Go 2:ssa käytetään vaihdettavia kolikkoparistoja, joiden käyttöikä on 36 kuukautta, kun taas alkuperäisessä Keys-To-Gossa oli ladattava akku jonka käyttöikä on 3 kuukautta.

Suojakuori: Keys-To-Go 2:ssa on sisäänrakennettu suojakansi, joka taittuu jalustaksi, kun taas alkuperäisessä ei todennäköisesti ollut sellaista.

Monilaiteyhteys: Keys-To-Go 2 mahdollistaa yhteyden jopa kolmeen laitteeseen samanaikaisesti Easy-Switch-näppäimillä. Alkuperäisessä voitiin yhdistää vain yhteen laitteeseen kerrallaan.

Koko: Uusi versio on 42 grammaa painavempi kuin alkuperäinen versio. Keys-To-Go 2 painaa 222 grammaa ja Keys-To-Go 180 grammaa.

Hinta ja saatavuus

Keys-To-Go 2 on saatavilla parhaillaan grafiitin- ja vaaleanharmaana sekä lilana 89,00 euron hintaan.

Helle voi tuhota kalliin älypuhelimesi – ota nämä vinkit huomioon lämpötilan noustessa Kommentit pois päältä artikkelissa Helle voi tuhota kalliin älypuhelimesi – ota nämä vinkit huomioon lämpötilan noustessa

Auringonpaahde ja ennätyksellinen ovat koetelleet Suomea vaihtelevalla menestyksellä, eikä säästä kärsi ainoastaan ihmiset. Myös älypuhelimesi voi tuntea kesähelteen kourissa, mikä voi vaurioittaa laitetta pysyvästi.

Miksi tällä on väliä? Helteet ovat uhka kansanterveydelle ja taloudelle, mutta ne voivat myös vahingoittaa kallista älypuhelintasi. Ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen myötä helleaallot ovat entistä todennäköisempiä ja kestävät pidempään, joten on tärkeää tietää, miten voit pidentää puhelimesi käyttöikää.

Monet älypuhelimet, kuten iPhonet ja Androidit, on suunniteltu toimimaan 0–35 asteen lämpötiloissa. Lämpötilaa noustessa laite saattaa toimia eri tavalla pyrkiessään viilentämään itseään. Jos puhelin kuumenee liikaa, jotkin toiminnot saattavat rajoittua tilapäisesti, ja äärimmäisissä tapauksissa puhelin voi jopa sammua kokonaan. Erittäin kuumassa säilyttäminen voi lyhentää akun kestoikää pysyvästi ja vahingoittaa muita osia.

Jos näytölle ilmestyy lämpötilan varoitus, sammuta puhelin, siirrä se pois suorasta auringonvalosta viileämpään paikkaan ja anna sen jäähtyä.

Miten estää puhelimesi ylikuumeneminen helteellä?

  • Vältä jatkuvaa käyttöä suorassa auringonpaisteessa.
  • Älä jätä puhelinta pysäköityyn autoon tai lämmönlähteen lähelle.
  • Poista suojakotelo, sillä jotkut kuoret voivat hautoa lämpöä.
  • Käytä virransäästötilaa, joka rajoittaa taustalla käynnissä olevia toimintoja.

”Älypuhelimet ovat yhä tehokkaampia, mutta ne on pakattu pieneen laitteeseen, jossa ei ole aktiivista jäähdytystä kuten läppäreissä”, kertoo iFixit-korjausinsinööri Carsten Frauenheim Axiosille.

”Yhdistä tämä suoraan auringonpaisteeseen ja ulkoilmalämpötilaan, niin saat käteesi todellisen kuumakankannen”, hän lisää.

Nauti siis kesästä, mutta älä unohda puhelimesi hyvinvointia. Pienillä varotoimilla voit varmistaa, että älypuhelimesi selviää helteistä vaurioitumatta.