8bitDo on tehnyt jälleen taikojaan – uusi kuusinäppäiminen Xbox -ohjain on retropelaajien märkä uni Kommentit pois päältä artikkelissa 8bitDo on tehnyt jälleen taikojaan – uusi kuusinäppäiminen Xbox -ohjain on retropelaajien märkä uni


on tuomassa markkinoille uuden -ohjaimen, 8BitDo M30 Wired Controllerin, joka on virallisesti Microsoftin lisenssoima. Ennakkotilaukset ovat käynnistyneet, ja ohjaimen odotetaan saapuvan markkinoille 22. joulukuuta 2023.

Ohjain on suunniteltu muistuttamaan vanhojen SEGA Mega Drive / SEGA Genesis -ohjainten kuusinäppäimistöversioita, ja 8BitDo kertoo sen sopivan erityisesti taistelupelien ja muiden klassikoiden pelaamiseen.

Ohjainta markkinoidaan kaikkien aikojen parhaana kuusinäppäimisenä ohjaimena, ja siinä on USB-C-kaapeli, jonka kerrotaan tarjoavan lähes viiveetöntä yhteyttä.

Ohjain on virallisesti lisenssoitu Xboxille ja se on yhteensopiva Xbox Series X|S:n, Xbox Onen ja Windowsin kanssa.

8BitDo M30 Wired Controllerin ennakkotilaukset ovat jo käynnissä esimerkiksi Saksan Amazonissa hintaan 39,99€.

Joulupukin salaiset vinkit: Nämä Xbox-lahjaideat kannattaa lisätä lahjalistaan nyt! Kommentit pois päältä artikkelissa Joulupukin salaiset vinkit: Nämä Xbox-lahjaideat kannattaa lisätä lahjalistaan nyt!

box haluaa varmistaa, että pelaajat ja pelien ystävät saavat juuri sen, mitä pukilta toivovatkin. Xbox on koonnut upean listan parhaista lahjaideoista, jotka sopivat kaikille - olipa kyse sitten perheenjäsenistä, ystävistä tai kenestä tahansa, joka nauttii pelaamisesta.

Joulu on pian täällä, ja on valmis juhlaan! Olemme laatineet monipuolisen lahjaidealuettelon, jotta jokainen pelaaja ja pelien ystävä voi saada toivomansa lahjan pukinkontista. Listaamme parhaat lahjaideat, jotka sopivat kaikille – perheenjäsenille, ystäville ja jokaiselle pelien ystävälle.

Jos kaupoissa soivat joululaulut jo näin syksyn sateilla, niin miksipäs mekin emme jo kantaisi korttamme kekoon! Alta kuumat vinkit Xbox-jouluun:

Mikä olisikaan kauniimpaa, kun löytää Xboxin uusimmat huippupelit jouluaattona kuusen alta

Bethesda Game Studios tarjoilee Starfieldin – yksinpelattavan roolipelin, joka vie pelaajat avaruuden syövereihin, pyrkien vastaamaan ihmiskunnan suurimpaan mysteeriin. Toinen huomionarvoinen peli on , joka tuo mukanaan yli 500 todellisen maailman autoa ja 20 radikaalisti uudelleenrakennettua rataa eri puolilta maailmaa.

Xbox-konsolit jokaiseen makuun ja budjettiin

Xbox Series X, Microsoftin nopein ja tehokkain Xbox-konsoli koskaan, lupaa pelaajille huippuluokan pelikokemuksia suurimpien pelien pyörittämiseen.

Sisaruskonsoli Xbox Series S tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle ja mahdollistaa pelaamisen seuraavan sukupolven nopeudella ja suorituskyvyllä. Uutuutena joukkoon liittyy myös Uusi Xbox Series S – 1TB Carbon Black, joka on Microsoftin pienin konsoli ikinä, ja nyt se on saatavilla Carbon Black -versiona 1Tt:n SSD:llä.

Pelielämyksiä jatkuvalla syötöllä

Xbox Game Pass Ultimate ja PC Game Pass tarjoavat pelaajille pääsyn valtavaan kirjastoon, joka sisältää satoja otsikoita, kuten ja Forza Motorsport, sekä EA Play -sisällön, joka tuo lisää pelattavaa muun muassa F1, Battlefield ja STAR WARS™ -pelien muodossa.

Oma persoonallinen kosketus

Xbox Design Lab mahdollistaa oman seuraavan sukupolven Xbox Wireless Controllerin suunnittelun. Oli kyseessä sitten Xbox Wireless Controller tai Xbox Elite Controller Series 2, voit mukauttaa sen täysin omien mieltymystesi mukaan.

Xbox on selkeästi varustautunut jouluun monipuolisella ja innostavalla tuotekattauksella. Olipa lahjan saaja sitten kokenut pelaaja tai vasta-alkaja, Xboxin valikoimasta löytyy jotain jokaiselle, joka taatusti laittaa aatto

8BitDo:n uusin vempain mahdollistaa PS1:n ja PS2:n pelaamisen PS5 DualSense -ohjaimella Kommentit pois päältä artikkelissa 8BitDo:n uusin vempain mahdollistaa PS1:n ja PS2:n pelaamisen PS5 DualSense -ohjaimella

BitDo on jo vuosia tuonut markkinoille todella kiiteltyä teknologiaa aina erikoisemmista ohjaimista lähtien. Seuraavaksi yhtiö saattaa olla loihtinut juuri hienoimman vempaimensa: Retro Receiver PS:lle on ”palikka”, jonka voit liittää suoraan PS1- tai PS2-konsoliin ja käyttää DualShock 4:n, DualSense:n tai DualSense Edgen ohjaamiseen vanhojen suosikkipeliesi parissa.

Hintaan 24,99 USD se on varsinainen löytö, ja se saa pohtimaan, miksi edellä mainitut yhtiöt ei myy jotain vastaavaa itse . Retroharrastajille tämä tuntuu unelman täyttymykseltä ja vähentänee tarvetta käyttää useita erilaisia ohjaimia.