8BitDo:n Pro-ohjain päivittyi lisäpainikkeilla ja profiiliominaisuuksilla Kommentit pois päältä artikkelissa 8BitDo:n Pro-ohjain päivittyi lisäpainikkeilla ja profiiliominaisuuksilla

8BitDo Pro 2 -ohjain

Retroilevia oheislaitteita kehittävä on päivittänyt Pro -ohjaimensa versioon 2 uusilla lisäpainikkeilla ja vaihdettavilla profiileilla.

Ohjain on jatkoa vuonna 2019 ilmestyneelle SN30 Pro+ -ohjaimelle. Pro 2 -versiossa on aiempaan verrattuna kaksi takanäppäintä. Näppäinten hallintaan on saatavilla uusi Ultimate Software -sovellus, joka toimii :n ja :n lisäksi nyt myös Android ja iOS -laitteilla.

Lisäksi ohjaimesta löytyy oma painike näppäinprofiilien vaihtamiseen. Aikaisemmin profiilin vaihto onnistui ainoastaan sovelluksen kautta. Yhdistäminen onnistuu aiempaan tapaan Bluetoothin avulla ja se toimii Nintendo , PC, OSX, Android ja -alustojen kanssa.

8BitDo Pro 2 -ohjaimen voi tilata ennakkoon esimerkisi Amazon.de -kauppapaikalta hintaan 49,99 euroa. Ohjain ilmestyy huhtikuun 12. päivä.

Kaksi indie-seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kaksi indie-seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Forest Quartet

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta indie-seikkailupeliä: ensimmäinen on kerrontaan panostava pulmanratkonta ja toinen tasohyppelyä ja pulmanratkontaa yhdistelevä .

The Forest Quartet

The Forest Quartet on viime vuoden lopulla ilmestynyt seikkailupeli, jossa pelaajat omaksuvat menehtyneen laulajan roolin. Pelaajien täytyy koota bändinsä kasaan viimeistä keikkaa varten. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Out of Line

Out of Line on puolestaan vuonna 2021 ilmestynyt tasohyppelypeli, jossa on erinomaiset käsin piirretyt hahmot ja taustat. Pelissä San yrittää paeta tehtaasta matkalla tapaamiensa hahmojen avustamana. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Resident Evil 4 sai tänään uuden Separate Ways -lisäosan Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 sai tänään uuden Separate Ways -lisäosan

Resident Evil 4

Tänään julkaistu Separate Ways -pelilaajennus tuo uuden tarinallisen kulman -kauhupelin tapahtumiin. Siinä syvennytään synkkiin ja kauhupitoisiin hetkiin Ada Wongin saappaissa. Samalla tarina kuitenkin risteää myös alkuperäisen pelin keskushahmon, sankari Leon S. Kennedyn kanssa.

Samalla Separate Ways esittelee hienoisia uudistuksia ja muutoksia pelimekaniikkaan, mikä osaltaan tekee sivuseikkailusta uudenlaisen ja raikkaan kokemuksen. Selviytymiskauhu ja kuumottava jännitys ovat kuitenkin vahvasti läsnä myös pelilaajennuksessa, joten luvassa on toisaalta myös tuttua herkkua pelisarjan faneille.

Oman seikkailutarinan ohella Resident Evil 4 saa myös odotetun Mercenaries-pelitilansa. Se tuo pääpelistä poikkeavia haastekokemuksia kaikkien pelaajien iloksi. Mercenaries-tilassa pelattavista hahmoista ovat mukana myös sekä Ada Wong että hänen pahamaineinen työnantajansa, Albert Wesker.

Uudet lisäykset kruunaa pelin alkuperäismusiikki, joka on nyt saatavilla useimmissa musiikin suoratoistopalveluissa. Mukana on peräti 80 musiikkikappaletta tunnelmoivaa musisointia pelin eri vaiheista.

Resident Evil 4 -pelin uusversio on saatavilla nyt , , ja S sekä -pelikonsoleille että :lle. Pelin -versio julkaistaan myöhemmin tulevana talvena. Pelin ikäraja on PEGI 18.