90-luvun GoldenEye 007 -peli luotiin uudelleen Far Cry 5 -pelissä Kommentit pois päältä artikkelissa 90-luvun GoldenEye 007 -peli luotiin uudelleen Far Cry 5 -pelissä

GoldenEye 007 x Far Cry 5

Eräs vannoutunut fani on luonut 90-luvun lopulla ilmestyneen GoldenEye 007 -pelin uudelleen Far Cry 5 -pelin avulla. Yhteensä saavutukseen kului 1400 työtuntia kolmen vuoden aikana.

Alunperin vuonna 1997 64 -konsolille ilmestynyt GoldenEye 007 -pelin lähes kaikki tasot on luotu uudelleen Far Cry 5 -karttaeditorin avulla.

Tasoja pääsee kokeilemaan Far Cry 5 -pelissä sen Arcade -pelitilan kautta, valitsemalla Solo & Coop ja etsimällä käyttäjän ”Perfect-Dark1982”.

Kommentoi

Quake -uusinto päivittyi uuden sukupolven konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Quake -uusinto päivittyi uuden sukupolven konsoleille

Quake

Quake -uusinto on saanut ilmaisen päivityksen uuden sukupolven ja X sekä S -konsoleille.

Päivitys mahdollistaa pelin pelaamisen 120 fps:n ruudunpäivitysnopeudella 4K-resoluutiolla. Xbox -konsolilla peli tukee Play Anywhere ominaisuutta ja :llä DualSensen adaptiivisia liipasimia sekä sisäänrakennettua kaiutinta.

Uusinto nivoaa peruspelin lisäksi sen kaksi virallista lisäosaa ja kaksi Machine Gamesin tuottamaa lisäosaa.

Alunperin vuonna 1996 ja PC:ille ilmestynyt peli käännettiin seuraavina vuosina myös ja Nintendo 64 -konsoleille.

Quake uusinto on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, X ja S, One sekä Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Quake sai modernin uusinnon 25-vuotisjuhlan kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Quake sai modernin uusinnon 25-vuotisjuhlan kunniaksi

Quake (2021)

Quake on saanut 25-vuotisjuhlan kunniaksi modernin julkaisun PC:lle ja konsoleille. Pelin tuotannosta on vastannut yhdessä id Softwaren kanssa Machine Games.

Nyt pääset nauttimaan naulapyssyistä ja kranaatinheittimistä 4K-resoluutiolla ja laajakuvanäytöillä. Peliin on ympätty myös paremmat hahmomallinnukset, dynaaminen valaistus, antialiasointi, syvyysterävyys sekä muita visuaalisia kilkkeitä. Mukana on myös tuki moninpelille sekä uusia lisäosia.

Alunperin vuonna 1996 ja Windows PC:ille ilmestynyt peli käännettiin seuraavina vuosina myös Sega Saturn ja 64 -konsoleille.

Quake uusinto on nyt saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi