93-vuotias William Shatner harkitsee paluuta Star Trekiin Kommentit pois päältä artikkelissa 93-vuotias William Shatner harkitsee paluuta Star Trekiin

Vaikka on jo 93-vuotias, on hän edelleen Hollywoodissa vaikuttava hahmo. Hän jopa harkitsee paluuta franchisen pariin, joka hänet tähdeksi teki.

Kanadalaisessa Press-haastattelussa Shatner sanoi Star Trekiin palaamisen olevan ”mielenkiintoinen idea”, vaikka myönsikin sen olevan haastavaa. Silti hän on halukas harkitsemaan paluuta oikeiden olosuhteiden vallitessa.

”Se on lähes mahdotonta. Mutta jos rooli olisi mahtava, hyvin kirjoitettu ja hahmolla olisi aito syy olla mukana, enkä tekisi vain cameoroolia, niin harkitsisin asiaa ehdottomasti,” Shatner sanoi.

Shatner ei ole vierastanut paluuta ikoniseen rooliinsa aiemmin. Hän on näytellyt kapteeni James T. Kirkia useissa -elokuvissa ja -sarjoissa alkuperäisen sarjan jälkeenkin.

Star Wars-sarja Andorin ohjaaja hyppää seuraavana Star Trekin maailmaan? Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars-sarja Andorin ohjaaja hyppää seuraavana Star Trekin maailmaan?

Star Trek Beyond

Paramount Pictures kehittää ilmeisesti uutta -elokuvaa, ja ohjaksissa on Toby Haynes, : Andorin pääohjaaja.

Elokuva tuotetaan J.J. Abramsin -yhtiössä, ja käsikirjoituksesta vastaa Seth Grahame-Smith. Juonen kerrotaan sijoittuvan ”vuosikymmeniä” ennen vuoden 2009 alkuperäistä uudelleenkäynnistystä, mahdollisesti sijoittuen aikaan, jota nähtiin sarjoissa kuten Star Trek: Enterprise.

Uusi elokuva näyttää olevan osa strategiaa, jonka tarkoituksena on heijastella Star Trek -franchisen nykyistä suoratoistosuunnitelmaa, joka sisältää useita ohjelmia Paramount Plus -palvelussa. Star Trek 4 on raporttien mukaan yhä kehityksessä, vaikka siitä ei olekaan paljastettu juuri mitään siitä lähtien, kun ohjaaja Matt Shakman jätti sen ottaakseen hoitaakseen Fantastic Fourin.

Lähde: Deadline

Live long and prosper: Bostonin kaupunki julkisti maaliskuun 26. päivän Leonard Nimoyn päiväksi Kommentit pois päältä artikkelissa Live long and prosper: Bostonin kaupunki julkisti maaliskuun 26. päivän Leonard Nimoyn päiväksi

Massachusettsin Bostonissa syntynyt tunnetaan parhaiten varmasti hänen roolistaan Spockina -televisiosarjassa ja elokuvissa. Nimoyn suoritus Spockina on noussut yhdeksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista tieteisfiktion saralla, ja hänen ansiostaan Spock on ikuistettu osaksi populaarikulttuuriamme.

Niinpä ei ole ihme, että nyt Bostonin kaupunki haluaa kunnioittaa Nimoyta. Bostonin kaupunki julkisti, että maaliskuun 26. päivä tulee jatkossa olemaan kaupungissa Leonard Nimoyn päivä ”kunnioittaakseen hänen rooliaan Spockina ja panostaan yhteisölle”.

Leonard Nimoy menehtyi vuonna 2015. Hänen viimeiseksi esiintymisekseen jäi Spockin rooli vuoden 2013 ”Star Trek: Into Darkness” -elokuvassa.