Pikseliankat rankaisevat toisiaan Nintendo Switchillä keväänä Kommentit pois päältä artikkelissa Pikseliankat rankaisevat toisiaan Nintendo Switchillä keväänä

Ankkaräiskintäpeli Duck Game ilmestyy tänä kesänä Switch -konsolille. Peli on pikselitaituri Landon Podbielskin kehittämä ja sen julkaisee Cartoon Networkin alainen Games.

Peli ilmestyi alunperin vuonna 2014 Ouya -konsolille. PC:lle se ilmestyi vuonna 2015 ja 4 sai oman versionsa vuonna 2017.

Retrohenkisessä sivulta kuvatussa pelissä aseistetut ankat rankaisevat toisiaan nopeatempoisissa otteluissa. Pelissä on co-op mahdollisuus neljälle pelaajalle, mutta sitä voi pelata myös yksin haastetilassa. Pelissä on myös verkkomoninpelimahdollisuus ja sen mukana tulee myös karttaeditori.

Duck Game ilmestyy Switchille toukokuun 2. päivä ja se maksaa n. 12€.

Kommentoi

Blade Runner -pelin uusinto ilmestyy huomenna PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Blade Runner -pelin uusinto ilmestyy huomenna PC:lle ja konsoleille

Blade Runner 1997

Westwood Studiosin vuoden 1997 Blade Runner -kulttiklassikon uusinto Blade Runner: Enhanced Edition ilmestyy huomenna kesäkuun 23. päivä :lle ja konsoleille.

Kyseessä on pelin digitaalinen versio, mutta saatavilla tulee myös fyysinen versio Limited Run Gamesin toimesta. Fyysinen versio saapuu perjantaina ainoastaan Switch ja PlayStation 4 -konsoleille.

Pelin kehityksestä on vastannut klassikoiden henkiin herättämisessä kouliintunut Nightdive Studio ja fyysisen painoksen julkaisusta vastaa Limited Run Games.

Pelissä Roy McCoy metsästää omille teilleen päätyneitä androideja, haastatellen hahmoja ja tutkien ympäristöään. Pelissä nähdään tuttuja maisemia vuoden 1982 saman nimisestä elokuvasta. Pelin hahmomallinnukset on päivitetty tähän päivään, sekä välianimaatiot ovat saaneet piristysruiskeen. Pelissä on myös tuki laajakuvanäyttöille.

Alkuperäinen Westwoodin versio pelistä herätettiin henkiin viime joulukuussa kahdeksan vuotta kestäneen ScummVM -projektin avulla. Kyseinen versio on parhaillaan saatavilla GOG -palvelun kautta PC, Linux ja OSX -alustoille.

Blade Runner: Enhanced Edition ilmestyy kesäkuun 23. päivä Playstation 4, ja Switch -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Retromäiskintä Streets of Rage 4 ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisuvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Retromäiskintä Streets of Rage 4 ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisuvideo

Streets of Rage 4

Segan klassikkosarjan paluu Streets of Rage 4 on vihdoin saapunut Android ja iOS -laitteille. Voit katsoa pelin julkaisutrailerin alta.

Peli sisältää takaumia alkuperäisiin Sega Genesiksen peleihin ja siinä nähdään pikselöityjä klassikkohahmoja aiemmista peleistä sekä myös kuullaan Yuzo Koshiron käsialaa oleva 16-bittisen ääniraita.

Pelin mobiiliversiota on ollut tekemässä Playdigious, joka tunnetaan mm. Sparklite ja Evoland -peleistä.

Streets of Rage 4 on nyt saatavilla Android ja iOS -laitteille. Peli on myös saatavilla Nintendo Switch, Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi