Aamukampa esiin! – Finnish Army Simulator PC-peli julkaistaan tänään Kommentit pois päältä artikkelissa Aamukampa esiin! – Finnish Army Simulator PC-peli julkaistaan tänään

Finnish Army Simulator -peli julkaistiin tänään perjantaina 13.1.2023 Early Accessissa. Peli antaa pelaajille mahdollisuuden kokea armeija elämää asepalveluksen aikana.

Please Be Patient Oyn kehittämä PC-peli julkaistaan Early Accessissa tänään perjantaina 13.1.2023. Pelaajat pääsevät kokemaan armeijan elämää asepalveluksen aikana keskittyen armeijan tunnelmaan ja päivittäiseen rutiiniin. Peli sisältää epäkypsää huumoria, typeriä toistuvia tehtäviä ja pelillistettyä armeijan koulutussisältöä. Pääkehittäjä Jeri Haapavuon mukaan:

”On hienoa saada peli vihdoin Early Accessiin faneillemme pelattavaksi. Matka on ollut pitkä, mutta olemme innoissamme, kun pelaajat pääsevät kokemaan ainutlaatuisen ja syvällisen inttikokemuksen. On ollut palkitsevaa huomata, että tämä kokemus on yhdistää monia maita, etenkin niitä, joissa on vastaavanlainen asevelvollisuus kuin Suomessa. Olen kuitenkin varma, että olemme tehneet hahmoista ja tarinoista kaikille tunnistettavia maasta riippumatta.”

Finnish Army Simulator on ensimmäisen persoonan simulaatiopeli. Se ei kuitenkaan ole tyypillinen sotapeli, sillä se keskittyy elämään kasarmilla asepalveluksen aikana eikä painota taisteluita. Peli tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kokea armeijaelämän eri puolia, tarjoten tuoreen näkökulman armeijapalveluksen tuomiin tunteisiin ja kokemuksiin.

Lisäksi peli tarjoaa realistisen ja syvällisen kokemuksen samaistuttavine hahmoineen ja monine tarinoineen. Peli sopii sekä armeijassa palvelleille että siitä kiinnostuneille pelaajille. on suomalainen pelikehitysstudio, joka keskittyy tarinapohjaisten ja mukaansatempaavien simulaatiopelien luomiseen. Studio on perustettu vuonna 2017. Please Be Patient Oy on omistautunut luomaan pelejä, jotka tarjoavat pelaajille ainutlaatuisen ja jännittävän pelikokemuksen.


Pelin voi ostaa Steamista

Kotisivut: https://finnisharmysimulator.com/