Äänentoistoa kesän seikkailuihin – Ultimate Ears EVERBOOM ja neljännen sukupolven BOOM-matkakaiuttimet Kommentit pois päältä artikkelissa Äänentoistoa kesän seikkailuihin – Ultimate Ears EVERBOOM ja neljännen sukupolven BOOM-matkakaiuttimet

Logitechin omistama , maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, on tänään julkistanut uuden EVERBOOM-kaiuttimen ja päivittänyt koko BOOM-malliston kierrätysmateriaaleilla ja uusilla ominaisuuksilla.

Täysin uudistettu Ultimate Ears EVERBOOM

Uusi Ultimate Ears EVERBOOM on kestävä, helposti mukana kulkeva ja ääntä 360 asteen säteellä toistava matkakaiutin. Soveltuen niin patikkaretkille kuin rannallekin, EVERBOOM tarjoaa kristallinkirkkaan äänentoiston kaikilla taajuuksilla.

 • 360 asteen äänentoisto: Akustisesti optimoitu muotoilu ja korkeatasoiset komponentit takaavat selkeän äänentoiston missä tahansa.
 • Kestävä ja kelluva: IP67-luokituksen mukainen veden- ja pölynkestävyys sekä kelluva rakenne tekevät kaiuttimesta sopivan kaikenlaisiin seikkailuihin.
 • Pitkä akunkesto: Jopa 20 tuntia äänentoistoa yhdellä latauksella.
 • Langaton Bluetooth-yhteys: Jopa 55 metrin etäisyys äänilähteestä.
 • NFC-yhteys: Nopea ja helppo Bluetooth-yhteyden muodostaminen Android-puhelimella.
 • Kiinnityshaka: Helppo kiinnittää reppuun, vyöhön tai polkupyörään.

Uudistetut kestosuosikit – WONDERBOOM 4, BOOM 4 ja MEGABOOM 4

Neljännen sukupolven BOOM-mallien uudistuksiin kuuluvat upeat värisävyt, sataprosenttinen kierrätysmateriaali kangaspinnoitteissa sekä USB-C-latausliitäntä. BOOM 4- ja MEGABOOM 4 -kaiuttimissa on aiempaa jykevämpi äänentoisto tehokkaamman bassoelementin ansiosta. WONDERBOOM 4:ssä on uutena ominaisuutena podcast-kuuntelutila, joka korostaa puheäänen selkeyttä.

Kestävää kehitystä

Kaikki Ultimate Ears -kaiuttimet on suunniteltu ympäristöystävällisesti. EVERBOOM-kaiuttimen muoviosista on kierrätysmuovia vähintään 58 prosenttia, WONDERBOOM 4:ssä vähintään 31 prosenttia, BOOM 4:ssä vähintään 52 prosenttia ja MEGABOOM 4:ssä vähintään 54 prosenttia. Kaikkien kaiutinmallien pinnoite on sataprosenttisesti kierrätettyä polyesterikangasta.

Hinta ja saatavuus

Ultimate Ears EVERBOOM, WONDERBOOM 4, BOOM 4 ja MEGABOOM 4 ovat nyt saatavilla useilla eri värivaihtoehdoilla. Hinnat ovat 279, 99, 149 ja 199 euroa.

Logitech G515 – Uusi matalaprofiilinen ja kompakti pelinäppäimistö Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech G515 – Uusi matalaprofiilinen ja kompakti pelinäppäimistö

on tuonut markkinoille uuden G515 LIGHTSPEED TKL -pelinäppäimistön, joka on suunniteltu vaativille pelaajille. Näppäimistö on kompakti ja matalaprofiilinen, ja siinä on useita huippuluokan ominaisuuksia, kuten langaton LIGHTSPEED-yhteys, KEYCONTROL-näppäinmekaniikka ja LIGHTSYNC RGB -valaistus.

G515 LIGHTSPEED TKL on TKL-muotoiltu, eli siinä ei ole numeronäppäimistöä. Tämä tekee näppäimistöstä kompaktimman ja helpommin mukana kulkevan. Matalaprofiilinen muotoilu on myös ergonominen ja mukava käyttää.

Näppäimistössä on Logitechin uudet GL-näppäinkytkimet, jotka ovat saatavana sekä lineaarisina että taktiilisina versioina. Kytkimet ovat lyhyen matkan ja kevyen painalluksen, mikä tekee niistä nopeita ja responsiivisia. Näppäimistössä on myös PBT-näppäinhatut, jotka ovat kestäviä ja miellyttävän tuntuisia.

G515 LIGHTSPEED TKL:ssä on useita muita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon pelaajille. Näitä ovat:

 • Langaton LIGHTSPEED-yhteys, joka tarjoaa nopean ja luotettavan suorituskyvyn
 • KEYCONTROL-näppäinmekaniikka, jonka avulla voit muokata näppäinten toimintoja
 • LIGHTSYNC RGB -valaistus, jonka avulla voit mukauttaa näppäimistön ilmeen
 • 2:1 LIGHTSPEED -paritusjärjestelmä, jonka avulla voit liittää kaksi langatonta laitetta samaan vastaanottimeen
 • Akun kesto jopa 36 tuntia yhdellä latauksella

Hinta ja saatavuus

Logitech G515 LIGHTSPEED TKL on saatavana mustana ja valkoisena. Hinta on 149 euroa. Näppäimistö on saatavilla Logitechin verkkokaupasta ja valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Erinomainen matkakumppani – Logitech päivitti mukana kulkevan Keys-To-Go -näppäimistön Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomainen matkakumppani – Logitech päivitti mukana kulkevan Keys-To-Go -näppäimistön

on julkistanut uuden ultrakannettavan ja langattoman Keys-To-Go 2 -näppäimistön. Näppäimistö on suunniteltu erityisesti tablettilaitteille, älypuhelimille ja kannettaville tietokoneille.

Ohut ja kevyt muotoilu tekee Keys-To-Go 2:sta erittäin helpon ottaa mukaan tien päälle. Se on yhteensopiva useiden käyttöjärjestelmien kanssa, joten käyttäjät voivat työskennellä ja luoda sisältöä saumattomasti millä tahansa laitteella, missä ja milloin tahansa.

”Nykymaailmassa on tärkeää, että voi pysyä tuottavana myös liikkeellä ollessa. Ymmärrämme liikkuvien ammattilaisten kohtaamat haasteet ja heidän tarpeensa löytää ratkaisuja, jotka helpottavat työskentelyä missä tahansa. Keys-To-Go 2 on henkilökohtainen työkalu, joka luo ihanteellisen työtilan missä tahansa.”

Kertoo Logitechin mobiiliratkaisujen ja kumppanuuksien johtaja Joseph Mingori.

Keys-To-Go 2 tarjoaa mukavan ja tarkan kirjoituskokemuksen laadukkaiden saksikytkinten ansiosta. Se voidaan liittää langattomasti Bluetoothilla jopa kolmeen laitteeseen Easy-Switch-näppäimien avulla, mikä tekee kirjoittamisesta helppoa tableteilla, älypuhelimilla ja kannettavilla tietokoneilla.

Näppäimistössä on myös integroitu suojakansi, joka suojaa näppäimiä kuljetuksen aikana. Käytön aikana kansi voidaan taittaa näppäimistön alle ja asettaa se sopivaan kirjoituskulmaan.

Keys-To-Go 2 saa virtansa vaihdettavista nappiparistoista, jotka kestävät jopa 36 kuukautta käyttötavasta riippuen.

Logi Options+ -ohjelmiston avulla käyttäjät voivat määrittää näppäimistölle pikavalintoja Windows- ja macOS-käyttöjärjestelmissä. Ohjelmiston Logi AI Prompt Builder -lisätoiminto nopeuttaa myös Open AI:n ChatGPT:n käyttöä. Käyttäjät voivat esimerkiksi valita tekstin ja antaa Logi AI Prompt Builderin muotoilla sen uudelleen, tehdä siitä yhteenvedon tai kääntää sen.

Näppäimistö on saatavana kahdessa eri versiossa: grafiitinmusta yleismalli, jossa on näppäinmerkinnät , ChromeOS, Windows, iPadOS-, ja macOS-käyttöjärjestelmille, sekä vaaleanharmaa versio, joka on tarkoitettu Apple-laitteille ja jossa on näppäinmerkinnät vain iPadOS, iOS ja macOS-käyttöjärjestelmille.

Suurimmat erot aiempaan versioon

Kytkimet: Keys-To-Go 2 käyttää saksikytkimiä, jotka ovat tunnetusti mukavampia ja tarkempia kuin alkuperäisen Keys-To-Go:n kytkimet.

Akku: Keys-To-Go 2:ssa käytetään vaihdettavia kolikkoparistoja, joiden käyttöikä on 36 kuukautta, kun taas alkuperäisessä Keys-To-Gossa oli ladattava akku jonka käyttöikä on 3 kuukautta.

Suojakuori: Keys-To-Go 2:ssa on sisäänrakennettu suojakansi, joka taittuu jalustaksi, kun taas alkuperäisessä ei todennäköisesti ollut sellaista.

Monilaiteyhteys: Keys-To-Go 2 mahdollistaa yhteyden jopa kolmeen laitteeseen samanaikaisesti Easy-Switch-näppäimillä. Alkuperäisessä voitiin yhdistää vain yhteen laitteeseen kerrallaan.

Koko: Uusi versio on 42 grammaa painavempi kuin alkuperäinen versio. Keys-To-Go 2 painaa 222 grammaa ja Keys-To-Go 180 grammaa.

Hinta ja saatavuus

Keys-To-Go 2 on saatavilla parhaillaan grafiitin- ja vaaleanharmaana sekä lilana 89,00 euron hintaan.