Adobe julkisti jättituloksen Kommentit pois päältä artikkelissa Adobe julkisti jättituloksen

julkisti ennätyksellisiä lukuja vain päivien jälkeen siitä, kun yhtiö kertoi, että sen luovia ohjelmia käytettiin Oscar-palkituissa elokuvissa.

Yhdysvaltalainen, digitaalisen sisällön luomiseen, hallitsemiseen ja jakamiseen tarkoitettujen ohjelmistojen tuottaja Adobe on ilmoittanut jälleen ennätyksellisestä alkuvuodesta, sillä sen liikevaihto oli ensimmäisellä neljänneksellä 4,66 miljardia dollaria. Kyseessä on 61 miljoonaa dollaria enemmän, mitä esimerkiksi Disney maksoi aikoinaan Star Wars -elokuvasarjan oikeuksista, kun niistä tehtiin kauppaa vuonna 2012.

Asiat näyttävät sujuvan melko hyvin amerikkalaiselta ohjelmistoyhtiöltä, joka tunnetaan parhaiten Photoshopista, Premiere Prosta, Illustratorista– sekä monista muista mainioista sisällöntuotantoon tarkoitetuista ohjelmista.

Yksi syy Adoben menestymiseen on sen kilpailukykyinen hinnoittelu. Vaikka ja sen yksittäiset ohjelmat ovat saatavilla vain tilauksesta, kuukausimaksulla on monia etuja. Et tosin voi käyttää sitä ikuisesti, kuten yksittäisen ohjelman hankkimisessa, mutta päivitykset ovat varsin nopeasti saatavilla, saat käyttöösi pilvitallennustilan ja voit käyttää kaikkia Creative Cloud -sovelluksia.

Kommentoi

Adoben kuvankäsittelyohjelma sai juuri ensimmäiset tekoälyominaisuutensa Kommentit pois päältä artikkelissa Adoben kuvankäsittelyohjelma sai juuri ensimmäiset tekoälyominaisuutensa

ilmoitti maanantaina suunnitelmistaan ​​lisätä uusia tekoälyominaisuuksia sen videoeditointiohjelmistoon, jota käyttävät elokuva- ja televisioalan ammattilaiset. Julkistuksesta uutisoi mm. uutistoimisto Reuters.

Nyt myös Adoben kuvankäsittelyohjelmat ovat saaneet tekoälyä konepellin alle, kun Adoben kuvankäsittelyohjelma sai ensimmäisen AI-päivityksensä.

Adobe tuo valtavan valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät editoinnista Lightroomissa helpompaa, nopeampaa ja tarkempaa kuin koskaan. Päivityslista sisältää erittäin jännittäviä uusia ominaisuuksia, jotka perustuvat Adoben kasvavaan huomioon AI-editoinnissa sen AI Sensei -algoritmien avulla, kuten päivityksiä AI-pohjaiseen kohinanpoistoon, adaptiivisiin esiasetuksiin ja maskaukseen. Mukana on tietysti myös tavallinen kokoelma lisättyjä kamera- ja objektiiviprofiileja uusimmille kuvatuotteille ja muutamien virheiden poisto. Kuukauden suurimmat muutokset löytyvät alla olevasta videosta:

Kommentoi

Adobe tuo tekoälyn videoeditointiin Kommentit pois päältä artikkelissa Adobe tuo tekoälyn videoeditointiin

ilmoitti maanantaina suunnitelmistaan ​​lisätä uusia tekoälyominaisuuksia sen videoeditointiohjelmistoon, jota käyttävät elokuva- ja televisioalan ammattilaiset. Julkistuksesta uutisoi mm. uutistoimisto Reuters.

Työkalut mahdollistavat videoiden editoinnin valaistuksen muuttamisen keskipäivästä auringonlaskuun tai taustamusiikin generoinnin muutamalla sanalla, joiden avulla käyttäjä kertoo järjestelmälle, mitä tehdä. Työkalut perustuvat Adobe -nimiseen uuteen järjestelmään, jonka yritys esitteli viime kuussa staattisten kuvien ja tekstin luomiseksi.

Adobe lupaa asiakkailleen, että sen Firefly-järjestelmän tuottama materiaali on laillisesti turvallista kaupalliseen käyttöön.

Uudet Adobe-video-työkalut antavat käyttäjien käskeä tekoälyjärjestelmää lukemaan käsikirjoituksen ja luomaan automaattisesti tarinan lopullisesta versiosta kuvakäsikirjoituksen. Järjestelmä ehdottaa myös joitakin kuvakulmia tarinan ensimmäiseen leikkausversioon. Mainosalalle järjestelmä sisältää ominaisuuksia, joiden avulla voidaan ottaa videomateriaalia ja luoda erilaisia ​​taustamusiikkeja ja maisemia, jotka ovat sopivia esitettäviksi eri maissa.

Kommentoi