”Ahhh, fresh meat!” – Vuoden 1996 klassinen roolipeli Diablo saatavilla GOG -sivuston kautta Kommentit pois päältä artikkelissa ”Ahhh, fresh meat!” – Vuoden 1996 klassinen roolipeli Diablo saatavilla GOG -sivuston kautta

Diablo

Viime vuoden puolella Blizzard ilmoitti, että mobiilialustoihin on tulossa kehittynyt roolipeliversio Immortal. Peli on jatkoa Diablo II: Lord of Destruction -pelille, ja se pyörii iOAS:llä sekä Androidilla.

Hiljattain Blizzard kertoi tuoreimman uutisen, sillä alkuperäinen roolipeli on ostettavissa klassisten pelien sivustosta :sta. Vuoden 1996 Diablosta on saatavilla kahta eri versiota. Ensimmäinen on puhtaasti aidon kokemuksen tarjoava, alkuperäisellä 20 FPS SVGA grafiikalla koko alkuperäisellä muodollaan. Peliä voi pelata myös versiolla, jolle on tehty pienoisia muutoksia ja mm. yhteensopivuus :n kanssa on korjattu eikä siinä ilmene bugeja.


Blizzardin varapääjohtaja Rob Bridenbecker kertoi yrityksen tajuavan kuinka sääli oli, että nämä ikoniset pelit eivät olleet fanien saatavilla. Niinpä he aloittivat innokkaasti yhteistyön .com -sivuston tekijöiden kanssa. Bridenbecker toivoo, että pelaajat ovat valmiita heittäytymään klassisten pelien maailmaan.

on saatavilla ainoastaan :n kautta. Siten se ei löydy Blizzardin omalla Battle.net -sivustolla, jossa jo ovat alkuperäiset versiot StarCraft- sekä Diablo II -peleistä. Blizzard on myös kertonut jatkavansa yhteistyötä GOG:n kanssa, jonne tulevaisuudessa ilmestyy Warcraft: Orcs & Humansand II.

Diablon trailerin voi katsoa alta ja pelin pääsee hankkimaan tästä.

Kommentoi

Blade Runner -pelin uusinto ilmestyy huomenna PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Blade Runner -pelin uusinto ilmestyy huomenna PC:lle ja konsoleille

Blade Runner 1997

Westwood Studiosin vuoden 1997 Blade Runner -kulttiklassikon uusinto ilmestyy huomenna kesäkuun 23. päivä :lle ja konsoleille.

Kyseessä on pelin digitaalinen versio, mutta saatavilla tulee myös fyysinen versio Limited Run Gamesin toimesta. Fyysinen versio saapuu perjantaina ainoastaan ja 4 -konsoleille.

Pelin kehityksestä on vastannut klassikoiden henkiin herättämisessä kouliintunut Nightdive Studio ja fyysisen painoksen julkaisusta vastaa Limited Run Games.

Pelissä Roy McCoy metsästää omille teilleen päätyneitä androideja, haastatellen hahmoja ja tutkien ympäristöään. Pelissä nähdään tuttuja maisemia vuoden 1982 saman nimisestä elokuvasta. Pelin hahmomallinnukset on päivitetty tähän päivään, sekä välianimaatiot ovat saaneet piristysruiskeen. Pelissä on myös tuki laajakuvanäyttöille.

Alkuperäinen Westwoodin versio pelistä herätettiin henkiin viime joulukuussa kahdeksan vuotta kestäneen ScummVM -projektin avulla. Kyseinen versio on parhaillaan saatavilla GOG -palvelun kautta PC, Linux ja OSX -alustoille.

Blade Runner: Enhanced Edition ilmestyy kesäkuun 23. päivä 4, Xbox One ja Switch -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Diablo Immortal -peli keräsi yli 22 miljoonaa euroa kahdessa viikossa Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo Immortal -peli keräsi yli 22 miljoonaa euroa kahdessa viikossa

Diablo: Immortal

Hiljattain ilmestynyt Diablo Immortal -mobiilipeli on onnistunut kerryttämään yli 22 miljoonan euron tuotot ainoastaan kahdessa viikossa.

Eniten pelin tuotoista tuli Yhdysvalloista, joka vastasi 43% kaikesta tuloista. Seuraavaksi eniten pelistä saatiin tuottoja Etelä-Koreassa, joka vastasi 26%. Tulot jakautuivat kutakin tasan Android ja iOS -alustojen välillä.

Ilmaiseksi ladattava peli rahastaa erilaisilla sisäisillä ostettavilla paketeilla, jotka sisältävät kosmeettisia kilkkeitä sekä Eternal Orbseja, jotka ovat pelin sisäistä erityistä valuuttaa.

Peliä ei julkaistu Belgiassa ja Hollannissa maiden tiukkojen uhkapelisäännösten vuoksi.

Diablo Immortal on saatavilla iOS ja Android -laitteille sekä PC:lle.

Kommentoi