Ahlmanin opiston opiskelijoiden pelit pelattavana ilmaiseksi Steamissa Kommentit pois päältä artikkelissa Ahlmanin opiston opiskelijoiden pelit pelattavana ilmaiseksi Steamissa

Tamperelaisen -opiston peliteknologian sekä visuaalisen pelisuunnittelun linjojen yhteistyössä tekemät pelit on nyt virallisesti julkaistu Steamissa. Pelit vaihtelevat lyhyimmistä viikon projekteista pidempiin useamman kuukauden mittaisiin projekteihin. Kaikki pelit on tehty lukuvuoden 2019-20 aikana. Pelin -sivuille pääsee klikkaamalla pelin otsikkoa.

Ahlman Mansion 2020

Ahlmanin kartano on mittava 30 pelin kokoelma. Kokoelma koostuu lähinnä lyhyemmistä projekteista, sisältäen pelejä räjähtelevistä kissoista viinirypäleen karkumatkaan, asteroidien kautta aina lintujen johdolla seikkailuun. Peliprojektien lisäksi kartanoon sisältyy töitä opiston muilta linjoilta, kuten musiikki-, taide- ja kirjoituslinjoilta.

Elliot and the Musical Journey

on musiikkiteemainen 3D-tasohyppely. Peli sisältää alkuperäisen soundtrackin ja teemoittain vaihtelevat kentät klassisen, jazzin sekä teknohtavan musiikin tahdissa välibosseineen. Peli oli opiskelijoiden Bit1-kilpailun finalisti.

Dreamstate Racing

1-4 pelaajan paikallisen moninpelin sisältävä tyylikäs autopeli tarjoaa 6 eri ajoneuvoa ja 2 rataa, sekä aikarajoitteista johtuen myös hieman kehnohkosti autojaan käsitteleviä tekoälykuskeja.

Steel & Bone

Ensimmäisen persoonan kuvakulmasta toimiva luolatutkistelu antaa pelaajan valita luokkansa parista eri vaihtoehdosta. Peli sisältää useita eri aseita, kuolettavia ansoja, hiiviskelyä, sekä tietenkin bossin.

Bloodborne ja Mario Kart yhdistyvät Nightmare Kart -pelissä – ladattavissa nyt ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Bloodborne ja Mario Kart yhdistyvät Nightmare Kart -pelissä – ladattavissa nyt ilmaiseksi

Nightmare Kart

Mitä saadaan kun yhdistetään verinen taistelupeli sekä klassikko autokisailu ja koko komeus tyylitellään ensimmäisen PlayStationin tyylille? Vastauksena on , joka on nyt ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

Uutisoimme taannoin Bloodborne Kart nimisestä projektista, josta saatiin ennakkovideoita vuonna 2022. Nyt projekti on julkaistu ja siitä pääsee nauttimaan täysin ilmaiseksi. LWMedian kehittämä peli tarjoaa karmean ja vauhdikkaan ajoelämyksen goottilaishenipäissä ympäristöissä.

Nightmare Kartissa pelaajat ohjaavat vasten tahtoaan hirviömetsästäjiä, jotka kilpailevat toisiaan vastaan höyrykäyttöisillä kulkupeleillä. Valittavana on 12 uniikkia ajoneuvoa ja Mario Kartin tapaan aseet ja erikoiskyvyt ovat olennainen osa kilpailua. Pelaajat voivat vauhdittaa menoaan teurastamalla hirviöitä ja driftaamalla keräten eetteriä. Kampanjamoodin läpäisemällä pelaajat avaavat pelin salaisuuksia ja kohtaavat haastavia loppuvastustajia.

Vaikka Nightmare Kart on ilmainen peli, kehittäjät toivovat lahjoituksia. Näin pelaajat voivat tukea pelin kehitystä, jos ovat tykästyneet verisestä ajopelistä. Nightmare Kartin sisältö ei sovellu kaikenikäisille, sillä pelissä on runsaasti väkivaltaa ja verta.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Erikoinen bilepeli The Great Party Game Sportsfriends on nyt ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Erikoinen bilepeli The Great Party Game Sportsfriends on nyt ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Great Party Game Sportsfriends

Kaipaatko sopivaa moninpeliä, jota voi nauttia kotisohvalta yhdessä kavereiden kanssa. Hauska on parhaillaan jaossa ilmaiseksi Steamissä :lle! Peli siirtyi ilmaisjakoon toukokuun lopulla, joten nyt on loistava tilaisuus kokeilla hieman erilaista partypeliä.

Sportsfriends ei ole mikään tavallinen bilepeli. Se sisältää useamman erilaisen urheilulajin parodiointia, joissa hinkataan voitosta mitä omituisimmin keinoin. Mukana on muun muassa värikkään retrotyylinen taistelupeli BaraBariBall, QWOP-tyylinen Super Pole Riders -sätkynukkekisa ja hurjaa pallonkuljetusta tarjoava Hokra.

Peli on saanut aikoinaan hyviä arvosteluja, joten kannattaa ehdottomasti tsekata se ilmaiseksi Steamin kautta.