Aivojumppaa Nintendon voimin: suosittu Brain Age -peli Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Aivojumppaa Nintendon voimin: suosittu Brain Age -peli Switchille

:n suosittu Brain Age -peli viisastuttaa ensimmäistä kertaa konsolipelaajia, kun peliyhtiö tuo sen Switchille. Pelissä treenataan aivoja tohtori Kawashiman johdolla ja ratkotaan erilaisilla tehtävillä, kuten sudokuja. Joskin pelissä on paljon monipuolisempiakin haasteita. Tällä hetkellä pelin julkaisusta on ilmoitettu ainoastaan Japanissa, jossa se ilmestyy joulukuun 27. päivä nimellä Train Your Brain: Nintendo Training for Adults.

Pelin on kehittynyt laitteiden myötä ja siinä mm. skannaa käden liikkeitä, joten kivi-paperi-sakset -leikkiä voi harrastaa konsolilla. Brain Agea voi pelata kaksinpelinäkin, ja sen japaninkielisestä trailerista näkee muutamia pelimahdollisuuksia. Nyt vain odottelemaan kunhan se rantautuu myös Eurooppaan.

Alkujaan Brain Age -pelit oli tarkoitettu vanhusten aivojen stimulointia varten ja muistin ylläpitämisestä varten, mutta tutkimukset osoittivat ettei vastaavista peleistä ollut apua. Siitä huolimatta :n aikainen peli sai lapset ja aikuiset viihtymään sen parissa

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille

Arcade Paradise

Nostalgisista pelihalleista pitävät saattavat riemuita sillä elokuussa PC:lle ja konsoleille saapuu Arcade Paradise, jossa pelaajat pääsevät rakentamaan ikioman pelihallin. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä pelaajat ylläpitävät The King Wash nimistä pesulaa, jonka takahuoneesta alkaa ikioman pelihallin rakentaminen. Pelihalliin voi hankkia yli 30 erilaista retropelikonetta ja niitä pääsee myös pelaamaan itse.

Pelihallissa pelaamisen lisäksi pääset tekemään myös arkisia puhteita kuten avaamaan tukkeutuneita vessoja sekä poistamaan purkkaa pesukoneiden reunustoista.

Arcade Paradise ilmestyy elokuun 11. päivä PC:lle sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille.

Kommentoi