Alatreonin saapuminen Monster Hunter World: Iceborne -peliin viivästyy koronan vuoksi: uuden päivityksen ajankohta ei vielä tiedossa Kommentit pois päältä artikkelissa Alatreonin saapuminen Monster Hunter World: Iceborne -peliin viivästyy koronan vuoksi: uuden päivityksen ajankohta ei vielä tiedossa

World: Iceborne -pelin neljäs ilmainen päivitys viivästyy koronan vuoksi. Päivityksen oli tarkoitus tuoda Alatreon pelaajien tapettavaksi toukokuussa, mutta koronan aiheuttamien haasteiden vuoksi Capcom joutuu siirtämään sen tuloa. Peliyhtiö tiedotti asiasta Twitterissä ja kertoi koronan vaikeuttavan peliyhtiön ääninauhoituksia Italiassa, Espanjassa ja Ranskassa. Ääninäyttelijät eivät pääse studioihin, joten niiden vuorosanat korvataan yksinkertaistetuilla nauhoitteilla.

Capcom lupaa päivityksestä tarkempaa tietoa, heti kun sitä on annettavana. ”Iloista jahtia ja pysykää turvassa!” , peliyhtiö lisää tiedotteessaan.

Pelin etenemisuunnitelmaa on myös hiljattain päivitetty. Pelaajille on tarjolla paljon tekemistä ennen Alatreonia, sillä toukokuusta alkaen pelaajat voivat taistella Arch-Tempered Namiellen kanssa ja hankkia itselleen lisää kerroshaarniskoja.

Tunnelmoi Alatreonin tuloa trailerista:

Kommentoi

Resident Evil 4 VR sai ilmaisen The Mercenaries -päivityksen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 VR sai ilmaisen The Mercenaries -päivityksen – katso traileri

4 VR -peli on saanut 2 -laseilla erityisen The Mercenaries -päivtyksen, jonka trailerin voit katsoa alta.

Hiljattaisen Meta Quest -pelitapahtuman yhteydessä julkaistu päivitys tuo peliin uutta pelattavaa kuten vihollisaaltoja syöksevän pelitilan. Mukana on myös 20 erityistä -tilaan suunniteltua haastetta kuten Wild West, Avast Ye Matey ja The Cover of Night. Pelaajat voivat haasteita suorittamalla ansaita uusia vaatetuksia, skinejä aseisiin sekä uusia pelitiloja.

Alunperin vuonna 2005 julkaistu peli ottaa täyden hyödyn irti virtuaalitodellisuudesta samalla hyödyntäen Touch -ohjaimia, jotka luovat täysin uudenlaisen tuntuman pelin aseisiin sekä ohjaukseen. Kehittäjä Armature Studio kertoo, että aseet ja tavarat nostetaan fyysisesti maasta. Erilaisia aseita on mahdollista käyttää molemmissa käsissä. Myös vihollisten hyökkäykset on optimoitu ensimmäisen persoona taisteluun. VR -versio käyttää pelin alkuperäisiä tasoja sekä animaatioita ehostetuilla tekstuureilla.

4 ja The Mercenaries -päivitys on saatavilla 2 -laseille.

Kommentoi

Dinosauruksia ja moninpeliä – Exoprimal ilmestyy ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Dinosauruksia ja moninpeliä – Exoprimal ilmestyy ensi vuonna

Exoprimal

Monet ovat odottaneet Dino Crisis -pelisarjan paluuta, mutta hiljattain pidetyssä State of Play -tapahtumassa paljasti uuden dinosauruspelin. Kyseessä on Exoprimal -moninpeli, joka on tulossa :lle ja konsoleille ensi vuoden puolella.

on täysin uusi pelisarja, jossa pelaajat jaetaan joukkueisiin ja laitetaan taistelemaan toisia pelaajia ja dinosauruksia vilisevään futuristiseen kaupunkiin.

Pelin keskeinen pelitila on Dino Survival, jossa kaksi viiden pelaajan joukkuetta taistelee toisiaan vastaan erinäisiä tavotteita saavuttaen. Nämä voivat olla dinosauruksia vastaan taisteleminen, tavaroiden vieminen paikasta toiseen tai tietyn alueen puolustaminen.

Exoprimal ilmestyy 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle ensi vuoden puolella.

Kommentoi