Alien Isolation saapuu Nintendo Switchille joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Alien Isolation saapuu Nintendo Switchille joulukuussa

Alien Isolation (Nintendo Switch)

Kauhuselviytymispeli Alien Isolation on saapumassa piakkoin Nintendo Switch -konsolille. Pelin julkaisija on vahvistanut että peli ilmestyy joulukuun 5. päivä.

Switch -versio tulee sisältämään pelin kaikki lisäosat, eli pääset kokemaan myös alkuperäisen Alien -leffan tapahtumat pelimuodossa The Last Survivor -lisäosan myötä. Switch -versiolle ominaista on myös gyroskooppinen tähtäys, jonka mahdollistaa Switchin HD rumble -teknologia.

Alunperin vuonna 2014 ilmestynyt peli on saatavilla 3, Playstation 4, ja 360 -konsoleille, :lle, Linuxille sekä OSX:lle. Nintendo versio ilmestyy ilmestyy joulukuun 5. päivä.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

6 on saatavilla sekä /S-, Xbox One-, 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä 6 on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, After The Fall ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • Arizona Sunshine
  • DOOM VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten Vive, Quest tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi