Alien on saamassa uuden pöytäroolipelin Kommentit pois päältä artikkelissa Alien on saamassa uuden pöytäroolipelin

-saaga on saamassa uuden pöytäroolipelin nimeltään ruotsalaisen -pelifirman toimesta. Yhteistyössä 20th Century Foxin kanssa julkaistava peli on sarjan ensimmäinen lautapeli sitten vuonna 1991 ilmestyneen Aliens Adventure Game.

Pelissä kampanjaa pääsee kokemaan niin työläisen, merijalkaväen, tutkijan tai androidin roolissa. Vastaansa saan totuttuun tapaan elokuvasta tuttuja naamahalaaja-alieneita. Kampanja on suunniteltu pidemmille sessioille ja mahdollistaa mukautetun kokemuksen.

Myös pöytäroolipelien ensikertalaisille tarjoillaan ”elokuvamaista” kokemusta yhden istunnon juonilla. Näistä ensimmäisen Chariot of the Gods on kirjoittanut sci-fi kirjailija Andrew E.C. Gaska (Death of the Planet of the Apes).

Avaruudessa kukaan ei voi kuulla sinun lukevan? – Alien: Isolation Companion -kirja julkaistaan syksyllä 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruudessa kukaan ei voi kuulla sinun lukevan? – Alien: Isolation Companion -kirja julkaistaan syksyllä 2024

Alien: Isolation

Kirja, joka syventyy -pelin kiehtovaan maailmaan, saa julkaisupäivän elokuulle. Kirjoittaja Andy Kellyn -kirja julkaistaan 8. elokuuta .

: Isolation on noussut klassikoksi sci-fi-pelien joukossa. Creative Assemblyn uskollinen tulkinta Ridley Scottin vuoden 1979 elokuvasta onnistui luomaan aidosti pelottavan ja jännittävän pelikokemuksen.

Kirjassa Perfect Organism tarkastellaan pelin kehitystä, sen paikkaa Alien-pelien historiassa sekä sen aktiivista modausyhteisöä. Kelly, entinen Gamer -kirjoittaja, on innokas pelin fani ja on tutkinut sitä läpikotaisin.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

”En pysty ajattelemaan montaa peliä, josta voisin kirjoittaa kymmeniä tuhansia sanoja, mutta se tekee Alien: Isolationista niin erityisen,” Kelly sanoo. ”Tämä peli on täynnä syvyyttä, monimutkaisuutta ja yksityiskohtia.”

Kirjan rahoituskampanja on lähellä tavoitettaan. Voit tukea projektia Unbound Booksin verkkosivuilla. Palkintotasoja on useita, 10 punnan digitaalisesta e-kirjasta 150 punnan suojelijatasoon, joka sisältää nimesi kirjan etuosaan.

Dead by Daylight -lautapelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Dead by Daylight -lautapelistä saatiin uusi traileri

Dead By Daylight

Suosittu asymmetrinen selviytymispeli on saamassa oman lautapeliversion. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Pelin kehittäjä on lyöttäytynyt yhteen lautapelivalmistaja Level 99 Gamesin kanssa ja lautapeliversio rahoitetaan joukkorahoituskampanjan avulla. Kampanja kestää huhtikuun 21. päivään asti, mutta on ehtinyt jo kerätä tuplasti tavoitellun summan.

Peli tulee olemaan saatavilla kahtena eri versiona: perusversio, joka kustantaa n. 50 dollaria sekä keräilyversio, joka kustantaa n. 100 dollaria. Näistä ensimmäisessä on kuusi Killeriä, seitsemän Survivoria ja kaksi karttaa. Jälkimmäisessä Killereitä on 16, Survivoreja seitsemäntoista ja karttoja neljä.

Pelissä tulee olemaan mukana digitaalisesta versiosta tutut tavarat, perkit, lavasteet sekä Killerit ja Survivorit.