Alien on saamassa uuden pöytäroolipelin Kommentit pois päältä artikkelissa Alien on saamassa uuden pöytäroolipelin

-saaga on saamassa uuden pöytäroolipelin nimeltään ruotsalaisen Free League -pelifirman toimesta. Yhteistyössä 20th Century Foxin kanssa julkaistava peli on sarjan ensimmäinen lautapeli sitten vuonna 1991 ilmestyneen Adventure Game.

Pelissä kampanjaa pääsee kokemaan niin työläisen, merijalkaväen, tutkijan tai androidin roolissa. Vastaansa saan totuttuun tapaan elokuvasta tuttuja naamahalaaja-alieneita. Kampanja on suunniteltu pidemmille sessioille ja mahdollistaa mukautetun kokemuksen.

Myös pöytäroolipelien ensikertalaisille tarjoillaan ”elokuvamaista” kokemusta yhden istunnon juonilla. Näistä ensimmäisen Chariot of the Gods on kirjoittanut sci-fi kirjailija Andrew E.C. Gaska (Death of the Planet of the Apes).

Kommentoi

Dead by Daylight -lautapelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Dead by Daylight -lautapelistä saatiin uusi traileri

Dead By Daylight

Suosittu asymmetrinen selviytymispeli Dead by Daylight on saamassa oman lautapeliversion. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Pelin kehittäjä on lyöttäytynyt yhteen lautapelivalmistaja Level 99 Gamesin kanssa ja lautapeliversio rahoitetaan joukkorahoituskampanjan avulla. Kampanja kestää huhtikuun 21. päivään asti, mutta on ehtinyt jo kerätä tuplasti tavoitellun summan.

Peli tulee olemaan saatavilla kahtena eri versiona: perusversio, joka kustantaa n. 50 dollaria sekä keräilyversio, joka kustantaa n. 100 dollaria. Näistä ensimmäisessä on kuusi Killeriä, seitsemän Survivoria ja kaksi karttaa. Jälkimmäisessä Killereitä on 16, Survivoreja seitsemäntoista ja karttoja neljä.

Pelissä tulee olemaan mukana digitaalisesta versiosta tutut tavarat, perkit, lavasteet sekä Killerit ja Survivorit.

Kommentoi

Ringu -kauhuleffa saapuu Dead by Daylight peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Ringu -kauhuleffa saapuu Dead by Daylight peliin

Dead By Daylight

Suosittu asymmetrinen selviytymispeli on saamassa klassisesta Ringu -elokuvasta tutun pahiksen The Onryōn. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Sadako Rising -nimellä kulkeva jakso tuo The Onryō -tappajan lisäksi peliin myös uuden selviytyjän Yoichi Asakawan. Hahmot perustuvat Kōji Suzukin alkuperäiseen Ringu -kauhuromaaniin ja siitä vuonna 1998 tehtyyn elokuvaan.

Dead By Daylight -peli on parhaillaan saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, ja Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi