Alien tv-sarja tuloillaan – Fargo ja Legion -sarjojen luojalta Kommentit pois päältä artikkelissa Alien tv-sarja tuloillaan – Fargo ja Legion -sarjojen luojalta

Alien

Disney on kertonut tuovansa valkokankailta tutun Alienin pienemmille ruuduille uuden tv-sarjan myötä. Sarjan on määrä ilmestyä Disneyn omistaman FX maksukanavan kautta.

Sarjan luojaksi on värvätty Noah Hawley, joka on aiemmin ollut luomassa mm. Fargo ja Legion -sarjoja. Lisäksi sarjan tuottajaksi on kaavailtu elokuvien ohjaajaa ja luojaa Ridley Scottia.

Tarinaltaan sarja sijoittuu ensimmäistä kertaa virallisessa Alien -sarjassa avaruuden sijaan Maahan. Sarjan pääosien näyttelijät ovat vielä toistaiseksi pimennossa.

Edellisen kerran Alien -universumiin perehdyttiin esiosien ja -elokuvien muodossa vuonna 2012 ja 2017.

Searchlight Picturesin All of us strangers -elokuva saapuu yksinoikeudella Disney+ palveluun 24. Huhtikuuta Kommentit pois päältä artikkelissa Searchlight Picturesin All of us strangers -elokuva saapuu yksinoikeudella Disney+ palveluun 24. Huhtikuuta

Errori.net

ilmoitti tänään, että Andrew Haigh'n ohjaama -elokuva saapuu yksinoikeudella Disney+ -palveluun 24. huhtikuuta. Elokuvan pääosissa nähdään Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell ja Claire Foy.

Eräänä tavallisena iltana Lontoossa lähes tyhjillään olevassa kotitalossaan Adam (Andrew Scott) sattuu tapaamaan salaperäisen naapurinsa Harryn (Paul Mescal), joka sekoittaa täysin hänen päivittäiset rutiininsa. Heidän suhteensa kehittyessä Adam palaa muistoihinsa ja alkaa tuntea vetoa palata pikkukaupunkiin, jossa hän aikanaan kasvoi, ja lapsuudenkotiinsa, jossa näyttää kuin hänen vanhempansa (Claire Foy ja Jamie Bell) asuisivat edelleen aivan samanlaisina kuin kuolinpäivänään 30 vuotta aiemmin.

Searchlight Pictures esittää yhdessä :n ja TSG Entertainmentin kanssa Blueprint Picturesin tuotannon All of Us Strangers, jonka ovat tuottaneet Graham Broadbent, Pete Czernin ja Sarah Harvey. Taichi Yamadan romaaniin perustuvasta käsikirjoituksesta sekä ohjauksesta vastaa Andrew Haigh, pääosissa nähdään Andrew Scott, Paul Mescal sekä Jamie Bell ja Claire Foy. Pääkuvaajana toimii Jamie D. Ramsay, tuotantosuunnittelijana Sarah Finlay, pukusuunnittelijana Sarah Blenkinsop, maskeeraussuunnittelijana Zoe Clare Brown. Leikkauksesta vastaa Jonathan Alberts ja elokuvamusiikista Emilie Levienaise-Farrouch.


Disney+ original -Shardlake saa ensi-iltansa 1. toukokuuta Kommentit pois päältä artikkelissa Disney+ original -Shardlake saa ensi-iltansa 1. toukokuuta

julkisti tänään ensi-iltapäivän uudelle Original-sarjalle .
C.J. Sansomin kansainvälisesti menestyneisiin Tudorien aikaan sijoittuviin romaaneihin perustuva jännittävä murhamysteeri julkaistaan Disney+ -palvelussa 1. toukokuuta, jolloin kaikki jaksot ovat heti katsottavissa.

Mysteerin, jännityksen ja petoksen sävyttämä neliosainen draama, Shardlake, perustuu C.J. Sansomin kirjasarjan ensimmäiseen romaaniin. Aavemaiset tapahtumat sijoittuvat 1500-luvun Englantiin, aikaan, jolloin luostarilaitoksia alettiin lakkauttaa.

Disney + Shardlake

Matthew Shardlaken varjeltu elämä asianajajana kääntyy päälaelleen, kun Thomas Cromwell lähettää hänet tutkimaan asiamiehen murhaa syrjäiseen Scarnsean kylän luostariin. Murhattu asiamies oli keräämässä todisteita luostarin lakkauttamista varten, ja Cromwellin oman poliittisen selviytymisen kannalta on nyt välttämätöntä, että Shardlake sekä selvittää murhan että sulkee luostarin. Epäonnistuminen ei ole vaihtoehto, ja Cromwell vaatii, että Jack Barak lyöttäytyy Shardlaken mukaan Scarnseaan, jossa kaksikko kohtaa vihamielisyyttä, epäluuloa ja vainoharhaisuutta munkkien taholta. Luostarin munkit pelkäävät tulevaisuutensa puolesta ja ovat valmiita tekemään mitä tahansa säilyttääkseen asemansa.