Alkuperäinen Baldur’s Gate ja muita RPG-pelejä saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Alkuperäinen Baldur’s Gate ja muita RPG-pelejä saapuu konsoleille

Yhteensä viisi alkuperäistä -roolipeliä on tulossa ensimmäistä kertaa konsoleille. Pelien kehittämisestä vastaa ja . Mukana on klassiset , , , sekä . Pelit saapuvat Playstation 4, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille.

Kaikki pelit ovat päivitetty tukemaan laajakuvanäyttöjä ja ohjaaminen on optimoitu toimimaan paremmin konsoleilla. Peleihin on myös lisätty uutta sisältöä; hahmoja, hahmoluokkia sekä äänikirjastoja. Myös moninpeliominaisuuksia on päivitetty, bugeja on korjailtu ja käyttöliittymiä on paranneltu.

Pelit ilmestyvät kolmessa kokoelmassa:

  • Baldur's Gate: Enhanced Edition: Baldur's Gate: Enhanced Edition ja Baldur's Gate II: Enhanced Edition sekä kaikki lisäsosat mukaanlukien Siege of Dragonspear. Mukana myös Beamdogin luomaa lisäsisältöä kahden pelin tarinoiden välille.
  • Planescape: Torment: Enhanced Edition / Icewind Dale Enhanced Edition: Sisältää kaksi edellämainittua peliä kaikkine lisäosineen.
  • Neverwinter Nights: Enhanced Edition: Sisältää pelin ja kaikki ilmestyneet lisäosat, 10 itsenäistä D&D-aiheista seikkailua co-op ja moninpeli mahdollisuuksineen.

Paketit kustantavat n. 50€ kpl ja ensimmäiset kaksi ilmestyvät syyskuun 27. päivä. Viimeinen paketeista ilmestyy joulukuun 6. päivä.

Dungeons & Dragons teemainen LEGO-setti on pian todellisuutta? – kyllä muuten kelpaisi! Kommentit pois päältä artikkelissa Dungeons & Dragons teemainen LEGO-setti on pian todellisuutta? – kyllä muuten kelpaisi!

-konserni vihjailee tulevasta yhteistyöstä Dungeons & Dragonsin kanssa juhliakseen D&D:n 50-vuotisjuhlaa, käyttäen hulvattoman limaista geelikuutiota herättääkseen Lego-kansalaisten mielenkiinnon.

Vaikka yksityiskohdat pysyvätkin vielä visusti piilossa, sosiaaliseen mediaan julkaistu lyhyt video näyttää läpinäkyvän kuution vangitsevan klassisia D&D-elementtejä kuten luurangon, kolikoita ja avaimen.

”Aika juhlia yhdessä”, LEGO-konserni kirjoitti julkaisussaan ja lisäsi: ”Odotamme innolla! Oletko valmis rakentamaan upeita seikkailuja? #LEGODnD”

Jännätään, mitäs sieltä lopulta luoksemme saapuukaan!

Dungeons and Dragons ilmestyy nyt myös virtuaalilaseille Kommentit pois päältä artikkelissa Dungeons and Dragons ilmestyy nyt myös virtuaalilaseille

on ilmoittanut solmineensa kumppanuuden Wizards of the Coastin kanssa kehittääkseen ensimmäisen virallisen Dungeons and Dragons -pelin. Peli on vielä kehitysvaiheessa, mutta ilmoitus on herättänyt innostusta sekä pöytä- että videopelaajien keskuudessa.

Pelin odotetaan tavoittavan klassisen pöytäpelikokemuksen ytimen, mutta lisäämällä siihen VR:n tarjoama immersion. Pelaajat voivat tutkia luolia, taistella hirviöitä vastaan ja kehittää hahmojaan täysin immersiivisessä maailmassa.

”Olemme äärimmäisen innoissamme yhteistyöstä Resolution Gamesin kanssa Dungeons & Dragonsin tuomiseksi eloon VR:ssä”, sanoi Eugene Evans, Hasbro Gamingin ja Wizards of the Coastin vanhempi varatoimitusjohtaja. ”Heillä on selkeä käsitys siitä, miten tuoda pelaajat yhteen ja vangita pöytäpelien hauskuus digitaalisilla alustoilla saavutettavalla tavalla.”

Pelin julkaisupäivä on toistaiseksi ilmoittamatta, mutta Resolution Games kertoo jakavansa lisää tietoa tulevaisuudessa.

Lähde: PC Gamer