Alkuperäinen Baldur’s Gate ja muita RPG-pelejä saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Alkuperäinen Baldur’s Gate ja muita RPG-pelejä saapuu konsoleille

Yhteensä viisi alkuperäistä Dungeons & Dragons -roolipeliä on tulossa ensimmäistä kertaa konsoleille. Pelien kehittämisestä vastaa ja Beamdog. Mukana on klassiset Baldur’s Gate, Baldur’s Gate II, Neverwinter Nights, Planescape: Torment sekä Icewind Dale. Pelit saapuvat Playstation 4, One sekä Nintendo Switch -konsoleille.

Kaikki pelit ovat päivitetty tukemaan laajakuvanäyttöjä ja ohjaaminen on optimoitu toimimaan paremmin konsoleilla. Peleihin on myös lisätty uutta sisältöä; hahmoja, hahmoluokkia sekä äänikirjastoja. Myös moninpeliominaisuuksia on päivitetty, bugeja on korjailtu ja käyttöliittymiä on paranneltu.

Pelit ilmestyvät kolmessa kokoelmassa:

 • Baldur’s Gate: Enhanced Edition: Baldur’s Gate: Enhanced Edition ja Baldur’s Gate II: Enhanced Edition sekä kaikki lisäsosat mukaanlukien Siege of Dragonspear. Mukana myös Beamdogin luomaa lisäsisältöä kahden pelin tarinoiden välille.
 • Planescape: Torment: Enhanced Edition / Enhanced Edition: Sisältää kaksi edellämainittua peliä kaikkine lisäosineen.
 • Neverwinter Nights: Enhanced Edition: Sisältää pelin ja kaikki ilmestyneet lisäosat, 10 itsenäistä D&D-aiheista seikkailua co-op ja moninpeli mahdollisuuksineen.

Paketit kustantavat n. 50€ kpl ja ensimmäiset kaksi ilmestyvät syyskuun 27. päivä. Viimeinen paketeista ilmestyy joulukuun 6. päivä.

Kommentoi

Baldur’s Gate -pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate -pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Baldur's Gate

Humble Bundle tarjoilee parhaillaan edullisesti mm. Baldur’s Gate -pelejä sisältävää pelipakettia. Mukana on Enhanced versiot Baldur’s Gate ja Baldur’s Gate II -peleistä sekä Neverwinter Nights: Complete Adventures.

Paketti maksaa yhteensä 19,67 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

 • Pathfinder: Wrath of the Righteous
 • Neverwinter Nights: Complete Adventures
 • Baldur’s Gate II: Enhanced Edition
 • Baldur’s Gate: Enhanced Edition
 • Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear
 • Baldur’s Gate: Faces of Good and Evil
 • Planescape: Torment: Enhanced Edition
 • Icewind Dale: Enhanced Edition
 • MythForce – 25% alennuskuponki

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle. Osa peleistä toimii myös Linuxilla sekä :llä. Paketti on hankittavissa aina lokakuun 26. päivä asti.

Kommentoi

Dungeons & Dragons -elokuvan virallinen nimi paljastettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Dungeons & Dragons -elokuvan virallinen nimi paljastettiin

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

ja eOne ovat julkaisemassa Dungeons & Dragons elokuvaa ja nyt sen koko nimi on paljastettu.

Hugh Grantin, Chris Pinen ja Michelle Rodriguezin tähdittämä elokuva kantaa nimeä Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.

Muita elokuvaan kiinnitettyjä näyttelijöitä ovat mm. Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom) ja Sophia Lillis (It, Gretel & Hansel).

Elokuvan ohjaajina ja käsikirjoittajina toimivat Jonathan Goldstein ja John Francis Daley, jotka tunnetaan mm. Spider-Man: Homecoming ja Game Night -elokuvista.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves ilmestyy elokuvateattereihin maaliskuun 3. päivä 2023.

Kommentoi