Alkuperäinen Baldur’s Gate ja muita RPG-pelejä saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Alkuperäinen Baldur’s Gate ja muita RPG-pelejä saapuu konsoleille

Yhteensä viisi alkuperäistä Dungeons & Dragons -roolipeliä on tulossa ensimmäistä kertaa konsoleille. Pelien kehittämisestä vastaa ja Beamdog. Mukana on klassiset Baldur’s Gate, II, Neverwinter Nights, sekä Icewind Dale. Pelit saapuvat 4, One sekä Nintendo Switch -konsoleille.

Kaikki pelit ovat päivitetty tukemaan laajakuvanäyttöjä ja ohjaaminen on optimoitu toimimaan paremmin konsoleilla. Peleihin on myös lisätty uutta sisältöä; hahmoja, hahmoluokkia sekä äänikirjastoja. Myös moninpeliominaisuuksia on päivitetty, bugeja on korjailtu ja käyttöliittymiä on paranneltu.

Pelit ilmestyvät kolmessa kokoelmassa:

  • Baldur’s Gate: Enhanced Edition: Baldur’s Gate: Enhanced Edition ja II: Enhanced Edition sekä kaikki lisäsosat mukaanlukien Siege of Dragonspear. Mukana myös Beamdogin luomaa lisäsisältöä kahden pelin tarinoiden välille.
  • Planescape: Torment: Enhanced Edition / Enhanced Edition: Sisältää kaksi edellämainittua peliä kaikkine lisäosineen.
  • Neverwinter Nights: Enhanced Edition: Sisältää pelin ja kaikki ilmestyneet lisäosat, 10 itsenäistä D&D-aiheista seikkailua co-op ja moninpeli mahdollisuuksineen.

Paketit kustantavat n. 50€ kpl ja ensimmäiset kaksi ilmestyvät syyskuun 27. päivä. Viimeinen paketeista ilmestyy joulukuun 6. päivä.

Kommentoi

Dungeons & Dragons -elokuvan virallinen nimi paljastettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Dungeons & Dragons -elokuvan virallinen nimi paljastettiin

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Paramount ja ovat julkaisemassa elokuvaa ja nyt sen koko nimi on paljastettu.

Hugh Grantin, Chris Pinen ja Michelle Rodriguezin tähdittämä elokuva kantaa nimeä Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.

Muita elokuvaan kiinnitettyjä näyttelijöitä ovat mm. Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom) ja Sophia Lillis (It, Gretel & Hansel).

Elokuvan ohjaajina ja käsikirjoittajina toimivat Jonathan Goldstein ja John Francis Daley, jotka tunnetaan mm. Spider-Man: Homecoming ja Game Night -elokuvista.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves ilmestyy elokuvateattereihin maaliskuun 3. päivä 2023.

Kommentoi

Kun kasaripiirretyt ja roolipelit yhdistyvät – MythForce ilmestyy ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Kun kasaripiirretyt ja roolipelit yhdistyvät – MythForce ilmestyy ensi viikolla

MythForce

on ilmoittanut julkaisevansa uuden roguelite pelin nimeltään MythForce huhtikuun 20. päivä. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä yhdistyvät tyylillisesti 80-luvun piirretyt, henkinen roolipelaaminen sekä ensimmäisen persoonan toiminta.

Pelata voi joko yksin tai yhdessä kolmen kaverin kanssa. Tarkoitus on selviytyä vihollisia, ansoja sekä aarteita vilisevistä luolastoista. Käytössäsi on lukusia erilaisia aseita sekä taikoja.

Roguelite henkeen kaikki pelissä ansaittu häviää mikäli pelaaja kuolee. Myös luolasto muuttuu aina kun pelaaja tai koko ryhmä kuolee.

Kehittäjä Beamdog tunnetaan parhaiten uusinnoista kuten MDK2, Baldur’s Gate, Icewind Dale sekä Planescape: Torment. MythForce on kuitenkin firman ensimmäinen täysin oma tuotos.

MythForce ilmestyy Early Access tilaan Games Storen kautta huhtikuun 20. päivä.

Kommentoi