Alkuperäisten The Elder Scrolls -pelien kehittäjiltä tulossa massiivinen seikkailuroolipeli Wayward Realms Kommentit pois päältä artikkelissa Alkuperäisten The Elder Scrolls -pelien kehittäjiltä tulossa massiivinen seikkailuroolipeli Wayward Realms

Wayward Realms

OnceLost Games, alkuperäisten The Elder Scrolls -tekijöiden (Ted Peterson ja Julian LeFay) perustama studio on avaamassa Kickstarter-kampanjan massiiviselle seikkailuroolipelilleen . Samalla on julkaistu myös pelin ensimmäinen traileri. Steamissä peliä on lisännyt toivelistalleen jo noin 100 000 käyttäjää.

Wayward Realms sijoittuu valtavalle saarirykelmälle, joka on proseduraalisesti luotu. Lisäksi peliä ja sen hahmoja ohjaa D&D-tyyppinen pelinjohtaja, jonka ansiosta pelimaailma tuntuu aidolta ja reagoi pelaajan tekemiin valintoihin.

Viimeisin peli, jonka itse olen nähnyt yrittävän samanlaista pelimaailmaa, on vuoden 1996 , jota pelin kehittäjät ovatkin kuvailleet ”beta-versioksi” heidän nyt kehittämälleen pelille. Projekti pyrkii siis yhdistämään klassisten roolipelien syvyyden ja nykyteknologian tarjoamat mahdollisuudet.

Peli on ollut kehityksessä ilman rahoitusta 4-5 vuotta ja Kickstarterin pääasiallinen tavoite on rahoittaa ensi vuonna julkaistava Early Access -versio, joka auttaisi myös kustantajien houkuttelemisessa. Kyseinen versio sijoittuisi pienemmälle saarelle, joka olisi noin 3 kertaa Skyrimin kokoinen.

Wayward Realmsin ominaisuuksia:

  • Massiivinen yli 400 000 neliökilometrin avoin maailma, joka koostuu saarista
  • Virtuaalinen pelinjohtaja, joka reagoi pelaajan tekemiin valintoihin
  • Laaja valikoima hahmoja, rotuja ja taitoja
  • Upea grafiikka ja immersiivinen äänimaailma

Wayward Realms tulee ensin olemaan saatavilla vain :lle, mutta kehittäjät toivovat voivansa tuoda sen myöhemmin myös konsoleille.

Pikseligrafiikkainen roguelike Nether Heroes ladadttavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Pikseligrafiikkainen roguelike Nether Heroes ladadttavissa ilmaiseksi PC:lle

Nether Heroes

Arakuma Studion kehittämä on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä. Hiljattain ilmestynyt peli tarjoaa jännittävän yhdistelmän toimintaa, tasohyppelyä ja roguelike-elementtejä.

Nether Heroes vie pelaajat synkkien luolastojen syvyyksiin, missä vastaan tulee uhkaavia hirviöitä ja armottomia loppuvastustajia.

Pelin ominaisuuksiin kuuluu:

  • Tutkimusmatkat luolastoissa: seikkaile monimutkaisilla tasoilla, joilla on omat ainutlaatuiset vihollisensa.
  • Monipuoliset aseet ja esineet: avaa ja opi käyttämään erilaisia aseita ja esineitä vihollisten päihittämiseksi.
  • Hahmon kehitys: ansaitse rahaa ja kokemusta parantaaksesi hahmoasi lepopaikoissa, joissa voit myös palauttaa terveytesi, hankkia parempia varusteita ja ostaa uusia aseita.
  • Laaja kustomointi: luo ainutlaatuinen sankari muokkausohjelman avulla, jonka avulla voit valita erilaisia skinejä tai suunnitella oman ulkoasun.
  • Areenatila: testaa rohkeutesi ja taistele loputtomia vihollisaaltoja vastaan tässä ultimaattisessa selviytymishaasteessa.

Nether Heroes tarjoaa mukaansatempaavan pelikokemuksen niille, jotka nauttivat toiminnasta, strategiasta ja roguelike-pelien haasteesta. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Redout 2

tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi sci-fi-ajopeliä . Kyseessä on jatko-osa suositulle anti-gravitaatiokilpapelille, joka tarjoaa vauhdikasta menoa neonvaloilla hehkuvilla radoilla.

Vuonna 2022 ilmestyneessä pelissä pelaajat kisaamaan ohjaamaan rakettikäyttöisillä ajoneuvoilla, jotka uhmaavat painovoimaa ja liitävät uskomattomilla nopeuksilla. Ratojen suunnittelu on armoton – jyrkkiä mutkia, huimapäisiä hyppyreitä ja salamannopeita suoria, jotka vaativat pelaajalta täydellistä reagointikykyä ja ajotaitoa.

Vauhdin hurmaa täydentää syvä kustomointijärjestelmä. Voit muokata ajokkiasi niin ulkonäöllisesti kuin teknisten ominaisuuksienkin puolesta. Viimeistele unelmiesi kilpa-auto ja koe anti-gravitaatiokilpailun todellinen voima.

Redout 2 on ladattavissa ilmaiseksi :lle aina ensi viikon torstaihin 20. kesäkuuta asti. Pelin lunastaminen on helppoa: luo ilmainen Epic Games Store -tili, jos sinulla ei vielä sellaista ole, kirjaudu sisään ja lisää peli kirjastoosi.