Altered Carbon – Kausi 1 – Netflix Kommentit pois päältä artikkelissa Altered Carbon – Kausi 1 – Netflix

Altered Carbon

Altered Carbon - Kausi 1

5.6 / 10
Cyberpunk Carpenter Brut -estetiikka. Tulevaisuuden maailma tuntuu oikeasti aika kamalalta paikalta ja sarjan varovainen yhteiskunnallinen viesti toimii. Sivuhahmot ja tarina ovat mielenkiintoisia. Martha Higareda. Cyberskunk Muriseva Joel Kinnaman ja se sen jatkuvasti päällä oleva muriseva Joel Kinnaman -ilme. Kuluneet stereotyypit. Takaumat ovat kehnosti näyteltyä kökköjuustoa ja niitä tulee paljon. Lyhyesti Netflixin Altered Carbon on kelpo cyberpunk-scifiä jossa toki on puutteita, mutta on kuitenkin riittävän hyvä läpikatsomiseen.

alkaa siitä, että jalokaasun valaisemassa tulevaisuudessa esivaltaa pakeneva vapaustaistelija Takeshi Kovacs saa niin sanotusti uusia hengitysreikiä joka vaikeuttaa pakenemisen jatkamista. Se ei kuitenkaan kauheasti haittaa, koska leivän deuceksi muuttava olemus on tässä todellisuudessaan nimeltään hiha ja semmoisen voi vaihtaa, koska tietoisuus on tallennettu niskasta löytyvään kiekkoon. Vapaustaistelija saa toisen hihansa, eli Joel Kinnamanin kuitenkin vasta 250 vuoden tirsojen jälkeen, että ei varmasti jäisi ketään kelle soittaa ja hän saa hyvin varakkaalta, jo satoja vuosia eläneeltä ihmiseltä tehtävän selvittää samaisen tehtävän antaneen henkilön murha.

Tätä vapaustaistelija ei kuitenkaan halua heti tehdä, sillä kunnon noir -hengen mukaisesti pitää mennä murisemaan viskilasiin, polttelemaan paperossia ja sanomaan topakasti ei vaikka siinä lähtisikin henki. Siinä kohtaa kun päähahmona esitellään kummeliversio Philip Marlowesta, tulee sarjan ensimmäinen ota tai jätä -hetki. Jatkaminen osoittautuu kuitenkin hyväksi täkyksi, koska sarja ei kuvaa elämäänsä rahalla pitkittäviä multimiljardöörejä mitenkään miellyttävinä ihmisinä. Tietysti jos nyt mietitään nuorten ihmisten verta juovia, mediasivustoja 80-luvun wrestling-urpojen kanssa kaatavia Paypal -miljardöörejä niin tämän ei pitäisi olla yllätys kenellekään, mutta ehkä varovainen todellisuuden heijastaminen fiktiossa voidaan laskea yhteiskunnalliseksi kritiikiksi.

Täytyy myöntää, että hypin välillä takaumien yli sillä viidentoista sekunnin nappulalla mikä Netflixin mobiiliversiossa on. Ne olivat huonoja ja niitä oli paljon. Vapaustaistelijoista ärsyttävin on kauttaaltaan ylivoimainen, uhrautuva, äärettömän rohkea ja loputtoman luottavainen Quell joka on ilmeisesti kirjoitettu Chuck Norris -vitsien Chuck Norrisiksi. Altered Carbonin maailma on paskiaisten maailma, jossa valkoinen väriläiskä näyttäytyy tahrana. Erityisesti inhimillisen mutta kyvykkään, Marta Higaredan näyttelemän Kristin Ortegan rinnalla Quell näyttäytyy liian puhtoisena ja jäykkänä.

Katso tästä

 

Kommentoi

Cyberpunk: Edgerunners -sarjasta saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk: Edgerunners -sarjasta saatiin ensimmäinen traileri

Cyberpunk: Edgerunners

Netflixin tuleva 2077 -aiheinen animesarja on saanut ensimmäisen trailerinsa. Voit katsoa sen alta.

Traileri saatiin osana Netflixin Geeked Week 2022 -tapahtumaa, joka vietetään kesäkuun 6.-10. päivä.

Sarjan tuotannosta vastaa suositun Kill la Kill -animesta tunnettu Studio Trigger. Kymmenosainen sarja sijoittuu pelistä tuttuun Cyberpunkin maailmaan.

Edgerunners kertoo kadulla elävästä lapsesta, joka yrittää selvitä kaikin keinoin Cyberpunkin teknologiakeskeisessä maailmassa ryhtymällä lainsuojattomaksi. Sarjan ohjaajana toimii Hiroyuki Imaishi (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare) ja apulaisohjaajana Masahiko Otsuka (Gurren Lagann, Promare).

saapuu Netflix -suoratoistopalveluun syyskuussa 2022.

Kommentoi

Netflixin tulevasta Resident Evil -sarjasta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin tulevasta Resident Evil -sarjasta saatiin uusi traileri

Resident Evil / Netflix

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Resident Evil -kauhusarjasta. Sarja saapuu palveluun heinäkuun 14. päivä. Voit katsoa trailerin alta.

Uudella trailerilla perehdytään enemmän sarjan kahteen aikalinjaan: ennen maailmanlaajuista epidemiaa ja sen puhkeamisen jälkeen.

Sarja sijoittuu vuoteen 2036 ja 14 vuotta maailmanlaajuisen epidemian aiheuttaman tuhon jälkeen. Jade Wesker taistelee selviytyäkseen maailmassa, jonka verenhimoiset tartunnan saaneet ja muut hirviöt ovat vallanneet. Jadea askarruttaa isänsä arveluttavat yhteydet Umbrella Corporationiin sekä mitä tapahtui tämän siskolle Billielle.

Sarjan pääosissa nähdnää Lance Reddick (Albert Wesker), Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph, Paola Nuñez, Ahad Raza Mir, Connor Gossatti sekä Turlough Convery.

Sarjan on käsikirjoittajana ja tuottajana toimii Mary Leah Sutton, sekä avustavina tuottajina Robert Kulzer, Oliver Berben ja Martin Moszkowicz.

on aiemmin julkaissut CGI-animaatiosarjan nimeltään Resident Evil: Infinite. Neljäjaksoinen sarja ilmestyi palveluun viime vuonna.

Netflixin Resident Evil -sarja saapuu palveluun heinäkuun 14. päivä.

Kommentoi