Amazonin Game of Thrones tappaja The Wheel of Time -sarjan juliste paljastaa hyvikset ja pahikset Kommentit pois päältä artikkelissa Amazonin Game of Thrones tappaja The Wheel of Time -sarjan juliste paljastaa hyvikset ja pahikset

The Wheel of Time

on tuomassa haastajaa ja -sarjoille uuden -sarjan myötä. Nyt sarjasta on saatu virallinen juliste, jolla nähdään sarjan hyvikset ja pahikset.

Sarja sijoittuu maagiseen maailmaan, joissa vain harvoilla naisilla on lupa käyttää sitä. Tarina seuraa Moirainea (Rosamund Pike), joka on osa Aes Sedai järjestöä. Moiraine saapuu pienkaupunkiin nimeltä Two Rivers, josta alkaa vaarallinen matka, jossa selviää kuka on profetoitu Dragon Reborn.

Sarja perustuu Robert Jordanin luomiin romaaneihin joista ensimmäinen The Eye of the World ilmestyi vuonna 1990. Yhteensä Jordan ehti tekemään kirjasarjaan 11 osaa. Kirjasarjan 12-14 julkaistiin Jordanin kuoleman jälkeen ja ne jatkoi loppuun Brandon Sanderson.

The Wheel of Time saapuu Amazon -palveluun marraskuun 19. päivä. Sarjan virallisen trailerin voi katsoa täältä.

Fallout-sarjan piiloitettu puhelinnumero sai fanit pähkäilemään – ”easter egg” vai vihjailua tulevasta? Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout-sarjan piiloitettu puhelinnumero sai fanit pähkäilemään – ”easter egg” vai vihjailua tulevasta?

Fallout Prime Video

Prime Videon -sarja sai fanit innostumaan piilotetun puhelinnumeron ansiosta.

Tarkkasilmäiset katsojat bongasivat Vault-Tecin puhelinnumeron mainoksesta jaksossa 6. Numeroon (213-258-2858) soittaminen tarjoaa karmean yllätyksen: huutoja ja puhelun katkeamisen. Numeroon tekstiviestin lähettäminen tuottaa kuitenkin erilaisen vastauksen, jotka voit tarkistaa alla olevista Twiiteistä:

Mikäli upotus ei näy, ota homma haltuun tämän linkin takaa.

Jotkut uskovat 33 viikon aikataulun viittaavan Vault 33:een, Fallout-universumin tiettyyn holviin. Toiset spekuloivat sen vihjaavan Fallout-franchisen uutisista – joko peleistä tai TV-sarjasta – marraskuussa (33 viikkoa huhtikuun jälkeen).

Onko kyseessä vain hauska ”easter egg” vai vihje tulevasta, jää nähtäväksi.

Fallout saapui suoratoistona saataville huhtikuun 11. päivä yksinomaan Prime Videolla yli 240 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti.

Jon Snowin jatko-osa hyllytetty – ”Emme löytäneet oikeaa tarinaa” Kommentit pois päältä artikkelissa Jon Snowin jatko-osa hyllytetty – ”Emme löytäneet oikeaa tarinaa”

Ehdotettu jatko-osasarja Game of Thronesin jakavan finaalin jälkeen on tällä hetkellä jäissä. Näyttelijä , joka esitti synkkää sankaria, paljasti uutisen hiljattaisessa haastattelussa.

, joka on väliaikaisesti nimeltään Snow, vahvistettiin kirjailija George R.R. Martinin toimesta vuonna 2022. Harington oli ilmeisesti kiinnitetty kehittämään sarjaa oman tiiminsä kanssa. Kuitenkin Harington selitti Screen Rantille, että projekti on nyt laitettu jäihin.

”Emme voineet löytää oikeaa tarinaa kerrottavaksi”, Harington sanoi. ”Me kaikki [tarkoittaen itseään, :ta ja hänen tiimiään] halusimme innostua siitä, mutta se ei vain toiminut. Joten olemme päättäneet laittaa sen jäihin toistaiseksi. Aina on mahdollisuus palata siihen, mutta tällä hetkellä se on hyllyllä.”

Tämä uutinen on pettymys faneille, jotka odottivat näkevänsä, miten selviytyi Game of Thronesin finaalin emotionaalisesta myllerryksestä. Harington itse vihjasi sarjan tutkivan juuri tätä teemaa eräässä fanitapahtumassa vuonna 2022.

”Hänellä on kaikki tämä trauma käsiteltävänään”, Harington sanoi viitaten Jon Snowiin. ”Daenerysin tappamisen syyllisyys, Ygritten menettäminen, Ollyn hirttäminen… siinä on paljon purtavaa.”

Snow liittyy toiseen hylättyyn -spin-offiin, The Long Night. Tämä esiosa-projekti, jonka pilotin kerrottiin maksaneen huimat 30 miljoonaa dollaria, peruttiin vuonna 2019.

Kuitenkin on vielä toivoa Westerosin faneille. Targaryen-keskeinen esiosa-sarja House of the Dragon on palannut toiselle kaudelleen HBO Maxilla tämän kesäkuun aikana. Lisäksi toinen esiosa-sarja, A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, on suunniteltu julkaistavaksi loppuvuodesta 2025.

Lähde: IGN