Amazonin Lord of the Rings tulee olemaan kaikkien aikojen kallein televisiosarja Kommentit pois päältä artikkelissa Amazonin Lord of the Rings tulee olemaan kaikkien aikojen kallein televisiosarja

The Lord of the Rings: Gollum

Televisiosarjojen tuotannoista on aiemmin uutisoitu esimerkiksi Game of Thrones -sarjan kahdeksannen kauden hurjaan budjettiin liittyen. Fantasiasarjan viimeisen kauden hintalappu oli noin 90 miljoonaa dollaria eli noin 15 miljoonaa dollaria jaksoa kohden.

on päättänyt laittaa ennätykset uuteen uskoon viimeisimmällä satsauksellaan, kun teknologiajätti aloittaa -televisiosarjan tuotannon. Huhujen mukaan tulevan sarjan ensimmäisen kauden budjetiksi on arvioitu 465 miljoonaa dollaria. Kyseessä tosiaan on ainoastaan yhden kauden summa. Uutisissa on ollut arveluja, että Amazon olisi käyttänyt 500 miljoonaa dollaria sarjan kahteen kauteen, mutta luku onkin yhtiölle vain alkua.

Tuotanto saa summasta yli 100 miljoonan dollarin veronpalautukset Uudelta-Seelannilta missä sarja myös kuvataan. Amazon ei ole vielä vahvistanut lukuja, mutta aiemmin on arvioitu, että Lord of the Rings -televisiosarja voisi olla historian ensimmäinen, jonka kulut nousevat miljardin dollarin luokkaan. Mukaan luetaan tietty useiden kausien tuotantokulut, markkinointi sekä oikeudet ja levitys. Teknologiajätti joutui pulittamaan pelkästään Tolkienin maailman oikeuksista, jopa 250 miljoonaa dollaria.

Lue uutiset myös hiljattain peruttuun Amazonin Lord of the Rings -massiivimoninpeliin liittyen.

Kommentoi

Huhu: The Elder Scrolls -aiheinen sarja tulossa Netflixiin Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: The Elder Scrolls -aiheinen sarja tulossa Netflixiin

Elder Scrolls Online

Näyttäisi siltä, että suosittu roolipelisarja The Elder Scrolls olisi saamassa oman tv-sarjan Netflixille. Aiheesta kertoi sisäpiiriläinen Daniel Ritchtman omalla Patreon -tilillään, josta raportoi mm. Game Rant -sivusto.

Kyseessä on kuitenkin vasta huhu, jota Bethesda tai Microsoft eivät vielä ole varmistaneet. on kuitenkin työstämässä Fallout -aiheista sarjaa Westworld -sarjan luojien kanssa.

The Elder Scrolls -aiheinen sarja saattaa hyvinkin olla mahdollinen ottaen huomioon esimerkiksi The Witcher -sarjan saaman suosion.

Peliaiheiset ovat kasvattaneet suosiota kovasti ja Netflixiin on tulossa mm. Resident Evil -aiheinen sarja. Myös Diablo ja Overwatch -aiheisista sarjoista on huhuiltu.

Kommentoi

The Witcher -sarjan ”Toss a Coin to Your Witcher” -kappale sai metallisen käsittelyn Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -sarjan ”Toss a Coin to Your Witcher” -kappale sai metallisen käsittelyn

The Witcher - Jaskier

Joulukuussa Netflixiin saapunut The Witcher -sarja nostatti pelisarjan kolmannen osan pelaajien keskuudessa uuteen suosioon.

Nyt sarjassa kuultava tarttuva ”Toss a Coin to Your Witcher” -kappale on saanut metallisen version tubettaja Dan Vascin toimesta. Mies on aiemmin versioinut mm. -tunnareita.

Alkuperäinen kappale on myös ilmestynyt suosittuun Beat Saber VR-peliin pelattavaksi kappaleeksi. Innokkaat modaajat ovat myös liittäneet kappaleen osaksi pelisarjan ensimmäistä osaa.

Kommentoi