Amazonin Lord of the Rings tulee olemaan kaikkien aikojen kallein televisiosarja Kommentit pois päältä artikkelissa Amazonin Lord of the Rings tulee olemaan kaikkien aikojen kallein televisiosarja

The Lord of the Rings: Gollum

Televisiosarjojen tuotannoista on aiemmin uutisoitu esimerkiksi Game of Thrones -sarjan kahdeksannen kauden hurjaan budjettiin liittyen. Fantasiasarjan viimeisen kauden hintalappu oli noin 90 miljoonaa dollaria eli noin 15 miljoonaa dollaria jaksoa kohden.

on päättänyt laittaa ennätykset uuteen uskoon viimeisimmällä satsauksellaan, kun teknologiajätti aloittaa -televisiosarjan tuotannon. Huhujen mukaan tulevan sarjan ensimmäisen kauden budjetiksi on arvioitu 465 miljoonaa dollaria. Kyseessä tosiaan on ainoastaan yhden kauden summa. Uutisissa on ollut arveluja, että Amazon olisi käyttänyt 500 miljoonaa dollaria sarjan kahteen kauteen, mutta luku onkin yhtiölle vain alkua.

Tuotanto saa summasta yli 100 miljoonan dollarin veronpalautukset Uudelta-Seelannilta missä sarja myös kuvataan. Amazon ei ole vielä vahvistanut lukuja, mutta aiemmin on arvioitu, että Lord of the Rings -televisiosarja voisi olla historian ensimmäinen, jonka kulut nousevat miljardin dollarin luokkaan. Mukaan luetaan tietty useiden kausien tuotantokulut, markkinointi sekä oikeudet ja levitys. Teknologiajätti joutui pulittamaan pelkästään Tolkienin maailman oikeuksista, jopa 250 miljoonaa dollaria.

Lue uutiset myös hiljattain peruttuun Amazonin Lord of the Rings -massiivimoninpeliin liittyen.

Suosittuun The Boys-sarjaan perustuvasta Gen V -sarja saa ensi-iltansa tänä perjantaina Kommentit pois päältä artikkelissa Suosittuun The Boys-sarjaan perustuvasta Gen V -sarja saa ensi-iltansa tänä perjantaina

Gen V

Odotus on kohta ohi, sillä saa ensi-iltansa tämän viikon perjantaina. Pitkään odotettu Original -sarja Gen V on myös julkaissut perehdytysvideon toivottaakseen tulevat opiskelijat tervetulleiksi Godolkinin yliopistoon. Sukeltaessamme suoraan Gen V:n maailmaan, tuoreessa videossa kuulemme professori Brinkin (Clancy Brown), Dekaanin Indira Shettyn (Shelley Conn) sekä muutamien yliopiston huippuopiskelijoiden tervetulotoivotukset. On aika toivottaa uudet opiskelijat tervetulleiksi unohtumattomalle lukuvuodelle.

-sarjan maailmaan sijoittuvassa Gen V:ssä sukelletaan Pohjois-Amerikan ainoaan supersankareille tarkoitettuun korkeakouluun, Vought Internationalin johtamaan Godolkinin yliopistoon. Sarja kuvaa tapahtumia ensimmäisen supersankarisukupolven opinahjossa, jossa opiskelijoita koulutetaan yhdiste V:n perusperiaatteista. Samalla heihin koulitaan, että heidän sankarilliset voimansa ovat peräisin yhdiste V:stä, ei suoraan jumalalta. Nuorten sankarien fyysiset ja moraaliset rajat laitetaan koetukselle, kun he kilpailevat parhaista paikoista oppilaitoksen hierarkiassa. Sarjan hahmot oppivat pian, että kunnianhimo tuo mukanaan myös uhrauksia – moraalisen oikean ja väärän välinen ero voi olla hiuksenhieno. Kun oppilaitoksen synkät salaisuudet paljastuvat, opiskelijoiden on itse päätettävä millaisia sankareita heistä tulee.

Sarjan pääosissa nähdään näyttelijät Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh ja Asa Germann. Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas ja Marco Pigossi. Gen V:ssä vierailevat myös näyttelijät Clancy Brown, Jason Ritter sekä Jessie T. Usher, Colby Minifie sekä P.J. Byrne, joka palaa roolinsa The Boys -sarjasta.

Gen V -sarja saa ensi-iltansa kolmen jakson voimin perjantaina 29. syyskuuta yksinoikeudella -palvelussa.

Suosittuun The Boys-sarjaan perustuvasta Gen V -sarjasta saatiin hahmokuvaukset Kommentit pois päältä artikkelissa Suosittuun The Boys-sarjaan perustuvasta Gen V -sarjasta saatiin hahmokuvaukset

Gen V

on julkaissut hahmokuvaukset odotetusta uudesta Original -sarjasta, , joka sijoittuu huippusuositun -sarjan maailmaan. Sarja alkaa kolmen jakson voimin perjantaina 29. syyskuuta, joita seuraavat viikoittaiset jaksot, jotka huipentuvat eeppiseen finaalijaksoon perjantaina 3. marraskuuta.

The Boys -sarjan maailmaan sijoittuvassa Gen V:ssä sukelletaan Pohjois-Amerikan ainoaan supersankareille tarkoitettuun korkeakouluun, Vought Internationalin johtamaan Godolkinin yliopistoon. Sarja kuvaa tapahtumia ensimmäisen supersankarisukupolven opinahjossa, jossa opiskelijoita koulutetaan yhdiste V:n perusperiaatteista. Samalla heihin koulitaan, että heidän sankarilliset voimansa ovat peräisin yhdiste V:stä, ei suoraan jumalalta. Nuorten sankarien fyysiset ja moraaliset rajat laitetaan koetukselle, kun he kilpailevat parhaista paikoista oppilaitoksen hierarkiassa. Sarjan hahmot oppivat pian, että kunnianhimo tuo mukanaan myös uhrauksia – moraalisen oikean ja väärän välinen ero voi olla hiuksenhieno. Kun oppilaitoksen synkät salaisuudet paljastuvat, opiskelijoiden on itse päätettävä millaisia sankareita heistä tulee.

Sarjan pääosissa nähdään näyttelijät Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh ja Asa Germann. Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas ja Marco Pigossi. Gen V:ssä vierailevat myös näyttelijät Clancy Brown, Jason Ritter sekä Jessie T. Usher, Colby Minifie sekä P.J. Byrne, joka palaa roolinsa The Boys -sarjasta.

Hahmokuvaukset

Jaz Sinclair esittää Gen V:ssä Marie Moreauta, 18-vuotiasta supersankarinuorta, joka pystyy hallitsemaan oman verensä käyttäytymistä ja käyttää sitä aseenaan. Hän aloittaa tuoreena opiskelijana Voughtin hallinnoimassa Godolkinin yliopistossa ja on innokas todistamaan, että hänellä on kaikki mitä tarvitaan Seitsikon jäseneksi. Sarjassa nähtävä mysteeri vie kuitenkin hänen huomionsa, mikä vaikuttaa hänen koulunkäyntiinsä.

Chance Perdomo esittää Andre Andersonia, Godolkinin yliopiston kolmannen vuoden opiskelijaa, jolla on magneettiset voimat. Hän on Kultaisen Pojan (Golden Boy) paras ystävä ja kuuluisan supersankarin Polarityn pojanpoika. Andrén haasteena on täyttää isänsä saappaat tämän jäädessä eläkkeelle. Kun Andre huomaa, että koulussa piilee jotain hyvin epäilyttävää, hän ottaa ohjat omiin käsiinsä ja yrittää selvittää mysteerin.

Lizze Broadway esittää Emma Meyeriä, Little Cricketinä tunnettua supernuorta, jolla on kyky kutistua pieneksi. Vaikka hän on epävarma ja hyvin sinisilmäinen, mikä johtaa hänet usein hankaliin tilanteisiin, hänestä tulee läheinen ystävä fuksikämppiksensä, Marien, kanssa. Yhdessä he navigoivat läpi Godolkinin yliopistossa vaanivien mystisten vaarojen.

Shelley Conn esittää Godolkinin yliopiston dekaania Indira Shettyä. Hänellä ei ole supervoimia, mutta hänen vahvuutensa ovat supervoimapsykologiassa ja vertaansa vailla olevassa kyvyssä syväanalyysiin, jonka avulla hän paitsi auttaa supernuoria toimimaan tehokkaasti, myös tekee hänestä itsestään korvaamattoman koululle. Hänen tavoitteenaan on tehdä Godolkinin yliopistosta korkeakoulujen kovinta eliittiä, ja hän kiinnostuu erityisesti Mariesta tämän saapuessa kampukselle.

Maddie Phillips esittää Cate Dunlapia, Godolkinin yliopiston kolmannen vuoden opiskelijaa ja hyvää ystävää Jordanin ja Andren kanssa. Cate saa ihmiset tekemään mitä tahansa pelkän kosketuksen voimalla, ja hän käyttää tätä kykyä häikäilemättömästi hyödykseen. Voimakas ja itsevarma Cate on myös Luken tyttöystävä, mikä tekee hänestä yhden suosituimmista supereista kampuksella.

London Thor ja Derek Luh esittävät Jordan Liaa, Godolkinin yliopiston kilpailuviettistä opiskelijaa, joka tekee mitä tahansa päästäkseen huipulle asti. Hänellä on ainutlaatuinen kyky vaihdella miehen ja naisen ruumiinmuotojen välillä, ja tämän myötä hänen erilaiset supervoimansa tulevat esille – miesmuoto on kova ja vahva, kun taas naismuoto on ketterä ja nopea, jossa hän pystyy laukaisemaan energiasäteitä.

Asa Germann esittää Samia, hyvin hämmentynyttä superyksilöä, joka yrittää epätoivoisesti paeta haastavia tilanteita. Hänen supervoimansa edustavat suurta voimaa ja haavoittumattomuutta. Vaikka hänellä on hyvä sydän, hän kärsii erinäisistä hallusinaatioista, joiden vuoksi hänen on joskus vaikea erottaa harhoja todellisuudesta.

Patrick Schwarzenegger esittää Luke Riordania, jota tunnetaan myös supersankarinimeltään Golden Boy, koska hän pystyy sytyttämään kehonsa tuleen. Hän on Godolkinin yliopiston viimeisen vuoden opiskelija ja hierarkiassa aivan huipulla, sillä hänellä on parhaat edellytykset päästä Seitsikkoon.

Sean Patrick Thomas esittää Andren isää Polaritya, suuresti kunnioitettua Godolkinin yliopiston alumnia ja hallintoneuvoston jäsentä. Polarity toivoo, että hänen poikansa seuraa hänen jalanjälkiään ja ottaa myös Polarity-nimen haltuunsa, kun hän itse jää eläkkeelle. Hän uskoo, että Andren kohtalo on liittyä Seitsikkoon, ja hän tekee kaikkensa helpottaakseen poikansa tietä kohti unelmiaan.

Clancy Brown esittää professori Rich ”Brink” Brinkerhoffia, Godolkinin yliopiston rikoksentorjunnan kuuluisaa professoria, joka on opettanut alkuperäisessä The Boys -sarjassa esiintyneitä kuuluisia supersankareita, kuten A-Trainia, Queen Maevea ja The Deepiä. Hän omistautuu uusien huippulahjakkuuksien etsimiselle Godolkinin yliopistossa ja auttaa heitä matkalla kohti jäsenyyttä Seitsikossa. Hän uskoo, että Kultaisella Pojalla on kaikki tarvittava menestykseen.

Marco Pigossi näyttelee tohtori Edison Cardosaa, lahjakasta lääkäriä, jolla on yhteyksiä Godolkinin yliopistoon.

Gen V -sarja saa ensi-iltansa kolmen jakson voimin perjantaina 29. syyskuuta yksinoikeudella Prime Video -palvelussa.