Amazonin Prime Deal -päivät eivät jätä kylmäksi tälläkään kertaa Kommentit pois päältä artikkelissa Amazonin Prime Deal -päivät eivät jätä kylmäksi tälläkään kertaa

Digitaaliset ostoskärryt kilisee, kun Saksan on virallisesti käynnistänyt Prime Deal Days -ostostapahtuman, jatkaen huimaavia tarjouksiaan aina lokakuun 11. päivään saakka. Tarjolla on huomattava määrä huikeita tarjouksia, aina Airfyereistä, näytönohjaimiin.

Myös PS5-lisätallennustilaa kaipaaville mukana on varsin melleviä tarjouksia.

Saksan Amazon (Amazon.de) on yksi Euroopan suurimmista verkkokaupoista ja se palvelee asiakkaita ympäri maailman, mukaan lukien suomalaiset shoppailijat. tarjoaa laajan valikoiman tuotteita lukuisista kategorioista ja sen verkkosivusto on saatavilla myös englanniksi, mikä tekee ostosten tekemisestä sujuvaa myös suomalaisille käyttäjille.

Tarjouksiin käsiksi pääsy vaatii rekisteröitymisen Amazonin Prime -palveluun, jonka saa ensimmäiseksi kuukaudeksi täysin ilmaiseksi.

Twitch poistaa sivustoltaan kevätsiivouksessa 7,5 miljoonaa bottia Kommentit pois päältä artikkelissa Twitch poistaa sivustoltaan kevätsiivouksessa 7,5 miljoonaa bottia

Twitch

Striimauspalvelu on löytänyt sivustoltaan 7,5 miljoonaa boteiksi paljastunutta käyttäjätiliä, jotka ovat paisuttaneet striimien katsojalukuja. Twitch kertoo löydöksestä Twitter -päivityksessä.

Nyt yhtiö on aloittanut kattavan kevätsiivouksen ja ryhtynyt poistamaan tilejä palvelustaan. Twitch varoittaakin striimaajia mahdollisista seuraajamäärien äkillisestä vähenemisestä tulevien päivien aikana. Bottien tehtävä sivustolla oli kasvattaa seuraaja- sekä katsojamääriä striimaajien kanavilla. Twitch käyttää tilastoja molemmista määristä nostaessaan kanavia katsojien löydettäväksi.

 Useat striimaajat ovat nyt huomanneet äkillisen hupenemisen tilaajamäärissä. Twitchin viidenneksi suosituin striimaaja xQc menetti yhteensä 2,2 miljoonaa seuraajaa 8,1 miljoona seuraajan kokonaismäärästä. Chance ”Sodapoppin” Morris otti seuraajamäärissä vielä kovemman osuman, kun tekaistuja tilejä poistui seuraajista 2.8 miljoonan käyttäjän verran. Monet muut striimaajat näkivät paljon pienempiä pudotuksia tilaajamäärissään.

Bottien poistamisen lisäksi yhtiö ilmoitti aiemmin ryhtyvänsä toimiin katsojabottien myyjiä vastaan pitääkseen suosittujen kanavien tilastot aisoissa. Twitch tarkentaa, ettei aio rangaista striimaajia, jotka ovat joutuneet bottihyökkäysten uhriksi, vaan toimet koskevat pelkästään myyjiä.

Maailman rikkaimpiin lukeutuva Jeff Bezos astuu sivuun Amazonin toimitusjohtajan roolista Kommentit pois päältä artikkelissa Maailman rikkaimpiin lukeutuva Jeff Bezos astuu sivuun Amazonin toimitusjohtajan roolista

Jättiläismäiseen asemaan nousseen -verkkokaupan toimitusjohtaja on ilmoittanut astuvansa syrjään nykyisestä roolistaan yrityksessä. Asemastaan Bezos luopuu kesällä, ja hänen tilalleen toimitusjohtajan pestiin siirtyy Amazonin verkkopalveluista vastannut Andy Jassy.

Bezos ei aio siirtyä yrityksestä kokonaan syrjään, vaan aikoo toimia jatkossa yhtiön hallituksen puheenjohtajana.

”Amazonin toimitusjohtajana toimiminen tuo muokanaan suuren vastuun, ja se on kuluttavaa. Sen lisäksi on myös vaikeaa suunnata huomionsa muihin asioihin. Hallituksessa olen mukana päättämässä yhtiön tärkeistä asioista, mutta minulla on sen lisäksi myös aikaa ja resursseja keskittyä muihinkin asioihin”, Bezos kertoo päätöksestään.

Bezosin nettovarallisuus on tällä hetkellä talouslehti Forbesin mukaan suuruudeltaan noin 185,7 miljardia dollaria. Hän on tällä hetkellä maailman toisiksi rikkain mies heti Elon Muskin jälkeen. Amazonin Bezos perusti vuonna 1995.