Amnesia kauhupelisarja saa jatkoa The Bunkerin myötä toukokuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Amnesia kauhupelisarja saa jatkoa The Bunkerin myötä toukokuussa – katso traileri

Amnesia: The Bunker

on julkaisemassa suositun kauhupelisarjan uusimman osan The Bunkerin toukokuun 16. päivä PlayStation ja Xbox -konsoleille sekä PC:lle.

Ensimmäisen maailmansodan aikaan sijoittuvassa pelissä pelaajat omaksuvat ranskalaisen sotilaan Henri Clementin roolin, joka jää jälkeen pataljoonastaan ja joutuu loukkuun hylättyyn bunkkeriin. Mutta hän ei ole yksin. Jotain kuollettavaa vaanii käytävillä ja metsästää seuraavaa ateriaansa.

Pelaajien on Henrin roolissa suunnistettava bunkkerin lävitse pimeässä kieroutuneessa labyrintissa käyttäen kaikkia taitojaan ja resurssejaan, jotta he pääsevät petoa pakoon. Mutta olento ei ole ainoa este, sillä bunkkeri on täynnä ansoja ja muita vaaroja.

Koko pelin ajan pelaajat kokevat tilanteen voimakkaan psykologisen kauhun ja oppivat samalla hahmosta, kun hän kohtaa pelkonsa ja yrittää kääntää ne uskoksi ja toivoksi. Peli on tarina selviytymisestä ja tahdosta elää, jopa vaikeimmissa olosuhteissa.

Kynsiä kiristävän pelattavuutensa, tunnelmallisen suunnittelunsa ja hahmovetoisen tarinansa ansiosta Amnesia: The Bunker on pakollinen peli kauhupelien ystäville. Merkitse kalenteriisi Amnesia: The Bunkerin julkaisupäivä 16. toukokuuta ja valmistaudu kokemaan valtava ja hermoja raastava selviytymismatka.

Amnesia: The Bunker ilmestyy PlayStation ja Xbox -konsoleille sekä PC:lle toukokuun 16. päivä.

Kommentoi

Rusted Moss metroidvania ilmestyy huhtikuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Rusted Moss metroidvania ilmestyy huhtikuussa – katso uusi traileri

Rusted Moss

Japanin vanhin indie-julkaisija PLAYISM on paljastanut julkaisevansa uuden metroidvaniapelin 12. huhtikuuta :lle Steamin kautta. Samalla kehittäjä on myös julkaissut uuden toiminnantäyteisen pelivideon.

Samalla on myös julakistu pelin kaikki 30 alkuperäiskappaletta. Ääniraidan 30 kappaletta on tuottanut sunnydaze ja kokoelmaan voi tutustua tarkemmin Steamissä.

Kaikki Rusted Moss -universumin fanit saavat myös mahdollisuuden olla osa poikkeuksellista universumia. Perusteellinen 127-sivuinen taidekirja sisältää konseptitaidetta, tarinoita kulissien takaa sekä kehittäjien kommentteja, jotka käsittelevät mm. maailmanrakentamista.

”Olemme todella innoissamme voidessamme vihdoin ilmoittaa Rusted Mossin julkaisupäivän, ja pyydämme anteeksi pitkää odottelua, jonka olemme aiheuttaneet. Ylimääräisen ajan ansiosta kehitystiimi pystyi hiomaan ja viimeistelemään peliä entisestään. Julkaisemme myös täynnä sisältöä olevan oppaan, joka antaa sinulle mahdollisuuden kurkistaa pelin kehitysprosessin kulissien taakse, sekä alkuperäisen soundtrackin, jonka avulla voit sukeltaa syvälle Rusted Mossin maailmaan. Toivottavasti olet yhtä innoissasi kuin me!”

sanoi PLAYISMin vastaava tuottaja Shunji Mizutani

ilmestyy huhtikuun 12. päivä :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Huhtikuun PS Plus pelit selvillä – Meet Your Maker, Sackboy sekä Tails of Iron Kommentit pois päältä artikkelissa Huhtikuun PS Plus pelit selvillä – Meet Your Maker, Sackboy sekä Tails of Iron

Sackboy: A Big Adventure

on paljastanut huhtikuun PS Plus ilmaispelit. Tällä kertaa vuorossa on post-apokalyptinen rakentamista ja räiskintää yhdistelevä Meet Your Maker, suositun LittleBigPlanetin jatko-osa sekä of Iron roolipeli.

Meet Your Maker (PS4, PS5)

on ensimmäisen persoonan postapokalyptinen rakentelu- ja räiskintäpeli, jossa jokainen taso on pelaajien suunnittelema. Vaihda rooleja samalla kun varustelet tukikohtaasi ansoilla ja vartijoilla. Valmistaudu sitten nopeatempoiseen taisteluun, jossa hyökkäät muiden pelaajien suunnittelemiin tukikohtiin. Voit saada etulyöntiaseman valitsemalla oikean varustuksen (lähitaistelu, kaukotaistelu, puolustautuminen), lisäominaisuudet ja muut hyödykkeet, jotka sopivat haasteeseesi tai pelityyliisi. Yhdistä luovuutesi ja rakenna yhdessä ystäväsi kanssa tai yhdistä voimasi.

Sackboy: A Big Adventure (PS4, PS5)

PlayStationin ikoninen sankari Sackboy tekee paluun valtavassa, hauskassa ja hurjassa 3D-moninpeliseikkailussa. Lähde yksin eeppiseen kilpajuoksuun aikaa vastaan ja vaaroja vastaan tai lähde seikkailulle yhdessä enintään neljän kaverin kanssa.

of Iron (PS4, PS5)

of Iron on puolestaan synkkä käsinpiirretty roolipeli, joka sijoittuu sodan runtelemaan synkkään maahan. Pelaajat omaksuvat rottien valtaistuimen perijän Redgin roolin ja tehtävänä on pelastaa rikkonainen kuningaskuntasi karkottamalla armoton sammakkoklaani ja sen hurja johtaja Greenwart. Tutkiessasi petollisen viehättävää maailmaa kohtaat ainutlaatuisia hahmoja, jotka ovat valmiina auttamaan sinua seikkailussasi. Tarvitset kaiken mahdollisen avun, olipa se sitten uusia reseptejä ravintoon, piirustuksia tappavien aseiden ja haarniskoiden takomiseen.

Pelit tulevat ladattavaksi huhtikuun 4. päivä. Siihen mennessä ehdit vielä napata talteen helmikuun pelit Battlefield 2042, Dungeons sekä Code Vein.

Kommentoi