Amnesia: Rebirth ja Riverbond ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Amnesia: Rebirth ja Riverbond ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Amnesia: Rebirth

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kauhupeliä ja co-op seikkailupeliä Riverbond.

Vuonna 2020 ilmestynyt Amnesia: Rebirth -peli sijoittuu Algerian aavikkoon, jossa päähahmo Tasi Trianonilla on tarkoituksena tutkia ihmisen kestävyyden rajoja. Trianon matkaa läpi tuhon ja epätoivon, jonka lisäksi hän kohtaa henkilökohtaisia kauhuja ja kipuja.

Trianonin perässä kulkee olento, joka elää päähenkilön kauhulla. Siten pelaaja on kuljettava pimeydessä ilman, että pelko kasvaa liian suureksi. Aika kulkee pelaajaa vastaan ja epäonnistuessaan pelaaja menettää kaiken. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

Riverbond

Riverbond on puolestaan hullunkurinen voxeligrafiikkainen toimintaseikkailupeli, jota voi pelata joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa co-op tilassa. Pelissä suoritetaan tehtäviä, taistellaan ihania vastustajia vastaan ja tuhotaan kaikki pieniksi kuutioiksi.

Pelissä The Knight on vanginnut Eight Worldsin valtiaat aiheuttaen kaaosta, kuivuutta ja epäjärjestystä. Tehtävänäsi on auttaa Riverbondin asukkaita. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2013. puolestaan sai uusinnon PS4, ja PC -alustoille viime vuonna.

ilmestyy 5, PlayStation 4,  ja S sekä One -konsoleille, että :lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi

Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla

Rainbow Six Siege

Tom Clancy’s Siege on yksi pelatuimpia ja seuratumpia kilpaurheilupelejä. Sen Major-peliturnauksissa kohtaavat lajin huiput ottaessaan toisistaan mittaa taktisissa, mutta nopeatempoisissa peliotteluissa. Tämän kesän Six Major -kisat pelataan Berliinissä 15.-21. elokuuta. Mukana on 16 parasta joukkuetta neljältä eri alueelta ympäri maailmaa. Mukana on myös suomalaisväriä, kun Juhani ”Kantoraketti” Toivonen pelaa turnauksessa Rogue-tiimissä.

Ensimmäisenä on vuorossa ryhmävaihe, joka kisataan 15.-17. elokuuta suljettujen ovien takana. Näistä otteluista kahdeksan parasta tiimiä jatkaa pudotuspeleihin, jotka pelataan yleisön edessä Berliinin sydämessä, kuuluisalla Theater am Potsdamer Platz -tapahtumapaikalla. Paikan päälle oleville faneille on otteluiden ohella tarjolla joukkuetapaamisia, demoalueita, oheistarvikemyyntiä ja paljon muuta. Kisatapahtumassa julkistetaan myös pelin seitsemännen pelivuoden kolmannen kauden uudistukset 21. elokuuta.

Six Berlin Major -turnaus alkaa 15. elokuuta kello 10.45 Suomen aikaa ja on katsottavissa suorana lähetyksenä täältä. Kattava joukkuelistaus ja tapahtumaohjeistus löytyvät täältä.

Rainbow Six Siege on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4,  Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. Peli on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi