Among Us -hittipeliin tulossa uusi kartta ja lisätehtäviä: lisäpaljastuksia joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Among Us -hittipeliin tulossa uusi kartta ja lisätehtäviä: lisäpaljastuksia joulukuussa

Suositun Among Us -pelin luoja kiusoittelee uudesta, lähitulevaisuudessa ilmestyvästä pelikartasta. Pelin fanit ovat innoissaan uutisesta, vaikka kartasta julkaistu kuvakaappaus ei paljoa paljasta. Lisätietoa tulevasta päivityksestä saadaan joulukuun 10. päivä, kun InnerSloth lupaa uusia paljastuksia Game Awardsissa. on ehdolla Game Awardsin paras mobiilipeli sekä paras monipeli -kategoriassa.

Suunnitelmat tulevasta kartasta nousi puheenaiheeksi jo syyskuussa, mutta nyt on jo tiedossa, että laaja kartta sisältää paljon uusia tehtäviä ja on peruspelin tavoin ilmainen kaikille pelaajille.

ilmestyi jo vuonna 2018, mutta saavutti suosionsa vasta kuluvan vuoden aikana. Yhteisöllinen ja hienoudessaan yksinkertainen seurapeli haastaa pelaajia toimimaan nokkelana etsijänä sekä korjaajana tai päinvastoin murhaajana ja sabotoijana. Kumman roolin pelaaja kentässä saa, on täysin pelin arpoma.

Peliä voi pelata mobiililaitteilla, tableteilla sekä :llä.

Kommentoi

Among Us -pelin VR-versio sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Among Us -pelin VR-versio sai uuden trailerin

Among Us VR

Suursuosittu sosiaalinen huijauspeli on saamassa VR-version mm. Meta Quest -laseille ja nyt pelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Traileri julkaistiin osana hiljattaista VR-lasien pelitapahtumaa, jossa lanseerattiin myös uusi Ghostbusters VR -peli.

Perinteisen kaksiulotteisen pelikokemuksen sijaan Among Us VR tarjoilee kolmiulotteisen kokemuksen. Pelimekaniikka on kuitenkin tuttua kauraa vanhasta.

Among Us VR -pelillä ei ole vielä toistaiseksi tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta se ilmestyy Meta Quest, PSVR sekä VR -alustoille tämän vuoden lopulla.

Kommentoi

Among Us saa VR-version – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Among Us saa VR-version – katso traileri

Among Us VR

Suosittu sosiaalinen huijauspeli Among Us on saamassa VR-version Meta Quest, PSVR sekä Steam VR -alustoille. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Perinteisen kaksiulotteisen pelikokemuksen sijaan Among Us VR tarjoilee kolmiulotteisen kokemuksen. Pelimekaniikka on kuitenkin tuttua kauraa vanhasta.

Among Us VR -pelillä ei ole vielä toistaiseksi tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta se ilmestyy Meta Quest, PSVR sekä Steam VR -alustoille.

Kommentoi