Among Us -pelin VR-versio sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Among Us -pelin VR-versio sai uuden trailerin

Among Us VR

Suursuosittu sosiaalinen huijauspeli on saamassa VR-version mm. -laseille ja nyt pelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Traileri julkaistiin osana hiljattaista Meta Quest VR-lasien pelitapahtumaa, jossa lanseerattiin myös uusi Ghostbusters VR -peli.

Perinteisen kaksiulotteisen pelikokemuksen sijaan tarjoilee kolmiulotteisen kokemuksen. Pelimekaniikka on kuitenkin tuttua kauraa vanhasta.

Among Us VR -pelillä ei ole vielä toistaiseksi tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta se ilmestyy Meta Quest, sekä -alustoille tämän vuoden lopulla.

Metalliliiton kansa hurraa! – Metal: Hellsinger saapuu virtuaalilaseille Kommentit pois päältä artikkelissa Metalliliiton kansa hurraa! – Metal: Hellsinger saapuu virtuaalilaseille

Arvoisa metalliliiton kansa, ja VR-harrastajat! Nyt on korkea aika valmistautua intensiiviseen päänheilutukseen, sillä kunnioitettu rytmisrymistely saa odotetun VR-päivityksen.

Kustantaja Funcom ja kehittäjä The Outsiders yhteistyössä Lab42 Gamesin kanssa ilmoittivat nimittäin juuri :stä. Upouusi kokemus on rakennettu erityisesti virtuaalitodellisuutta varten ja se julkaistaan tänä vuonna kaikille suurimmille VR-alustoille, mukaan lukien Quest 2/3/Pro, 2 ja -lasit.

Metal: Hellsinger VR lupaa upottaa pelaajat raskaan metallin tahdittamaan toimintaan kuin koskaan aiemmin. Alkuperäispelin arvostettu ääniraita, jossa on metallijättiläisiä kuten Serj Tankian (System of a Down) ja Randy Blythe (Lamb of God), palaa ajamaan VR-kokemusta.

Luunmurskaavan musiikin lisäksi Metal: Hellsinger VR tarjoaa ainutlaatuisia pelimekaniikan hienosäätöjä VR:lle. Pelaajat voivat odottaa itsenäistä kaksin käsin aseiden käyttöä, manuaalista aseiden lataamista ja miekkataistelua, joka hyödyntää tilanmittaista peliä tai tikkuohjattua liikkumista.

Walkabout Mini Golf julkaisee Wallace & Gromit -teemaisen radan kesällä 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Walkabout Mini Golf julkaisee Wallace & Gromit -teemaisen radan kesällä 2024

Virtuaalitodellisuuden minigolf-peli yhdistää voimansa Aardmanin, Wallace & Gromitin luojien kanssa tuodakseen uuden kentän, joka on inspiroitu ikonisesta parivaljakosta.

Kenttä sisältää 18 reikää sekä helpossa että vaikeassa moodissa, teemoitettuja hahmoja ja muistoesineen pelissä käytettävään putteriin. Pelaajat siirretään Wallace & Gromitin kuuluisaan kotiin osoitteessa 62 West Wallaby Street ja kokevat franchisen tunnetun huumorin ja ovelat vempaimet.

Kurkistus kentän piirustuksiin paljastaa osiot, jotka perustuvat talon alakertaan, yläkertaan ja jopa Wallacein kellariin.

Vaikka tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu, -kentän odotetaan saapuvan kesällä 2024. Se on saatavilla kaikilla tuetuilla alustoilla, mukaan lukien Quest-headsetit, 2, , Pico-alustat ja iOS-laitteet Walkabout Mini Golf: Pocket Editionin kautta.

Tämä on 27. kenttä Walkabout Mini Golf -pelissä, viimeisimmän Ice Lair -lisäyksen jälkeen.

Lähde: RoadToVr