Among Us -pelin VR-versio sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Among Us -pelin VR-versio sai uuden trailerin

Among Us VR

Suursuosittu sosiaalinen huijauspeli Among Us on saamassa -version mm. Meta Quest -laseille ja nyt pelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

julkaistiin osana hiljattaista -lasien pelitapahtumaa, jossa lanseerattiin myös uusi VR -peli.

Perinteisen kaksiulotteisen pelikokemuksen sijaan Among Us tarjoilee kolmiulotteisen kokemuksen. Pelimekaniikka on kuitenkin tuttua kauraa vanhasta.

Among Us VR -pelillä ei ole vielä toistaiseksi tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta se ilmestyy Meta Quest, PSVR sekä VR -alustoille tämän vuoden lopulla.

Kommentoi

Beat Saber VR-peli täyttää 4 vuotta – ilmaisia kappaleita tarjolla Kommentit pois päältä artikkelissa Beat Saber VR-peli täyttää 4 vuotta – ilmaisia kappaleita tarjolla

Beat Saber

Suosittu -rytmipeli täyttää neljä vuotta ja peliin saadaan sen kunniaksi kaksi uutta kappaletta.

Kappaleet eivät ole täysin uusia vaan uudelleenmiksauksia aiemmista kappaleista. Niistä on vastannut Camellia ja Toki. Samalla kappaleisiin on saatu visuaalisia päivityksiä, sekä aiemmin julkaistuja uusia pelimekaniikkoja.

on saatavilla ja Humble Bundle -palveluista, sekä Quest -alustalle ja :lle.

Kommentoi

Among Us -VR-versiosta saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Among Us -VR-versiosta saatiin uusi pelivideo

Among Us VR

Suursuosittu sosiaalinen huijauspeli Among Us on saamassa VR-version mm. Meta Quest -laseille ja nyt pelistä on saatu ensimmäinen pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Traileri julkaistiin osana hiljattaista Summer Game Fest -tapahtumaa. Perinteisen kaksiulotteisen pelikokemuksen sijaan Among Us VR tarjoilee kolmiulotteisen kokemuksen. Pelimekaniikka on kuitenkin tuttua kauraa vanhasta.

Among Us VR -peli ilmestyy Meta Quest, PSVR sekä Steam VR -alustoille tämän vuoden lopulla.

Kommentoi