Analogue Pocket on kaikkien aikojen Game Boy -konsoli Kommentit pois päältä artikkelissa Analogue Pocket on kaikkien aikojen Game Boy -konsoli

Analog Pocket

Retropelihuuman vallitessa Analogue niminen firma on päättänyt tuoda markkinoille varsin mielenkiintoisen käsikonsolin. Se nimittäin tukee fyysisiä Game Boy, Advance, Game Boy Color, Sega Game Gear, sekä Neo-Geo -pelejä.

Analogue Pocket tukee varsin monipuolisen määrän eri fyysisiä pelikasetteja.
tukee varsin monipuolisen määrän eri fyysisiä pelikasetteja.

Laitteessa on 3,5 tuuman näyttö ja se tukee 1600×1440 pixelin resoluutiota. Tämä on noin kymmenen kertaa suurempi kuin mitä alkuperäisessä Game Boy -laitteessa oli aikoinaan. Laitteen akun kestosta ei ole tarkempaa tietoa, mutta se ladataan USB-C -liittimen kautta. Analogue Pocket -laite kiinnittyy myös TV:seen erikseen myytävän telakan avulla. Pelata voi tällöin vaikkapa 8BitDo:n Bluetooth -ohjaimen avulla.

tulee markkinoille ensi vuoden puolella ja hintaa laitteelle kertyy 200 dollaria.

Kommentoi

Tältä Elden Ring näyttäisi Game Boy -pelinä Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Elden Ring näyttäisi Game Boy -pelinä

Elden Ring x Game Boy

Demaket, eli versioinnit miltä nykypelit näyttäisivät menneiden aikojen konsoleilla ovat olleet varsin suosiossa viime aikoina. Nyt Elden Ringistä on saatu versiointi, miltä peli näyttäisi alkuperäisellä Game Boy -käsikonsolilla.

Tekeleen taustalla on Shintendo -niminen kehittäjä ja striimaaja, jonka tarkoituksena on tehdä täysin toimiva peli. Käytössä on retropelien tekoon tarkoitettu GB Studio 3.0.

Aluksi Shintendo aikoo saada pelin Limgrave alueen valmiiksi ja päättää sen jälkeen onko koko peliä mahdollista saada ahdettua Game Boy -muistikortille.

Aiemmin on tehty näyttämään alkuperäisen PlayStation -konsolin versiolta.

Kommentoi

Game Boy -pelit saapumassa Nintendo Switch -konsolille? Kommentit pois päältä artikkelissa Game Boy -pelit saapumassa Nintendo Switch -konsolille?

Nintendo Switch

Näyttäisi siltä, että ja Game Boy Advance -pelejä saattaisi olla tulossa Nintendon Switch -konsolille.

Huhu on peräisin 4chan -sivustolta, jonka kautta vuodettiin emulaattori nimeltään Hiyoko sekä Game Boy Advance -emulaattori Sloop. Molempien kehittäjänä on toiminut Nintendon Euroopan kehitysyksikkö.

Emulaattorit ovat NSP -muodossa, joka mahdollistaa niiden käytön modatuilla Switch -konsoleilla. Käyttäjien kertomuksien mukaan rom-pelit myös toimivat konsoleilla.

Tästä voidaan päätellä, että ja Game Boy Advance -pelit saattaisivat saapua Online -pelivalikoimaan tulevaisuudessa.

Kommentoi