Analogue Pocket on kaikkien aikojen Game Boy -konsoli Kommentit pois päältä artikkelissa Analogue Pocket on kaikkien aikojen Game Boy -konsoli

Analog Pocket

Retropelihuuman vallitessa Analogue niminen firma on päättänyt tuoda markkinoille varsin mielenkiintoisen käsikonsolin. Se nimittäin tukee fyysisiä , , , , sekä -pelejä.

Analogue Pocket tukee varsin monipuolisen määrän eri fyysisiä pelikasetteja.
tukee varsin monipuolisen määrän eri fyysisiä pelikasetteja.

Laitteessa on 3,5 tuuman näyttö ja se tukee 1600×1440 pixelin resoluutiota. Tämä on noin kymmenen kertaa suurempi kuin mitä alkuperäisessä Game Boy -laitteessa oli aikoinaan. Laitteen akun kestosta ei ole tarkempaa tietoa, mutta se ladataan USB-C -liittimen kautta. Analogue Pocket -laite kiinnittyy myös TV:seen erikseen myytävän telakan avulla. Pelata voi tällöin vaikkapa 8BitDo:n Bluetooth -ohjaimen avulla.

Analogue Pocket tulee markkinoille ensi vuoden puolella ja hintaa laitteelle kertyy 200 dollaria.

Killer Instinct taistelupeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja Xboxille Kommentit pois päältä artikkelissa Killer Instinct taistelupeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja Xboxille

Killer Instict

Övereistä taisteluistaan tunnettu on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle sekä -konsoleille.

Vuonna 2017 ilmestynyt peli kuuluu pelisarjaan, joka sai alkunsa jo vuonna 1994 kun ensimmäinen osa ilmestyi Super Nintendolle sekä :lle.

Peli tarjoaa yliampuvia taisteluita, villejä taistelijoita, rokkaavaa musaa sekä liudan comboja.

Ilmaisversiossa pelaajat voivat taistella viikottain vaihtuvalla taistelijalla yksinpelissä sekä paikallisessa moninpelissä, että verkossa rankatuissa otteluissa.

Voit ladata Killer Instinct pelin ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Xboxille Microsoft Storesta.

Frasier muuttui Game Boy Color -peliksi Kommentit pois päältä artikkelissa Frasier muuttui Game Boy Color -peliksi

Frasier

1990-luvun NBC:n komediasarja Frasierin fanit voivat nyt kokea sarjan kannettavana roolipelinä, kiitos fanin idean, joka on muutettu täysin pelattavaksi peliksi.

Muutama vuosi sitten kuvittaja Stephen Maurice Graham loi pakkauksia ja logon kuvitteelliselle pelille nimeltään Fantasy.

Vitsi oli yksinkertainen, mutta tehokas. Se perustui ihmisten mielenkiintoon siitä, miltä tuntuisi yhdistää suosittu NBC:n show Frasier, joka kertoo ylimielisestä radio-psykoterapeutista, perinteisen japanilaisen RPG-pelin, kuten Final Fantasyn, kliseisiin ja konventioihin. Ainoa miinuspuoli oli, että vaikka Graham loi upean konseptin, itse peliä ei koskaan tehty.

Nyt kuitenkin näyttää siltä, että toinen luoja nimeltään Edward La Barbera on ottanut haasteen vastaan ja julkaissut oman epävirallisen versionsa siitä, miltä Frasier näyttäisi perinteisenä vuoropohjaisena RPG-pelinä, Grahamin vitsinimikkeen alla.

Peli on kehitetty Game Boy Colorille ja Analogue Pocketille ja siinä Frasier suorittaa tehtäviä useille sarjan hahmoille valmistautuessaan illalliskutsuihin. Pelaajat vierailevat Frasierin asunnossa, KACL-studioissa ja Café Nervosassa sekä monissa muissa tutuissa paikoissa, jotka tunnistat varmasti, jos olet koskaan katsonut kyseistä sarjaa. Pelin trailerin voit ottaa haltuun alta.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta alkuperäisen Frasierin TV-ensi-illasta. Sarja pitää yhä hallussaan komediasarjojen Emmy-palkintoennätystä 37 voiton ja 107 ehdokkuuden myötä. Alkuperäinen sarja on myös striimattavissa SkyShowtimessa.

Frasierin tarina saa jatkoa marraskuussa, kun sarja palaa tv-ruutuihin vuosien odotuksen jälkeen.