Animal Crossing: New Horizons -peliin kesäinen päivitys heinäkuun alussa: Luvassa, uintia, sukellusta ja merenelävien keräilyä Kommentit pois päältä artikkelissa Animal Crossing: New Horizons -peliin kesäinen päivitys heinäkuun alussa: Luvassa, uintia, sukellusta ja merenelävien keräilyä

Switchin suuren suosion saanut Animal Crossing: New Horizons -peliin tulee heinäkuun 3. päivä ilmainen päivitys, joka tuo mukanaan kesäistä ajanvietettä. Pelaajat pääsevät uimaan, sukeltamaan ja keräämään meren pohjalta mereneläviä. Lisäksi pelaajat voivat saada käsiinsä uusia reseptejä, asuja sekä törmätä uusiin sattumuksiin.

tiedottaa samalla seuraavasta, elokuun alussa ilmestyvästä päivityksestä. Sen sisällöstä ei vielä ole julkaistu tietoa, mutta pelaajat ovat varmasti hyvillään ylipäätään siitä, että se on tulossa.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille

Arcade Paradise

Nostalgisista pelihalleista pitävät saattavat riemuita sillä elokuussa PC:lle ja konsoleille saapuu Paradise, jossa pelaajat pääsevät rakentamaan ikioman pelihallin. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä pelaajat ylläpitävät The King Wash nimistä pesulaa, jonka takahuoneesta alkaa ikioman pelihallin rakentaminen. Pelihalliin voi hankkia yli 30 erilaista retropelikonetta ja niitä pääsee myös pelaamaan itse.

Pelihallissa pelaamisen lisäksi pääset tekemään myös arkisia puhteita kuten avaamaan tukkeutuneita vessoja sekä poistamaan purkkaa pesukoneiden reunustoista.

ilmestyy elokuun 11. päivä PC:lle sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, ja Switch -konsoleille.

Kommentoi