Animal Crossing: New Horizons -peliin kesäinen päivitys heinäkuun alussa: Luvassa, uintia, sukellusta ja merenelävien keräilyä Kommentit pois päältä artikkelissa Animal Crossing: New Horizons -peliin kesäinen päivitys heinäkuun alussa: Luvassa, uintia, sukellusta ja merenelävien keräilyä

Nintendo Switchin suuren suosion saanut -peliin tulee heinäkuun 3. päivä ilmainen päivitys, joka tuo mukanaan kesäistä ajanvietettä. Pelaajat pääsevät uimaan, sukeltamaan ja keräämään meren pohjalta mereneläviä. Lisäksi pelaajat voivat saada käsiinsä uusia reseptejä, asuja sekä törmätä uusiin sattumuksiin.

Nintendo tiedottaa samalla seuraavasta, elokuun alussa ilmestyvästä päivityksestä. Sen sisällöstä ei vielä ole julkaistu tietoa, mutta pelaajat ovat varmasti hyvillään ylipäätään siitä, että se on tulossa.

Kommentoi

Crysis Remastered saapuu Switchille heinäkuun 23. päivä Kommentit pois päältä artikkelissa Crysis Remastered saapuu Switchille heinäkuun 23. päivä

Crysis Remastered

Hiljattaisesta julkaisuajan viivästyksestä Crysis Remastered on saapumassa kuitenkin -konsolille alkuperäisenä julkaisuajankohtana heinäkuun 23. päivänä.

Pelin traileri herätti närää fanien joukossa ja Crytek ilmoitti lykkäävänsä pelin julkaisua. Vielä ei ole varmaa milloin peli saapuu Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Alunperin vuonna 2007 ilmestyneessä pelissä taistellaan muukalaishyökkääjiä vastaan käyttäen nanopuvun ominaisuuksia kuten näkymättömyyttä.

Kommentoi

Paper Mario: The Origami King ilmestyy Switchille ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Paper Mario: The Origami King ilmestyy Switchille ensi viikolla

Paper Mario: The Origami King

Nintendo julkaisee uuden Paper Mario: The Origami King -pelinsä -konsolille heinäkuun 17. päivä.

Pelissä seikkailevat tietenkin paperinen Mario ja tämän kumppani Olivia sekä muut tutut hahmot Toad, Goombat ja Bob-Ombsit. Pelissä nähdään myös täysin uusi loppuvastus nimeltään King Olly, jonka Marion täytyy päihittää pelastaakseen Prinsessa Peachin.

Pelin taistelumekaniikkaa on muutettu ja se tulee yhdistelemään vuoropohjaista toimintaa sekä pulmanratkontaa.

Pelisarjan edellinen osa Paper Mario: Color Splash ilmestyi vuonna 2016 Wii U -konsolille.

Kommentoi