Anime-MMO Aura Kingdom nousee korkealentoon Sky Riders -päivityksellä Kommentit pois päältä artikkelissa Anime-MMO Aura Kingdom nousee korkealentoon Sky Riders -päivityksellä

Aura Kingdom

pyytää Aura Kingdom -pelaajia pitelemään tiukasti kiinni, sillä sen uusin versio – Riders – vie heidät ikimuistoiselle lennolle, joka on täynnä uusia Sky Towerin kerroksia, luolia, tapahtumia ja paljon muuta. 

Riders -päivitys lähtee liikkeelle pelaajien taistelussa viiden uuden Sky Tower -kerroksen läpi (56-60), joista jokaisessa on oma tarinansa, haasteensa ja palkintonsa. Kun pelaajat saavuttavat 35 000 jalan matkalentokorkeuden, he voivat irrottaa turvavyönsä ja taistella neljän uuden vankityrmän läpi:

  • Eidolon Story Dungeon: Tsubaki
  • Nightmare Realm (ryhmä)
  • Nightmare – Ancient Cliff Temple (soolo)
  • Demon Fantasies X – Battle of Ambition

Laskeutuessaan pelaajat voivat odottaa osallistuvansa Tower Drop -tapahtumaan, Guild Eidolon Spawn -tapahtumaan ja Christmas Letter Collection -tapahtumaan. Tulevan lomakauden aikana pelaajat voivat osallistua useisiin pelin sisäisiin aktiviteetteihin – kuten arkeologiaan ja ruoanlaittoon – kerätäkseen kirjaimet C-A-N-D-Y. Kun CANDY on ansaittu, pelaajat voivat vaihtaa ne useisiin pelin sisäisiin palkintoihin, kuten paneeleihin, buffeihin ja muihin.

Aura on saatavilla ja iOS -mobiililaitteille sekä :lle.

Kommentoi

Koneoppimispeli while True: learn() ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Koneoppimispeli while True: learn() ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

while True: learn()

Store jakaa tällä viikolla myös toista peliä. Kyseessä on pulmanratkontaa ja simulaatiota yhdistelevä while True: learn().

Pelissä päästään tutustumaan koneoppimisen, neuroverkkojen, massadatan sekä tekoälyn maailmaan. Mutta kaiken tämän takana on se, että haluat tuntea kissasi paremmin.

Pelissä olet koodaaja, jonka kissa on koodivelho, mutta ei ymmärrä ihmisten kieltä. Sinun tehtäväsi on käyttää koneoppimista ja visuaalista ohjelmointia auttaaksesi ymmärtämään kissaasi paremmin.

Peli soveltuu niille jotka haluavat oppia ymmärtämään koneoppimista ja siihen liittyviä komponentteja.

Voit ladata while True: learn() -pelin ilmaiseksi :lle Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Steam Deck -käsi-PC:n pakkaus – katso kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Steam Deck -käsi-PC:n pakkaus – katso kuvat

Valven kannettavaa peli-:tä, joudutaan odottelemaan vielä ensi vuoden puolelle, mutta nyt sen lopullisesta pakkauksesta on saatu uusia kuvia.

Valve julkaisi kuvia tulevan laitteen minimalistisesta pakkauksesta ja myös laitteen kovakotelosta sivustollaan.

Aiemmin tänä vuonna lanseerattu Steam Deck noudattelee Switch -käsikonsolin ulkonäköä, mutta sillä pystyy pelaamaan Steam -kirjaston pelejä. Kädessä pideltävästä peli-:stä on kolme eri versiota ja saatavilla tulee olemaan myös erillinen telakka.

Laitteen piti alunperin ilmestyä joulukuussa 2021, mutta Valve ilmoitti aiemmin tänä vuonna lykkäävänsä laitteen julkaisua helmikuulle 2022.

Kommentoi