Animoitu Sonic -aiheinen tv-sarja tulossa Netflixiin vuonna 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Animoitu Sonic -aiheinen tv-sarja tulossa Netflixiin vuonna 2022

Sonic The Hedgehog

jatkaa videopelisarjojen työstämistä ja seuraavana vuorossa on mitä ilmeisemmin Segan suosittu .

Sonic the Hedgehog Netflix

Aiheesta kerrottiin virallisella NXOnNetflix Twitter -tilillä, mutta sittemmin viesti on jo ehditty poistaa. Animoidun sarjan taustalla tulee olemaan luonnollisesti sekä tuotantoyhtiö ja .

Animoidun Sonic -aiheisen sarjan on määrä ilmestyä Netflixiin vuonna 2022.

Kommentoi

Netflixin Blood of Zeus -animaatiosarja saapuu Immortals: Fenyx Rising -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin Blood of Zeus -animaatiosarja saapuu Immortals: Fenyx Rising -peliin

Blood of Zeus (Netflix)

Immortals: Fenyx Rising -toimintapelin ja Blood of Zeus -animaatiosarjan mytologiset maailmat yhtyvät väliaikaisesti, kun peli täydentyy animaatiosarjan mukaisella tehtävällä. Se johdattaa pelajaan toismaailmallisten olentojen kohtaamiseen ja tuo vastaan hurjat pedot Chimeran ja Cerberusin.

Palkinnoksi tehtävän suorittamisesta pelaaja saa kotkakorun ja Blood of Zeus -teemaiset muokkausvaihtoehdot hahmolleen ja kumppaneilleen. Näitä ovat hahmon panssarit, siivet, ratsu, eläinkumppani ja kokonaisvaltainen asepaketti. Sekä varuste- että asepaketti ovat erikseen ostettavissa myös pelitapahtuman loppumisen jälkeen.

Kreikkalaisista tarustoista innoituksensa saanut Immortals Fenyx Rising tarjoaa kuvankauniin ja värikkään avoimen pelimaailman. Sitä täplittää joukko toinen toistaan oudompia hirviöitä, jotka osaltaan yrittävät pysäyttää Fenyxin vääjäämättömältä vaikuttavan etenemisen. Apunaan Fenyxillä on valikoima ainutlaatuisia legendaarisia varusteita, kuten Akilleen miekka, Odysseuksen jousi ja Daidaloksen siivet. Näitä myös tarvitaan, sillä myyttiset hirviöt ovat vahvoja ja kestäviä. Lisäksi pelimaailma on täynnä erilaisia ratkottavia pulmia, aina pienistä ongelmista massiivisen Tartaroksen kammottaviin kammioihin. Eikä sankariseikkailu olisi mitään ilman loisteliaita ja merkittäviä aarteita, joita Fenyx kerää talteen matkan varrella. Matkan varrella edistyminen palkitaan sekä uusin asein, panssarein ja jumalallisin voimin, joita myös tarvitaan voimakkaampia vihollisia vastaan taisteltaessa.

Immortals Fenyx Rising on saatavana Xbox Series X ja S-, Xbox One-, Nintendo Switch-, PlayStation 5- sekä PlayStation 4 -pelikonsoleille, että pc-tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Google Stadia -pelitilauspalveluista. Peli tullaan myöhemmin julkaisemaan myös Amazon Luna-pelipalvelussa.

Kommentoi

Nintendo poistaa Netflixin Wii U ja 3DS -alustoiltaan Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo poistaa Netflixin Wii U ja 3DS -alustoiltaan

Pelijätti Nintendo on päättänyt poistaa suositun suoratoistopalvelu Netflixin osasta laitteistaan. Netflixiä ei tule enää olemaan saatavilla niin Wii U kuin 3DS -konsoleilla. ei myöskään ole saatavilla enää suositussa Nintendo Swtichissa.

Kyseisten konsoleiden sovelluskaupasta Netflix sai lähteä jo 31.12.2020, mutta ne säilyvät käyttäjiensä konsoleilla vielä 30. heinäkuuta 2021 asti.

Kommentoi