Anno 1800 -strategiapeli pelattavissa tällä viikolla ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Anno 1800 -strategiapeli pelattavissa tällä viikolla ilmaiseksi

Anno 1800

tarjoaa Anno 1800 -strategiapelin koettavaksi yhdessä ystävien kanssa ilmaiseksi 1.-6. syyskuuta. Tällöin ilmaiseksi pelattavissa oleva peli antaa pelaajien käyttöön pelin perusversion niin yksinpelin kuin moninpelitilojenkin osalta. Pelin voi ladata rajatuksi ajaksi itselleen joko Ubisoft Connect -pelipalvelusta tai Store -kauppapaikasta.

Anno 1800 -strategiapeli myös laajenee loppuvuodesta kahdella ilmaisella pelilaajennuksella. 28. syyskuuta 2021 julkaistava Cosmetic Pack #5 Pedestrian Zone tuo nimensä mukaisesti uusia laajennusmahdollisuuksia jalankulkijoille. Näitä ovat muun muassa kauppahalli, julkiset käymälät ja kanaalirakenteet. Näiden myötä kaupungin kävelymahdollisuudet nousevat aivan uudelle tasolle. Cosmetic Pack #6 Vibrant Cities -laajennus julkaistaan vuoden lopulla ja se tuo lisää väri- ja koristeluvaihtoehtoja rakennuksille.

Näin eri kaupunginosat voi loihtia erilaisiksi oman mielikuvituksensa mukaan. Joulukuussa on vuorossa pelipäivitys #13, joka korjaa pelistä bugeja sekä parantaa pelin suorituskykyä. Lisäksi päivitys sisältää ilmaisen pelitilan, joka tarjoaa haastavamman tavan rakentaa omaa kaupunkia. Esimerkiksi liian runsas kalastaminen tai luonnonresurssien käyttö voi tuhota luontoa ja tehdä ympäristöstä vähemmän asumiskelpoisen. Keskiössä on maltillisuus ja tasapaino luonnon antimien kanssa.

on monipuolinen ja yksityiskohtainen strategiapeli, jossa pelaaja keskittyy suunnittelemaan ja rakentamaan omaa valtakuntaansa rakennuksista infrastruktuuriin avoimessa pelimaailmassa. Erilaiset tontit, rakennelmat ja katuverkostot ovat pelaajan suunniteltavissa. Näiden lisäksi diplomatia, tutkimusmatkat, kaupankäynti ja jopa mahdollinen sodankäynti ovat pelaajien päätettävissä.

Yksinpelin lisäksi sisältää pelisarjan klassisen moninpelitilan. Anno 1800- ja Anno 1800: Complete Edition -pelit sekä kausikortit ovat saatavilla digitaalisesti Store- ja Games -kauppapaikoista PC:lle.

Kommentoi

Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa

Soul Calibur VI

tarjoilee tällä kertaa edullista Fighting Juggernauts -pelipakettia, joka sisältää mm. VI, Legendary Edition, sekä Killer Instinct -pelit.

  • Mikäli maksat ainoastaan euron saat One Finger Death Punch 2 -pelin.
  • Jos maksat vähintään 10,17 euroa saat aiemman lisäksi myös XL ja Slap City -pelit.
  • Mikäli pulitat vähintään 10,36 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös SoulCalibur VI, Legendary Edition, sekä Killer Instinct -pelit ja alennuskuponkeja SoulCalibur VI -pelin kausiin.

Paketti on ostettavissa aina marraskuun 3. päivään asti. Pelit ovat koodeja :lle. Osa tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red on ilmoittanut viivästyttävänsä Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3: Wild Hunt -hittipeliensä uuden sukupolven päivityksiä.

Syyskuussa kehittäjä lupasi julkaista päivitykset vielä ennen tämän vuoden loppua, mutta nyt julkaisu näyttänee siirtyneen Cyberpunkin osalta vuoden 2022 ensimmäiselle neljännekselle ja Witcherin osalta toiselle neljännekselle.

Cyberpunk 2077 -peli on parhaillaan saatavilla Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle ja Google Stadia -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi