Another Fisherman’s Tale -VR-pelistä saatiin esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Another Fisherman’s Tale -VR-pelistä saatiin esittelyvideo

Another Fisherman's Tale

Vertigo Games on julkaissut uuden pelivideon tulevasta Another Fisherman's Tale -VR-pelistä. Voit katsoa videon alta.

Videolla nähdään pelin surrealistista maailmaa sekä mieltä taivuttavia pelimekaniikkoja kuten huoneissa liikkumista kuten Addams Familyn Thing konsanaan.

Another Fisherman's Tale on jatkoa suositulle ja vuoden 2019 VR-pelin palkinnon voittaneelle A Fisherman's Tale -pelille.

Another Fisherman's Tale ilmestynee piakkoin :lle, -laitteille sekä :n kautta.

Kommentoi

Fractured Sanity -kauhuseikkailu ilmestyi VR-laitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Fractured Sanity -kauhuseikkailu ilmestyi VR-laitteille

Brasilialainen United Games studion uusi kauhuseikkailu on ilmestynyt -laitteille. Samalla peliin on saatu uusia kielivaihtoehtoja ja uusi julkaisutraileri, jonka voi katsoa alta.

”Olemme lisänneet kielivaihtoehtoihin portugalin, espanjan ja yksinkertaistetun kiinan, ja uusi jännittävä traileri saa ihmiset innostumaan pelistä. Työskentelemme yötä päivää korjatakseen ongelmia – olemme kaikki hyvin tohkeissamme ja keskitymme tekemään pelistä entistä helpommin saavutettavan!”

kertoo Gabriel Marques, toinen Fractured Sanityn luojista

Fractured Sanity on yksinomaan VR:ää varten kehitetty yksinpeli, jossa kaikki mekaniikat ja pulmat ovat realistisia ja interaktiivisia. Tässä selviytymiskauhupelissä pääset mukaan jännittävään tarinaan ja paljastat synkän totuuden psykiatrisesta klinikasta, jota johtaa tohtori Simmons, joka on tutkinut miten henkilön ego ja superego voidaan hajottaa.

Fractured Sanity -peli on saatavilla Steam VR ja Oculus laitteille. Peli tulee saamaan lähitulevaisuudessa myös tuen tulevalle -VR-laitteelle.

Kommentoi

Fractured Sanity -kauhupeli saapuu VR-laitteille maaliskuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Fractured Sanity -kauhupeli saapuu VR-laitteille maaliskuun lopulla

Brasilialainen pelistudio United Games on paljastanut immersiivisen --pelinsä julkaisupäivän. Lyhyeksi mutta pelottavaksi kokemukseksi suunniteltu selviytymiskauhupeli julkaistaan Steamissa ja App Labissa 28. maaliskuuta.

”Kun aloitimme tämän projektin, tiesimme, että se ei voi olla vain säikyttelyjen täyttämä kävelysimulaattori – siinä piti olla mekaniikkaa, uppoutumista ja tunnelmaa. Näin oli klassisissa kauhupeleissä, joiden parissa kasvoimme, joten miksi emme toisi sitä VR:ään?”

Gabriel Marques

Fractured Sanity on jännittävä tarina Triton Health Asylumista, jota johtaa arvostettu psykologi, tohtori Matthew Simmons, joka on tehnyt kokeita siitä, miten ihmisen minuus, ego ja superego voidaan hajottaa. Päähenkilönä heräät psykiatrisen klinikan sellistä ilman mitään muistikuvaa siitä, miten olet sinne alun perin joutunut.

Aloitat intensiivisen ja sydämentykytyksiä aiheuttavan kokemuksen selvittääksesi, mitä sinulle ja kadonneelle henkilökunnalle on oikeasti tapahtunut. Sinun on ratkaistava arvoituksia ja taisteltava hengestäsi haamujen kanssa, jotka jahtaavat sinua ja yrittävät viedä henkesi. Koko VR-kokemus perustuu realistisiin ja interaktiivisiin arvoituksiin ja mekaniikkaan, jotka upottavat sinut täysin synkkään tarinaan, jossa on yllätyksellinen loppu.

Tutki

Sinun on löydettävä tie ulos keräämällä esineitä, ratkaisemalla arvoituksia ja olemalla vuorovaikutuksessa kaiken kanssa fysiikkapohjaisessa VR-simulaatiossa. Yksityiskohtien tarkka huomioiminen on erittäin tärkeää, sillä vastaus voi olla lähempänä kuin uskotkaan..

Vuorovaikuta

Tähän laitokseen on kätketty monia salaisuuksia – sinun on selvitettävä, mitä on tekeillä… ja miten pääset pakoon. Realistinen vuorovaikutus tekee jokaisesta toiminnosta mukaansatempaavan. Avaa ovia, käytä taskulamppua, vipuja ja paljon muuta. Jokainen löytämäsi esine voi olla hyödyllinen; lue huolellisesti ja vuorovaikuta ympäristön kanssa ratkaistaksesi arvoituksia..

Selviydy

Kummitukset jahtaavat sinua ja yrittävät tappaa sinut. Voit selviytyä ampumalla ne. Aseiden vuorovaikutus on realistista aina uudelleenlataamisesta ampumiseen. Huolehdi ammuksista – tämä ei ole arcade-räiskintäpeli ja ammuksia on harvassa.

Fractured Sanity -pelin ilmestyy maaliskuun 28. päivä ja Oculus laitteille.

Kommentoi