Anthem sai näyttävän lyhytelokuvamaisen trailerin – Direct 9 leffan ohjaajan käsialaa Kommentit pois päältä artikkelissa Anthem sai näyttävän lyhytelokuvamaisen trailerin – Direct 9 leffan ohjaajan käsialaa

District 9 ja elokuvien ohjaaja Neill Blomkamp ja tämän on tuottanut näyttävän trailerin tulevalle avoimen maailman -räiskintäpelille.

Osittain näytellyn ”Conviction” nimellä kulkevan lyhytelokuvan tarina sijoittuu Anthemin maailmaan, mutta aikaan ennen pelin tapahtumia.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Blomkamp ja hänen studionsa työskentelee peliaiheisten pätkien parissa. Samainen joukko on tehnyt videoita myös Halo -pelisarjasta.

Anthem -peli on pelattavissa jo nyt EA:n Origin Access Premier -palvelun kautta. Muille alustoille peli saapuu helmikuun 22. päivä.

Gran Turismo -elokuvasta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Gran Turismo -elokuvasta saatiin uusi traileri

Gran Turismo

on julkaisemassa -aiheista elokuvaa ja siitä on nyt saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Elokuvan ohjaajana toimii ja elokuvista tuttu Neill Blomkamp. Pääosissa puolestaan nähdään Orlando Bloom sekä David Harbour.

Gran Turismo on Sonyn -konsoleille julkaisema ajopelisarja, jonka ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 1997. Viimeisin peli ilmestyi viime vuonna.

Elokuvan on määrä ilmestyä teattereihin elokuun 11. päivä 2023.

Anthem -peliä luotsannut Jonathan Warner jätti BioWaren Kommentit pois päältä artikkelissa Anthem -peliä luotsannut Jonathan Warner jätti BioWaren

Anthem

Hiljattain kuopatun -pelin kehitystä johtanut Jonathan Warner on jättänyt BioWaren. Warner ehti työskennellä firmassa lähes 10 vuotta ja kertoi lähdöstään Twitter -tilillään.

Peli ilmestyi alunperin alkuvuodesta 2019 ja kärsi tällöin lukuisista bugeista ja oli perusmekaniikaltaan rikkonainen. BioWare lupautui kuitenkin uusimaan pelin kauttaaltaan, kunnes ilmoittu lähes kuukausi sitten lopettavansa pelin kehityksen tyystin.

Syynä kehityksen keskeyttämiseen oli koronaviruksen aiheuttamat hankaluudet kehityksessä ja studion halu keskittyä ja -pelisarjoihin.