Anthem sai näyttävän lyhytelokuvamaisen trailerin – Direct 9 leffan ohjaajan käsialaa Kommentit pois päältä artikkelissa Anthem sai näyttävän lyhytelokuvamaisen trailerin – Direct 9 leffan ohjaajan käsialaa

District 9 ja elokuvien ohjaaja Neill Blomkamp ja tämän on tuottanut näyttävän trailerin tulevalle avoimen maailman Anthem -räiskintäpelille.

Osittain näytellyn ”Conviction” nimellä kulkevan lyhytelokuvan tarina sijoittuu Anthemin maailmaan, mutta aikaan ennen pelin tapahtumia.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Blomkamp ja hänen studionsa työskentelee peliaiheisten pätkien parissa. Samainen joukko on tehnyt videoita myös Halo -pelisarjasta.

Anthem -peli on pelattavissa jo nyt :n Origin Access Premier -palvelun kautta. Muille alustoille peli saapuu helmikuun 22. päivä.

Kommentoi

Anthem -peliä luotsannut Jonathan Warner jätti BioWaren Kommentit pois päältä artikkelissa Anthem -peliä luotsannut Jonathan Warner jätti BioWaren

Anthem

Hiljattain kuopatun Anthem -pelin kehitystä johtanut Jonathan Warner on jättänyt BioWaren. Warner ehti työskennellä firmassa lähes 10 vuotta ja kertoi lähdöstään Twitter -tilillään.

Peli ilmestyi alunperin alkuvuodesta 2019 ja kärsi tällöin lukuisista bugeista ja oli perusmekaniikaltaan rikkonainen. lupautui kuitenkin uusimaan pelin kauttaaltaan, kunnes ilmoittu lähes kuukausi sitten lopettavansa pelin kehityksen tyystin.

Syynä kehityksen keskeyttämiseen oli koronaviruksen aiheuttamat hankaluudet kehityksessä ja studion halu keskittyä ja Mass Effect -pelisarjoihin.

Kommentoi

Nyt se on viralista – BioWare ei jatka Anthem -pelin kehitystä Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt se on viralista – BioWare ei jatka Anthem -pelin kehitystä

Anthem

on nyt virallisesti luovuttanut epäonnistuneen Anthem -pelin uudelleenkehityksen. Sen sijaan se keskittyy tuleviin Mass Effect, Dragon Age ja Star Wars -pelisarjoihin.

Aiheesta kertoi studion vastaava tuottaja Christian Dailey blogipostauksessa. Anthem Next -nimellä kulkeneen projektin piti korjata ontuvasti ilmestynyt peli. Voit lukea koko viestin täältä.

EA:n ja BioWaren piti tehdä päätös pelin kohtalosta jo helmikuun alussa, mutta päätös oli selkeästi yrityksille vaikea.

Vaikka pelin kehittäminen on loppunut, pysyy kuitenkin sen palvelut linjoilla vielä ainakin toistaiseksi. Anthem on edelleen saatavilla :lle sekä ja One -konsoleille.

Kommentoi