Anthemin bugi sulkee pelaajien konsoleita: Bioware ei ole kommentoinut bugia Kommentit pois päältä artikkelissa Anthemin bugi sulkee pelaajien konsoleita: Bioware ei ole kommentoinut bugia

Biowaren monipelattava onlinepeli on kohdannut haastavan bugin. Useat pelaajat ovat kommentoineet kuinka pelin aikana konsoli sammuu täysin ja yllättäen. Osa käyttäjistä pelkää, että bugi saa heidän konsolinsa täysin toimintakyvyttömäksi. ei ole vielä korjannut bugia tai reagoinut pelaajien valituksiin ja huomautuksiin. Pelaajat kommentoivat tilannetta sosiaalisessa mediassa, sillä häiriötä on ilmennyt eri konsoleilla.

4:n pelaajia on kertonut, ettei konsoli ole käynnistynyt ollenkaan bugin sammutettua sen. X sekä S -konsoleilla on myös häiriötä kuvataajuudessa, yhteyksissä sekä niissä on ilmennyt täydellisiä kaatumisia. Eräs kirjoittaja kommentoi ostaneensa täysin uuden virtalähteen, kun kaatui Anthemin vuoksi.

Pelaajat odottavat Biowaren vastausta ja pohtivat hyvitystä pelistä tai jopa laitteistaan.

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle

PAW Patrol World

on julkaissut uuden -pelin, joka perustuu suosittuun lasten animaatiosarjaan .

Peli on avoimen maailman seikkailupeli, joka tarjoaa mahdollisuuden tutkia Adventure Bayn katuja, Barkingburgin torneja, Jake's Mountain -vuoristoa sekä villiä viidakkoa.

Pelata voi joko yksin tai kahden pelaajan voimin ja yhteensä pelissä on kahdeksan pelattavaa hahmoa, kuten Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky ja Zuma sekä fanien suosikit Tracker ja Everest.

Peli on täysin ääninäytelty ja sen ohjaus on intuitiivinen ja saavutettava, joten se soveltuu myös nuorimmille pelaajille. Pelaajat keräävät keräilyesineitä ja salaisuuksia, jotka avaavat uusia tehtäviä ja edistymisvaihtoehtoja hahmojen ja ajoneuvojen muokkaamiseen. Mukana on myös neljä erikoismissiota, jotka perustuvat sarjan ikonisiin jaksoihin.

PAW Patrol World on saatavilla , , Nintendo , , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.