Apex Legends saapuu kilpailijoidensa tapaan mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Apex Legends saapuu kilpailijoidensa tapaan mobiililaitteille

Suuren suosioon nopeasti kasvanut battle-royale peli julkaistaan piakkon myös puhelimille ja tableteille. Pelin julkaisija on myös neuvottelemassa pelin viemisestä Kiinan markkinoille.

Apex Legendsin pahimmilla kilpailijoilla Fortnitella ja :lla on jo mobiiliversiot, joten ei tule yllätyksenä että myös haluaa näille markkinoille.

on ollut tähän asti :n historian nopeiten kasvava peli ja se on saavuttanut jo yli 50 miljoonaa pelaajaa.

Kommentoi

The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri

Fortnite x The Witcher

CD Projekt Red on tuomassa yhteistyössä Gamesin kanssa The Witcher päähahmon of Rivian osaksi battle royale peliä.

Geralt saapuu osaksi peliä pelin neljättä kautta ja tulee saataville kauden puolessa välissä. Videolla nähdään miten Geralt on tyylitelty osaksi Fortniteä.

The WItcher 3: Wild Hunt on saamassa seuraavan sukupolven konsoleiden päivityksen joulukuun 14. päivä.

Kommentoi

Apex Legendsin uudesta Eclipse -kaudesta saatiin pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Apex Legendsin uudesta Eclipse -kaudesta saatiin pelivideo

Apex Legends

EA ja Respawn ovat julkaisemassa Apex Legends -pelin seuraavaa viidennettätoista kautta nimeltään Eclipse. Nyt tulevasta kaudesta on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Kausi tuo mukaan uuden Catalyst hahmon lisäksi uuden kartan nimeltään Broken Moon. Kartta tarjoilee kaksi puolta: kauniin Eternal Gardensin ja Bionomicsin sekä synkemmän The Perpetual Core sekä Breaker Wharfin.

Eclipsen mukana tuleva Catalyst on puolustava Legend, jolla on maaginen kyky hallita ferrofluidia. Boreas planeetalla teini-ikäinen Catalyst ja tämän ystävät vannoivat suojelevansa Cleoa, Boreasin kuuta, mutta se mitä seuraavaksi tapahtui, jätti Catalystin kaipaamaan vastauksia.

Apex Legends on saatavilla PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X ja S sekä Nintendo Switchille ja PC:lle Originin ja Steamin kautta. Viidestoista kausi Eclipse ilmestyy peliin maailmanlaajuisesti 1. marraskuuta.

Kommentoi