Apex Legendsin seuraava hahmo paljastui – Halloween tapahtuma tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Apex Legendsin seuraava hahmo paljastui – Halloween tapahtuma tulossa

Battle royale -peli on saamassa uuden hahmon nimeltään Crypto. Asia on paljastunut -tapahtumassa Tennesseessä.

View post on imgur.com

Cryptosta nähtiin pilkahdus jo kesäkuussa pelin toisen kauden trailerilla, mutta todennäköisempää on että hahmo nähdään virallisesti pelissä vasta kolmannella kaudella. Vuodossa paljastettiin myös uusi ase Charge -kivääri, joka on tuttu -peleistä. Apex Legends sijoittuu samaan peliuniversumiin, joka nähdään Titanfall peleissä.

View post on imgur.com

Peliin on huhujen mukaan tulossa myös Halloween -tapahtuma, joka sisältäisi Kings Canyonissa sijaitsevan kaupungin muokkauksen teemaan sopivaksi. Tämän lisäksi Gibraltar hahmo olisi saamassa uuden teemaan sopivan ulkoasun.

View post on imgur.com

Post Malone kohtaa Apex Legendsin: Uusi yhteistyötila saatavilla 7.11. alkaen Kommentit pois päältä artikkelissa Post Malone kohtaa Apex Legendsin: Uusi yhteistyötila saatavilla 7.11. alkaen

™ X -tapahtuma käynnistyy 7. marraskuuta ja kestää kaksi viikkoa. Tapahtumassa julkaistaan uusi rajoitettu pelitila, Three Strikes, sekä uusia kosmeettisia esineitä, kuten aseiden skinejä ja hahmojen asuja.

Tapahtuman yhteydessä on myös mahdollisuus voittaa rajoitettu Apex Legends Ignite Bomber Jacket -takki, joka on inspiroitunut Wraithin uudesta Iconic Skinistä.

Aiheuta kaaosta uudessa LTM-tilassa nopeammilla elvytyksillä ja haavoittumattomuudella, kun olet maassa. Kolmella yrityksellä sinä ja tiimisi voitte yrittää olla viimeinen selviytyjätiimi. Pelaajat voivat olla maassa, mutta heitä ei voi tappaa, ellei koko tiimi tuhota. Tässä vaiheessa menetät yhden yrityksen ja ilmestyt täysin varusteltuna kartalle. Menetä kaikki kolme yritystä ja olet ulkona.

Pelaajat ilmestyvät yhden POI:n päähän siitä, missä heidän tiiminsä tuhoutui, varustettuna sillä varustuksella, jota heillä oli tiiminsä tuhoutuessa, mukaan lukien:

  • Panssarit ja EVO-kehitys
  • Aseet ja lisävarusteet (myyttiset aseet lukuun ottamatta)
  • Ammukset, kranaatit ja tarvikkeet

Liity mukaan perjantaista sunnuntaihin ja nauti 1,5-kertaisesta hauskuudesta:

  • 1.5-kertainen XP:n lisäys kaikissa saaduissa XP-pisteissä 10. marraskuuta – 12. marraskuuta 2023
  • 1.5-kertainen XP:n lisäys, kun pelaat Three Strikes -tilaa 17. marraskuuta – 19. marraskuuta 2023

Post Malone on itse suuri Apex Legends -fani, joten yhteistyö pelin kanssa on hänelle luontevaa. Tapahtuma onkin hyvä tilaisuus niin Post Malonelle kuin Apex Legends -pelaajillekin nauttia pelistä yhdessä ja saada uusia kokemuksia.

Apex Legends: Ignite on saatavilla PS4-, PS5-, -, Xbox X|S- ja Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle appin ja Steamin kautta.

Huhumylly jauhaa: Titanfall 3 julkistetaan aivan näillä näppäimillä? Kommentit pois päältä artikkelissa Huhumylly jauhaa: Titanfall 3 julkistetaan aivan näillä näppäimillä?

saattaa olla valmistautumassa julkistamaan huhutun :n tässä kuussa. Huolimatta aiempien -pelien vaikeuksista, kolmannen osan kysyntä ja odotus fanien keskuudessa on vahvaa. Siksi on spekuloitu, että Titanfall 3 -pelin työstäminen olisi jo alkanut. Verkossa kiertää epävirallinen traileri, joka viittaa pelin maailmanlaajuiseen paljastamiseen 27. lokakuuta, mutta sen aitoutta ei ole vielä vahvistettu.

Titanfallilla on aina ollut hieman vaikea historia pelin loistavasta maineesta huolimatta. Alkuperäinen, vain moninpeliin keskittyvä –yksinoikeuspeli, kamppaili löytääkseen yleisöä, kun se julkaistiin vuoden 2014 alussa. Pelin julkaiseminen ilman yksinpelimahdollisuutta ei ollut tuolloin alalla normaali käytäntö. Tämä, yhdistettynä julkaisuun yksinomaan vähemmän suosituille Xbox Onelle, koettiin monien mielestä epäonnistumiseksi sen hienosta ensimmäisen persoonan mech-pelattavuudesta huolimatta.

Syksyllä vuonna 2016 julkaistu monialustainen, yksinpeliin keskittyvä jatko-osa jäi hieman jalkoihin samaan aikaan julkaistujen Modern Warfare Remastered ja , sekä :n takia. Näin ollen kamppaili löytääkseen paikkansa ensimmäisen persoonan räiskintäpelejen valtakunnassa, ainutlaatuisesta mech-pelattavuudestaan ja tarinakampanjastaan huolimatta.

Kaikista näistä haasteista huolimatta, ja mahdollisesti osittain Apex Legendsin valtavan menestyksen ansiosta, fanit vaativat edelleen Respawnin mech-keskeisen ensimmäisen persoonan räiskintäpelin kolmatta osaa. Epävirallinen teaser-traileri näyttää selkeästi vihjaavan, että Titanfall 3 todella on tulossa.

Mikäli traileri pitää paikkansa, se tarkoittaisi, että Respawn olisi valmistautumassa julkistamaan suuren uutisen virallisesti lähiaikoina, koska ehdotettu päivämäärä on jo aivan nurkan takana. Itse pelin julkaisu saattaa vielä olla muutaman vuoden päässä, vai kukapa sen nyt sitten todellisuudessa tietääkään.

Joka tapauksessa, fanien kannattaa pysyä kuulolla :n ja Respawnin sosiaalisesta mediasta mahdollisten päivitysten varalta.