Apex Legendsin seuraava hahmo paljastui – Halloween tapahtuma tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Apex Legendsin seuraava hahmo paljastui – Halloween tapahtuma tulossa

Battle royale -peli on saamassa uuden hahmon nimeltään Crypto. Asia on paljastunut GameStop -tapahtumassa Tennesseessä.

View post on imgur.com

Cryptosta nähtiin pilkahdus jo kesäkuussa pelin toisen kauden trailerilla, mutta todennäköisempää on että hahmo nähdään virallisesti pelissä vasta kolmannella kaudella. Vuodossa paljastettiin myös uusi ase Charge -kivääri, joka on tuttu Titanfall -peleistä. sijoittuu samaan peliuniversumiin, joka nähdään peleissä.

View post on imgur.com

Peliin on huhujen mukaan tulossa myös Halloween -tapahtuma, joka sisältäisi Kings Canyonissa sijaitsevan kaupungin muokkauksen teemaan sopivaksi. Tämän lisäksi Gibraltar hahmo olisi saamassa uuden teemaan sopivan ulkoasun.

View post on imgur.com

Kommentoi

Jedi: Fallen Order -peli saa jatkoa ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Jedi: Fallen Order -peli saa jatkoa ensi vuonna

Jedi: Survivor

EA on julkaisemassa jatkoa vuoden 2019 Jedi: Fallen Order -pelille. Voit katsoa uuden Jedi Survivor -pelin trailerin alta.

sijoittuu viisi vuotta edellisen pelin tapahtumien jälkeen. Kuten edeltäjänsä, myös Jedi: Survivor on kolmannen persoonan tarinavetoinen toimintaseikkailupeli. Sen pääosassa nähdään jälleen Cal Kestis.

Pelin kehittäjänä toimii samainen Respawn Entertainmentin tiimi, joka työsti myös Fallen Order -pelin. Mukana kehityksessä on myös Lucasfilm Games.

ilmestyy vuonna 2023 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Apex Legends -mobiiliversio ilmestyi – katso uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Apex Legends -mobiiliversio ilmestyi – katso uusi pelivideo

Apex Legends Mobile

on julkaissut odotetun Apex Legends -pelin mobiiliversion. Samalla pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Kovasti odotettu mobiiliversio lanseerattiin alunperin viime vuoden huhtikuussa ja silloin varmistui, että peli on täysin erillinen pelin ja konsoliversioista.

Mobiiliversiossa on luonnollisesti kosketusnäytöille optimoitu ohjaus ja peliä on kevennetty soveltumaan paremmin mobiililaitteille. Koska peli tulee poikkeamaan sen konsoli ja -versioista, ei se tue ristiinpelaamista näiden kanssa.

Apex Legends Mobile on saatavilla Android ja iOS -laitteille. Apex Legends on saatavilla ilmaiseksi PlayStation 4, One ja Switch -konsoleilla sekä PC:llä.

Kommentoi