AR-peli Minecraft Earth kokee loppunsa kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa AR-peli Minecraft Earth kokee loppunsa kesäkuussa

Suosittu AR-peli ollaan pistämässä kiinni kesäkuussa. Toukokuussa 2019 julkistettu peli oli esittelytilaisuudessaan vakuuttava, mutta ajan kanssa on huomattu, että peli ei sovellu toivotulla tavalla todelliseen maailmaan.

Syy sille, miksi peli ei lopulta toiminutkaan suunnitelmien mukaan on melko ilmeinen, kun asiaa miettii: koska peli oli suunniteltu pelattavaksi useamman ihmisen kanssa, on nykyinen maailmantilanne koronaviruspandemian takia estänyt pelin toivotun pelaamisen.

Peli toimii vielä kesäkuun 31. päivään asti, jonka jälkeen aikoo lakkauttaa pelin ja keskittää resurssinsa sanojensa mukaan sellaisiin projekteihin, jotka tuovat sisältöä Minecraft-yhteisölle.

Minecraft Earthin pääasiallisena valuuttana toimineet, pelaajilla yli jääneet rubiesit muutetaan Minecoinseiksi, joita voi käyttää Minecraft Marketplacessa.

Kommentoi

Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa

Destiny 2

Huhujen mukaan Bungie olisi parhaillaan kehittämässä Destiny -aiheista mobiilipeliä kiinalaisen NetEasen kanssa.

Huhut ovat peräisin LinkedIn profiilista, jossa eräs artisti on maininnut vielä julkaisemattoman ensimmäisen persoonan räiskintämobiilipelin. Artisti työskentelee Gamesin riveissä ja maininnassa puhutaan myös yhteistyöstä Bungien kanssa.

investoi vuonna 2018 Bungieen 100 miljoonaa dollaria ja niiden avulla yrityksen kerrottiin pystyvän kokeilemaan uusia suuntia ja rakentamaan uusia pelimaailmoja.

tunnetaan lukuisten suosittujen pelien tuomisesta Kiinan markkinoille. Näihin kuuluvat mm. Minecraft, sekä EVE: Online.

tunnetaan myös kehittäjänä Blizzardin hiljattaisesta Diablo: Immortal -mobiilipelistä.

Kommentoi

Minecraft -strategiapeli tulossa ensi vuonna – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Minecraft -strategiapeli tulossa ensi vuonna – katso traileri

Minecraft Legends

Minecraft on saamassa oman toimintaa ja strategiapeliä yhdistelevän Minecraft Legends -pelin ensi vuoden puolella. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Peli ei varsinaisesti ole Stracraftin ja vastaavien tyyppinen reaaliaikainen strategiapeli, vaan pelissä edetään päähahmoa ohjaamalla. Pelissä tulee kuitenkin olemaan strategiaelementtejä ja tietenkin tuttu kulmikas grafiikka.

Alkuperäinen Minecraft -peli ilmestyi vuonna 2011 ja on sittemmin saanut käännöksiä monille eri alustoille. Microsoft osti pelin kehittäjän Mojangin vuonna 2014 ja julkaisi Minecraft -aiheisen luolastoroolipelin nimeltään vuonna 2020.

Minecraft Legends on tulossa vuonna 2023 PlayStation, Xbox ja Switch -konsoleille sekä PC:lle Steamin ja Microsoft Storen kautta. Peli tulee olemaan saatavilla myös Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi