Arcade-rallipeli Art of Rally saapuu PlayStation -konsoleille lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Arcade-rallipeli Art of Rally saapuu PlayStation -konsoleille lokakuussa

Art of Rally

Retroilevaan tyyliin toteutettu rallipeli Art of Rally on saapumassa vihdoin 4 ja PlayStation 5 -konsoleille lokakuun 6. päivä.

PlayStation -versiosta löytyy kaikki viimeisimmät päivitykset, uusia ratoja, autoja, maastoja sekä muita parannuksia.

Arcade-henkinen ylhäältäpäin kuvattu peli muistuttaa 1996 ilmestynyttä Rally-Sport -peliä. Pelissä pääset ajamaan ikonisilla autoilla aina 60-luvun klassikoista, aina 80-luvun vaarallisiin Group B autoihin. Eri autoja on yhteensä yli 50. Pelin haastavat mutta tyylikkäästi toteutetut radat ovat oikeiden osuuksien inspiroimia.

Art of Rally saapuu 4 ja PlayStation 5 -konsoleille lokakuun 6. päivä. Peli on parhaillaan saatavilla PC:lle Steam ja GOG -palveluiden kautta sekä One, ja S sekä Switch -konsoleille.

Kommentoi

Battalion: Legacy ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Battalion: Legacy ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Battalion: Legacy

Toiseen maailmansotaan sijoittuva moninpeliräiskintä on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä.

on viimeisin versio vuonna 2018 ilmestyneestä Battalion 1944 -pelistä. Versioon on paranneltu mm. lukuisia bugeja kuten palvelinvalikkoa. Lisäksi pelissä on uusi ryhmittymä, uusia aseita sekä klassinen Search & Destroy -pelitila. Myös pelin käyttöliittymää on päivitetty.

Pelistä piti alunperin tulla myös konsoliversio, mutta sen kehitys on lopetettu samassa kun yhteistyö Square Enixin kanssa on päättynyt.

Voit ladata pelin ilmaiseksi PC:lle Steamistä.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi