Arcane -animaatiosarja saapuu Magic: The Gathering -peliin erikoiskorttien myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Arcane -animaatiosarja saapuu Magic: The Gathering -peliin erikoiskorttien myötä

RiotX Arcane

on julkistanut kaksi uutta Secret Lair -lisäystä Riot Gamesin juhliessa League of Legends -universumiin sijoittuvan Arcane -animaatiosarjan julkaisua. Nämä ajallisesti rajoitetut lisäykset tulevat myyntiin 29.11.-23.12., ja ne ovat saatavilla Magic: The Gathering -korttien sekä folio- että ei-foliosarjoissa, jotka kaikki paljastetaan lähiviikkoina animaatiosarjan päättymisen jälkeen.

”Olemme innoissamme voidessamme tehdä yhteistyötä Riot Gamesin kanssa kahdessa Secret Lair -lisäyksessä juhlistaaksemme League of Legends -animaatiosarjan Arcanen julkaisua. Fanien suosikkibrändien tuominen Magic Multiverseen on meille jännittävä tapa herättää Magic henkiin rohkeilla uusilla tavoilla elinikäisille faneille sekä ensi kertaa pelaaville.”

kertoo Chris Cocks, Wizards of the Coastin puheenjohtaja

Fanit pääsivät kurkistamaan tänään joihinkin Secret Lair x -kortteihin, mukaan lukien erityisesti kuratoitu , joka vangitsee animaatiosarjan paikat ja tärkeimmät hetket, kuten Piltover, Undercity ja muut.

”RiotX Arcanessa etsimme tapoja tuoda -fani digitaalisen näytön ulkopuolelle ja johonkin, jota voit pitää käsissäsi. Tämä oli mahtava tilaisuus tehdä yhteistyötä Secret Lairin kanssa, sillä olemme suuria Magicin faneja ja ihailemme Wizards of the Coastin pitkäaikaista ja syvää suhdetta fanikuntaansa.”

kertoo Brandon Miao, Riot Gamesin Riot Experiencen (XP) tuotekokemusten ja kumppanuuksien johtaja

Voit lukea lisää Secret Lairista viralliselta sivustolta. Secret Lair x ja Secret Lair x Arcane: Lands tulevat ennakkomyyntiin alkaen 29. marraskuuta hintaan $29.99 (ei-folio) ja $39.99 (folio). 

Kommentoi

Onko se Geometry… Onko se Muse Dash… Ei! Arvostelussa on Hextech Mayhem: A League of Legends Story Kommentit pois päältä artikkelissa Onko se Geometry… Onko se Muse Dash… Ei! Arvostelussa on Hextech Mayhem: A League of Legends Story

Hextech Mayhem: A League of Legends Story -pelin pelikuvaa

Hextech Mayhem: A League of Legends Story

6.6 / 10
Hyvää Hiottu, ääni- ja graafinen maailma. Rytmipelien kaavasta poikkeava vapaus tasohyppelyssä. Musiikki on kiinnostavaa. Huonoa Musiikki on hyvää silleen pieninä annoksina, mutta genre ei vaihdu missään välissä. Grindaus tekee kokemuksesta helposti puuduttavan.

Riot Gamesin Riot Forge julkaisi sarjassa muutaman yksinpelattavan pelin, ilmeisesti eräänlaiseksi transmedialliseksi shared universeksi. Universumi liittyy jonkinlaiseksi pelaamisen kaanoniksi muodostunelle League of Legends -moninpeliinsä. Julkaisusarjan muut pelit ovat battle -peli Ruined King: A Story, 3d-seikkailu Song of Nunu: A League of Legends Story (huokaus) ja beat’em’up Conv/rgence: A League of Legends Story (hnnnngh). Nyt kuitenkin käsittelemme neljättä, eli rytmipeli Hextech Mayhem: A League of Legends Storya.

Rytmipeli useimmiten toimii niin, että pitää painaa oikeaan aikaan jotain tiettyä nappia, ellei kyseessä ole liikeohjaus tai jokin härpäke. Hextech Mayhem ei härpäkkeitä käytä, vaan toimii ihan muutamalla napilla. Ulkoasultaan peli muistuttaa jotain aika lailla hyvää osastoa -aikojen 2.5d -peleistä hiotummalla ulkoasulla, joka ei suinkaan ole huono asia. Kentät ovat eräänlaisia tasohyppelyratoja, joiden optimaalinen selvittämistapa on rytmikohtien seuraaminen, tietenkään parempien suoritusten mahdollisuutta pienellä lisäeffortilla unohtamatta.

Tämä on toki pelin suurin innovaatio ja vahvuus, koska rytmipelit eivät usein anna mahdollisuutta poiketa polulta, vaan sitovat pelaajan täysin. Hextech Mayhem sopii kasuaalimpien pelien ystävälle ja se toimii myös hiton hyvin markettiläppärissä, jonka lisäksi siihen on hyvin helppo pääsät sisälle. Periaatteessa kaikki on kunnossa, Hextech Mayhem on hiottu ja kentät on suunniteltu erinomaisen hyvin.

Jotain pitkästyttävää siinä vain on. Usein rytmipeleissä sopii odottaa, että musiikissa edes genre vaihtelisi ja onhan se soundtrack toki kiinnostava, mutta alati velttoihin kahden iskun triolifilleihin jarruttelevaa Benny Törnroosin fiksua vekotinta nyt ei tunnista toiseen oikein jaksa.

Tunnista toiseen tulee siitä, että kentissä on pistemääräblokki, eli vanhoihin kenttiin josta jo luuli selvinneensä joutuu toistuvasti palaamaan ja loppua kohti peli toki muuttuu vielä vaativammaksi. Vaikka potentiaalia olisi vaikka mihin, animaatiot ovat hienoja, tausta on hieno, kaikki on aika lailla ensiluokkaista, mutta kokemus ikävä kyllä alkaa tympiä liian nopeasti. Tässä tapauksessa pullonkaula jäi siihen niin sanottuun isoon kuvaan, joka ei välttämättä paljastu pikatesteissä, vaan pitkän session aikana.

Kommentoi

League of Legends -aiheinen Arcane -animaatiosarja saavutti suosiota – toinen kausi tuloillaan Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends -aiheinen Arcane -animaatiosarja saavutti suosiota – toinen kausi tuloillaan

Arcane (League of Legends)

Riot Gamesin useaan otteeseen viivästynyt League of Legends -aiheinen Arcane -animaatiosarjasta ilmestyi vihdoin marraskuun alussa. Sarjan saavuttaman menestyksen myötä siitä tullaan näkemään myös toinen kausi.

Sarja onnistui nousemaan Netflixin katsotuimmaksi 36 eri maassa ja saavutti myös Rotten Tomatoes -palvelussa 100% -arvostuksen.

Sarja sijoittuu LoL -pelaajille tuttuihin Piltoverin ja Zaunin alueille ja nähdään tuttuja hahmoja kuten Jinx, Vi, Jayce, sekä Caitlyn. Ääninäyttelijöinä kuullaan mm. Hailee Steinfeld (True Grit), Ella Purnell sekä Katie Leung. Samat näyttelijät tullaan kuulemaan myös sarjan toisella kaudella.

julkisti projektin alunperin vuonna 2019 ja valmiin sarjan oli tarkoitus saapua vuoden 2020 aikana. Koronapandemian yllätettyä koko maailma joutui myös Arcane -animaatiosarja viivästysten uhriksi.

Kommentoi