Arcane -sarja ilmestyi – RiotX Arcane -juhlinta kehittyy seuraavaan vaiheesee uusilla ominaisuuksilla Kommentit pois päältä artikkelissa Arcane -sarja ilmestyi – RiotX Arcane -juhlinta kehittyy seuraavaan vaiheesee uusilla ominaisuuksilla

RiotX Arcane

Pelinkehittäjä ja -julkaisija on julkistanut Progress Days nimisen tapahtuman, joka on RiotX Arcane -taphtuman seuraava vaihe. Kuukauden mittainen tapahtuma kokoaa kaikki tuotteet yhteen juhlimaan Riotin ensimmäisen animaatiosarjan, Arcane League of Legendsin, julkaisua.

Mastercardin Grammy-palkittujen artistien Imagine Dragonsin, PVRISin, Bea Millerin, JID:n ja Denzel Curryn kanssa esittämän upean Arcane-aiheisen World Championship Show Open -tapahtuman jälkeen, jossa DAMWON KIA kohtasi Edward Gamingin himotusta Summoner’s Cupista, katsojat ympäri maailmaa seurasivat Riotin Arcane-ensi-iltaa, ensimmäistä laatuaan olevaa tapahtumaa, joka sekoitti perinteisen Hollywood-tyylisen punaisen maton digitaaliseen lähestymistapaan.

Progress Days eli Edistymispäivät on juhla Arcane show’ssa, jossa piltoverilaiset juhlivat teknologista innovaatiota. Riot tuo Progress Daysin peleihinsä 7.–13. marraskuuta, Arcane Act 1:n ja 2:n välisenä aikana, ja julkaisee pelaajille uutta pelin sisäistä sisältöä Riotin nimikkeissä.

Uusi Arcanen inspiroima sisältö ja tuoteominaisuudet tulevat saataville 7. marraskuuta alkavalla viikolla:

 • League of Legends -pelaajat voivat tutustua Council Archivesiin, uuteen interaktiiviseen kokemukseen, jossa voit tutkia enemmän Arcanen tarinaa. Lisäksi Arcane Jayce tulee saataville voitettuasi yhden (tai pelattuasi kolme) League-peliä tällä viikolla.
 • sisältää myös paljon uutta, jonka otsikkona on The Path of Champions, pysyvä PvE-tila, joka sisältää seikkailuja Piltoverin ja Zaunin läpi ja roistomaisia kampanjoita Runeterran muilla alueilla.
  • Uusi hahmo: Jayce
  • Temaattiset tukijakortit Piltoverista & Zaunista
  • The Path of Champions -tapahtumapassi, sisältää 35 kollektiivista palkintoa, mukaan lukien uudet Guardianit, emotet ja paljon muuta. 
  • Piltovan Rooftops -lauta
  • Uudet hahmoulkoasut
  • Jayce Champion Deck Bundle
  • Hextech Guardianit
 • League of Legends: Wild Rift, Arcane-tyyliset Jinx ja Vi -ulkoasut ovat saatavilla ilmaiseksi päivittäisten sisäänkirjautumispalkintojen kautta.
 • Arcane Experience, pelinsisäinen tapahtuma.
  • Jayce ja Caitlyn kohtaavat Hextech Heist -tapahtuman
  • Teemaviikot Guild vs Guildissa, mukaan lukien Jinx vs Vi 

Lisäksi, World of RiotX Arcane -tapahtumakeskus mahdollistaa uusien pelinsisäisten palkintojen avaamisen 30. marraskuuta asti:

 • League of Legends: Arcane-kapseli, Arcane-ikoni
 • Teamfight Tactics: Yksi Gizmos & Gadgets Little Legend Egg
 • Legends of Runeterra: Yksi Jayce-hahmokortti
 • Wild Rift: 100 Poro-kolikkoa
 • Valorant: Yksi Exclusive Poro Gun Buddy

Lopuksi, takaisin antamisen hengessä myöntää 30 voittoa tavoittelemattomalle organisaatiolle 10 000 dollarin yhteisöapurahan keskiviikkona 10. marraskuuta. Riotin pelivalikoiman pelaajat eri puolilla maailmaa nimittivät jokaisen voittoa tavoittelemattoman järjestön ehdolle edistyksen inspiroimisen toivossa.

Pysy kuulolla saadaksesi lisätietoja, sillä Riotin peliekosysteemi kehittyy edelleen Arcanen kanssa. Chamber, lempeä ranskalainen, jonka tatuoinnit muuttuvat aseiksi, tulee Valorantin 17. agentiksi, TFT saa uuden Double Up -pelitilan uusimpaan kokoelmaansa, Gizmos & Gadgets, ja Leaguen esikauden 2022 korjaustiedosto julkaistaan vihdoin ja paljon muuta. 

Kaikki tämä ja paljon muuta on luvassa, kun valokeila siirtyy City of Progressin kullatuista keksijöistä Zaunin hulluihin neroihin Undercity Nightsissa.

Kommentoi

Onko se Geometry… Onko se Muse Dash… Ei! Arvostelussa on Hextech Mayhem: A League of Legends Story Kommentit pois päältä artikkelissa Onko se Geometry… Onko se Muse Dash… Ei! Arvostelussa on Hextech Mayhem: A League of Legends Story

Hextech Mayhem: A League of Legends Story -pelin pelikuvaa

Hextech Mayhem: A League of Legends Story

6.6 / 10
Hyvää Hiottu, ääni- ja graafinen maailma. Rytmipelien kaavasta poikkeava vapaus tasohyppelyssä. Musiikki on kiinnostavaa. Huonoa Musiikki on hyvää silleen pieninä annoksina, mutta genre ei vaihdu missään välissä. Grindaus tekee kokemuksesta helposti puuduttavan.

Riot Gamesin Riot Forge julkaisi sarjassa muutaman yksinpelattavan pelin, ilmeisesti eräänlaiseksi transmedialliseksi shared universeksi. Universumi liittyy jonkinlaiseksi pelaamisen kaanoniksi muodostunelle League of Legends -moninpeliinsä. Julkaisusarjan muut pelit ovat battle -peli Ruined King: A Story, 3d-seikkailu Song of Nunu: A League of Legends Story (huokaus) ja beat’em’up Conv/rgence: A League of Legends Story (hnnnngh). Nyt kuitenkin käsittelemme neljättä, eli rytmipeli Hextech Mayhem: A League of Legends Storya.

Rytmipeli useimmiten toimii niin, että pitää painaa oikeaan aikaan jotain tiettyä nappia, ellei kyseessä ole liikeohjaus tai jokin härpäke. Hextech Mayhem ei härpäkkeitä käytä, vaan toimii ihan muutamalla napilla. Ulkoasultaan peli muistuttaa jotain aika lailla hyvää osastoa PS2-aikojen 2.5d -peleistä hiotummalla ulkoasulla, joka ei suinkaan ole huono asia. Kentät ovat eräänlaisia tasohyppelyratoja, joiden optimaalinen selvittämistapa on rytmikohtien seuraaminen, tietenkään parempien suoritusten mahdollisuutta pienellä lisäeffortilla unohtamatta.

Tämä on toki pelin suurin innovaatio ja vahvuus, koska rytmipelit eivät usein anna mahdollisuutta poiketa polulta, vaan sitovat pelaajan täysin. Hextech Mayhem sopii kasuaalimpien pelien ystävälle ja se toimii myös hiton hyvin markettiläppärissä, jonka lisäksi siihen on hyvin helppo pääsät sisälle. Periaatteessa kaikki on kunnossa, Hextech Mayhem on hiottu ja kentät on suunniteltu erinomaisen hyvin.

Jotain pitkästyttävää siinä vain on. Usein rytmipeleissä sopii odottaa, että musiikissa edes genre vaihtelisi ja onhan se soundtrack toki kiinnostava, mutta alati velttoihin kahden iskun triolifilleihin jarruttelevaa Benny Törnroosin fiksua vekotinta nyt ei tunnista toiseen oikein jaksa.

Tunnista toiseen tulee siitä, että kentissä on pistemääräblokki, eli vanhoihin kenttiin josta jo luuli selvinneensä joutuu toistuvasti palaamaan ja loppua kohti peli toki muuttuu vielä vaativammaksi. Vaikka potentiaalia olisi vaikka mihin, animaatiot ovat hienoja, tausta on hieno, kaikki on aika lailla ensiluokkaista, mutta kokemus ikävä kyllä alkaa tympiä liian nopeasti. Tässä tapauksessa pullonkaula jäi siihen niin sanottuun isoon kuvaan, joka ei välttämättä paljastu pikatesteissä, vaan pitkän session aikana.

Kommentoi

The Witcher -sarjan toisesta kaudesta saatiin uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -sarjan toisesta kaudesta saatiin uusi esittelyvideo

The Witcher

Netflixin odotetun The Witcher -sarjan toisesta kaudesta päästään nauttimaan joulukuun 17. päivä ja faneille on tarjottu nyt helposta uuden esittelyvideon muodossa. Voit katsoa sen alta.

Videolla nähdään The 3: Wild Hunt -pelin and Wine -lisäosasta tuttu Myriapod -olento. Myriapodit ovat jättimäisen kokoisia tuhatjalkaisia.

Toisella kaudella nähdään pääosassa tuttuun tapaan Geralt of Rivian roolissa Henry Cavill, jonka toisen kauden ulkonäöstä saatiin aiemmin pilkahdus. Anya Chalotra nähdään Yenneferin roolissa, Freya Allan on Ciri ja Joey Batey on Jaskier.

Uusina näyttelijöinä mm. ja Bridgerton -sarjoista tuttuja näyttelijöitä. Aiemmin toiselle kaudelle on kiinnitetty mm. Yasen Atour, joka roolittaa Coenia, Agnes Bjorn on Vereena, Paul Bullion on Lambert, Basil Eidenbenz on Eskel, Aisha Fabienne Ross on Lydia, Kristofer Hivju on Nivellen ja Mecia Simson on Francesca.

The Witcher -sarjan toinen kausi käynnistyy Netflix -palvelussa joulukuun 17. päivä.

Kommentoi