Army of the Dead traileri nähtävissä – tältä näyttää ryöstökeikka zombien keskellä Kommentit pois päältä artikkelissa Army of the Dead traileri nähtävissä – tältä näyttää ryöstökeikka zombien keskellä

Zack Snyderin tuleva actionelokuva ”Army of the Dead” on saanut toiminnantäyteisein trailerin, joka on katsottavissa alapuolelta.

Elokuvan pääosaa näyttelee painilegenda ja Marvelin Guardians of the Galaxy -elokuvasarjasta tuttu Dave Bautista. Mies joutuu syrjäisen ravintolan keittiöstä takaisin sotaan zombeja vastaan, kun ympärille kasatun joukkion on tarkoitus ryöstää casino elävien kuolleiden valtaamassa Las Vegasissa. Ettei homma menisi liian helpoksi täytyy sankarin pelastaa myös tyttärensä zombien kynsistä. Vastassa tosin ei ole täysin normaaleja zombeja, vaan ne pystyvät esimerkiksi ratsastamaan hevosilla sekä suunnittelemaan strategiaa Dave Bautistan ryöstöjoukkoa varten. Luvassa on myös zombietiikeri, jotta zombiegenre pysyisi mahdollisimman kiinnostavana vielä tänäkin päivänä.

Rooleissa nähdään myös Michael Cassidy, Theo Rossi, Omari Hardwick, Ana De La Reguera, Nora Arnezeder, Matthias Schweighofer, Garret Dillahunt, Hiroyuki Sanada, Tig Notaro, Raul Castillo, Huma S. Qureshi, Samantha Win ja Richard Cetrone.

Ensi-ilta on Netflixissä 21. päivä toukokuuta.

Kommentoi

Duke Nukem -elokuva tulossa Cobra Kai -tekijöiltä Kommentit pois päältä artikkelissa Duke Nukem -elokuva tulossa Cobra Kai -tekijöiltä

Duke Nukem Forever

90-luvun alun suosittu pelisarja on saamassa oman elokuvansa ja sen teosta tulevat olemaan Cobra Kai -sarjan tekijät.

Elokuvan taustalla tulee häärimään elokuvan tekijätaho Legendary Entertainment, joka omistaa parhaillaan oikeudet Duke Nukem -elokuvaan.

Elokuvan tuottajina tulee toimimaan Josh Heald, Jon Hurwitz sekä Hayden Schlossberg, jotka tunnetaan Netflixin Cobra Kai -sarjasta.

Duke Nukem -elokuvan tuotanto on vasta alkutekijöissään ja projektilla ei ole vielä käsikirjoittajaa tai ohjaajaa.

Pelisarja sai alkunsa vuonna 1991 Duke Nukem -tasohyppelypelillä ja sai jatkoa vuonna 1993 II -pelin myötä. Vuonna 1996 ilmestyi suursuosioon noussut Duke Nukem 3D -peli, joka vei pelisarjan ensimmäiseen persoonaan. Pelisarjan viimeisin ja neljäs osa ilmestyi vuonna 2011.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun pelisarjasta yritetään tehdä leffaa. Vuonna 2018 lanseerattiin elokuva, jonka pääosaa olisi näytellyt John Cena. Projekti kuitenkin kuihtui kasaan.

Kommentoi

BioShock -elokuva tulossa Netflixiin Kommentit pois päältä artikkelissa BioShock -elokuva tulossa Netflixiin

BioShock

Netflix on parhaillaan tekemässä BioShock -aiheista elokuvaa yhdessä ja Take-Twon kanssa. Elokuvalla ei ole vielä käsikirjoittajaa tai elokuvantekijää, mutta suunnitelmat elokuvasta on ollut työn alla jo vuoden verran.

ilmestyi alunperin vuonna 2007 ja se oli hengellinen jatke System Shock -pelisarjalle. Peli sijoittuu kuvittelliseen vedenalaiseen Rapturen kaupunkiin, jonka oli tarkoitus olla turvasatama rikkaille. Paikka kuitenkin kääntyi nopeasti vedenalaiseksi helvetiksi biomekanisine Big Daddies ja neuloilla varustautuneiden Little Sistersien myötä.

Sittemmin peli sai jatkoa vuonna 2010 2 -pelin myötä. Vuonna 2013 ilmestyi ja vuonna 2016 trilogia saatiin samoihin kansiin BioShock: The Collection -kokoelman myötä.

Kommentoi